Måndag

Första seriösa måndagen i skolan. Började med trafikkunskap, skulle då vara på säve, hittade dit med hjälp av några vana säve elever. Sen vid tolv hade jag matte i hemtrakterna, cpg. Matten gick förvånansvärt bra! Jag fattade vad läraren pratade om jag jag gjorde rätt sen när jag skulle räkna. Äntligen så börjar man vakna till i huvudet efter sommarlovet! Sen hade jag en lektion kvar för dagen, svenska i nästan två timmar! Kul? nej, inte det minsta. Litteraturhistoria frågar, visst låter det spännande...

Efter en lång dag i skolan så gick jag och Emelie på stan och kollade skor och kläder. Jag köpte ett par skor! Som jag gillat väldigt mycket. Sen gick vi hem till Emelie och snackade lite med hennes rums kamrater Jacob och Mikael. Sen var det dags att åka hem och äta innan det var dags för träning. Första seriösa träningen efter sommaren, den gick väl okej.. Kände mig inte riktigt på hugget idag, men det blir nog bättre på torsdag får jag hoppas.

Ska nog gå och sova snart. Lång dag i morgon också.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vad händer?!...

Dagen innan...

...min syster åker till Frankrike i tre månader för att studera franska. Sen efter det åker hon till Senigal för vouluntär (eller hur det nu stavas) arbete. Kommer bli tomt utan henne kan jag säga. Kan faktiskt inte riktigt förstå hur att hon åker imorgon, men det gör hon. 

Förrgår dagen var ganska så spännande. Gick i skolan, hade en väldigt lång och tråkig hålla, men vid 15.20 slöt jag. Gick hem duschade och packade, för jag skulle sova hos Emelie, sen gick jag hem till Emelie. Vi åt lite mat och sen gjorde vi oss i ordning för kvällen, sävefest! Sen vid halv nio ungefär började allt folk komma. Det var riktigt skoj. Sen vid tio/ halv elva gick vi ner till hamnplan för att dansa och ha skoj. Kom sen hem till Emelie vid halv två. Somnade vid kvart över tre tror jag och skulle upp vid sju dagen därpå.

Vaknade ungefär vid sju på fredagen, en aning trött men det var bara att göra sig i ordning och sen cykla till skolan, det var ingen vanlig dag i skolan utan det var cpg olympiaden! Såklart hade vi ett tema, svart/vitt tema med krigsmålning! Det var en skoj dag kan jag säga trots att jag var en aning trött, och en sak till som var säker var att man var ganska så blöt när dagen var slut! Men det var det värt! Tror min klass kom 5:a om jag inte är helt ute och cyklar.

Igår så bestämde jag och Emelie oss för att vara lite onyttiga för en kväll, så vi köpte pizza och godis och såg på film hela kvällen tills vi somnade.

Och idag har jag inte gjort så mycket. Tänkte umgås lite med min syster när hon kommer hem från stan. Sen kanske göra lite skolarbete.

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ett år sen, och nu är det som om vi inte känner varandra....


Hatar falska rykten...

Onsdag

skolan började klockan åtta så det var bara att vakna, duscha göra sig i ordning och sen cykla till skolan. Första lektionen var engelska.. Inte så överdrivet skoj men men.. Sen så hade jag fysik, faktiskt ganska så kul. Och sen sist men inte minst så hade jag matte! Känns härligt att börja med matte igen, för dig som inte visste det så tycker jag att matte är skoj och intressant. Sen efter att varit i skolan från åtta till ungefär ett så gick jag först på stan med angelica en stund sen med Emelie en lite längre stund. Sen så var det dags för beachvolleyboll! Det gick faktiskt ganska så bra denna gång, serverna var bra, mottaget, var okej, kunde varit bättre men men.. kändes helt enkelt ganska så bra. Sen var det hem duscha, äta och ta det lugnt. Men jag har ett problem jag vet inte när jag börjar i morgon! Antingen vid 08.40 eller vid 09.10.. Hmm aja jag får se vilken tid jag går dig, tror det blir 08.40 tror det är den som stämmer men jag är inte helt säker.

Och i morgon så är det den första sävefesten! Den första frågan ni kanske tänker är, ska du gå? Jo, självklart ska jag gå! Hoppas på en underbar kväll med mycket dans och glada minner!

Men nu ska jag sova, hoppas på att dagen går bra och kvällen.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hoppas på det bästa, kan inte göra så mycket annat...

Det var ungefär ett år sen vi träffades för första gången.. ett helt år...

Första...

...seriösa dagen i skolan. Började med webdesign, ganska så skoj faktsikt, gjorde i för sig inte så mycket idag, men vi ska göra hemsidor, vilket verkar skoj. ska sen ha ett slut projekt med att göra en hemsida åt någon, så om någon är intresserad av en hemsida så kontakta mig! Sen så hade jag religionkunskap, inte lika spännande, jag och religion passar inte riktigt ihop. Sen så avslutade jag dagen med idrott, spelade en massa olika bollspel, det var väl skapligt kul. Och nu sitter jag och väntar på att angelica ska bli klar i duschen så vi kan gå ner på stan.

Sen händer det inte så mycket annat idag. änkte övningköra idag, men pappa skulle på mötte så det får bli en annan kväll.

Jag har lagt upp lite nya bilder under fliken "foton" så gå gärna in där och kommentera vad ni tycker,
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Det kändes extremt bra kan jag säga.,

...

Det spelar ingen roll vad ni säger jag mår dåligt av det ändå.. Försöker skita i det men det går inte..

Back to school..

...again

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Stånga träsket!

Dagen före..

..skolstarten! Tänk vad tiden går fort, det var ungefär två månader sen man kramade sina kompisar glad sommar och gick hem med sina betyg i det lilla vita kuvertet och tänkte "nu är det inte skola på evigheter". Men nu är det bara bara åtta timmar tills vi står på gräsplanen borta vid CPG och börjar ett nytt läsår. Något nytt för detta läsår? Jo, faktiskt.  Ny klass, nya ämnen, nya lärare och så inriktningen, vilket för min del blir media. Så nu kommer jag gå i TE2DM, vilket står för teknik andra klass, design och media.

Dom här två månaderna från skolan har känts som en vecka, men en annorlunda vecka, en vecka fylld med äventyr, överraskningar, både positiva och negativa och så har man fått en hel hög med härliga minnen, Island games, fide, rone, stånga, stockholm, stångaspelen, volleyboll och en massa annat lajbans. Det mindre roliga är inte ens värt att nämna så det hoppar jag.

Då var det dags att besöka bokhandeln igen då, och inköpa pennor, sudd och block. Måste leta fram låset, miniräknaren och så måste jag lära mig att komma upp på morgonen. Vilket kommer typ vara det svåraste av allt!

Jag kan erkänna att jag är lite nyfiken på vad det är för 1:or som ska börja teknik, skulle vara kul om det var någon man kände. Alltid kul med lite nytt kul folk att snacka med. Får checka in dom imorgon!

Imorgon börjar inte bara skolan, utan inomhus träningarna börjar också. Ska träna i morgon mellan 16.30-18.00. Känns kul att börja träna inomhus igen, saknat det lite faktiskt! Då är det bara att börja leta efter knäskydden som jag inte använd sen i slutet på juni då jag spelade island games. På tala om Island games, så har jag inte hunnit skriva klart inlägget än, det saknas lite bilder, men det är på väg. Ska försöka få det klart nästa vecka någon gång.

I samband med att skolan börjar så flyttar dom flesta "lantisarna" till stan, vilket är väldigt lajbans. Då slipper man ta den extremt dyra bussen ut till dom som man gjort hela sommarlovet (men det var det värt). Några som flyttat in är bland annat Emelie, Angelica, Jesscia, Victor, Tim och en massa fler. Dom två eller om det är tre senaste dagarna så har jag varit med Emelie. Mest varit i hennes nya lägenhet i innerstan, en mycket mysig och hemtrevlig lägenhet, med havsutsikt om man lutar sig ut genom fönstret. Dom dagarna som Emelie och jag umgås så har vi kommmit fram till att vi både är stora fan av sällskapsspel. Så om någon har något skoj spel att spela och är spel sugen så spelar vi gärna med dig! Sen har vi konstaterat att Emelie är bättre än mig på singstar. Men en sak jag aldrig fick reda på var om det gick att klättra via taket till andra sidan taket och sen så åka ner via lyktstolpen, men det får jag testa nästa gång jag kommer dit.

Och på fredag så beger jag mig ut till fårö! It´s Emelies friends birthday! Kommer nog hem på lördagen någon gång skulle jag tro.

28/8 2009 - Christoffer polhem olymiaden. Detta år ska jag försöka få min klass att ha ett tema!

12/13 september - Någon av dom dagarna ska jag kanske upp till fastlandet och spela svenska cupen om vi får ihop lag!
Men nu ska jag kolla om det är något spännade på tv.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Orkar inte vara arg länge, men besviken är jag, det är inte något som bara försvinner...

Hemma från stånga

Åkte ut till stånga igår. Hade tjejkväll med Angelica, Jessica, Anja och Emelie. Vi började kvällen med att grilla, sen så badade vi i Jessicas pool, tog då även lite snygga bilder (dom kommer upp snart), sen så spelade vi charader! Sen snackade vi och lite så till ungefär 2, halv tre då gick vi och sov. Sen i dag så såg vi på film, åt chips och godis och tog det lugnt. Sen vid halv sex tog jag och Emelie bussen hem. Så nu sitter jag här och lyssnar på musik och ser lite på tv.

Skolan börjar på torsdag, kul? Både kul och jobbigt. Det ska bli kul att träffa alla igen och att alla flyttar in till stan igen! =)
Nu dagarna innan skolan börjar ska jag gå och checka in allas nya boplatser!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tack för en underbar kväll tjejer! <3

Fredag

Igår så var jag först ute i stånga och hade kidsvolleyboll, var väl inte så överdrivet kul, men men.. Men vid fem så begav jag och maria oss till beachvolleyboll plan för att lira lite volleyboll. spelade mot Johan och Samuel, det var kul och det gick helt okej. Sen så drog vi ihop en miniturnering. Det blev sju lag, och jag tror att jag och maria kom två då. Sen var det dags att cykla hem och äta lite, sen drog vi till Samuel och hans kompisar och spelade spel, charader och något ord spel, det var väldigt skoj. Sen vid två så var det dags att bege sig hemåt.

Och i dag så ska jag åka ut till stånga till Angelica, Jessica och Anja. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men tror vi hittar på något skoj hos jessica för vi skulle sova där. Sen tror jag att jag tar bussen hem vid halv ett i morgon.

Men nu ska jag packa det sista som jag ska ha med till stånga.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Har struntat i dig nu efter allt som hänt, men när jag läste det jag läste så blev jag en aning rädd...

Ni sa det var okej om jag fixade någon annan, och det gjorde jag. Men ändå ska jag få skit för det. Allt gick ju hur bra som helst, och nu skiter ni i mig totalt, jag finns inte, existerar inte för er lr?!...


Onsdag

Kan börja och berätta lite om vad som hände på måndagen: jobbade mellan 6-14. Sen på kvällen åkte jag och maria till A7 för att spela lite volleyboll med lite folk. När det började bli mörkt gav vi upp och cyklade hem för att duscha sen så åkte vi hem till Christoffer och Samuel och spelade spel (charader) med lite skoj folk. Efter två omgånger med charader och två vinster för mig så var det dags att cykla hem för klockan började närma sig två.

På tisdagen tog jag det mest lugnt, och på kvällen var jag ute och övningskörde med pappa.

Idag jobbade jag min sista dag, tror jag,, Om jag inte ska jobba när det är klinte marknad också. Nu gör jag inte så överdrivet mycket, men ska snart gå och byta om eftersom det är onsdagsturnering ikväll, som jag självklart ska spela!

Men nu ska jag leta reda på min träningskläder och äta lite så jag orkar spela.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ska man höra av sig..

Lördag

Idag har jag varit på bröllop. Det var min morbror som gifte sig. Känner inte honom så bra, så det var väl inte så överdrivit kul. Men men,, Sen har jag inte gjort så mycket mer idag, tagit det lugnt och så.. Ska kanske iväg med min syrra ikväll, men det är inget bestämt än. Får helt enkelt se vad som händer.

Men nu ska jag gå och lägga mig på soffan en stund.
Byebye

(Island games inlägget med bilder är på g, det kommer snart, jag lovar)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hmm.. Man kan ju undra..

Torsdag

Då var det åter en till arbetsdag, började klockan sex och slutade klockan 2. Ingen jobbig dag idag,men skulle stanna kvar i klinte för att träffa en kompis, så jobbade över en timme för att slippa sitta på en stol och glo i en timme, men det gjorde inte så mycket för då fick jag lite extra med pengar. Sen vid tjugo över tre så gick jag från jobbet och träffade André som han heter. Vi gick en sväng i det varma vädret och snackade och tog det lugnt. Sen vid halv sex så tog jag bussen in till stan. När jag väl kommit in till stan så åkte jag ditekt ut till stenkyrka för att grilla med mina kusiner. Det blev hamburgare och bröd, väldigt gott. Sen så blev det lite gitarr hero spelande innan det var dags att åka hem igen.

Och nu så sitter jag här, är extremt trött så somnar nog när som helst. Så tror jag ska springa och lägga mig i sängen innan jag ligger och sover på tangentbordet.

Godnatt

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Undrar om du fortfarande tycker det som du skrev..

Isabelle Nyroth


Nu bor du i Österrike, i Wien. Långt långt från lilla ön Gotland där jag bor. Jag kan säga att jag längtar tills loven då du kommer hit!
Saknar diig BELLA!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Det känns så overkligt..

Onsdag

Kom precis hem från jobbet, det har varit en lugn och skön dag idag. Men jag har varit väldigt trött, kan bero på att jag bara sov ungefär 5 timmar inatt, så ska försöka sova ikapp. Ikväll så är det volleyboll som gäller trots att jag har en hals som inte riktigt är helt bra, men det är bara att bita ihop. Sen i morgon är det jobb mellan 6-14 igen, sen så blir det att stanna kvar i Klinte en stund till eller om det blir så att man åker till Eksta.

Men nu ska jag springa och dricka lite vatten innan jag hostar sönder min hals.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nästan lite förvånad

Tisdag

Kan börja med att säga lite kort om vad som hände i går, måndag. Började jobba klockan 06.00. På jobbet så var det bara det vanliga, göra mackor, stå i kassan, servera, laga mat osv. Sen på kvällen var jag hos farmor och farfar och åt mat med några från släkten. Sen träffade och Lina en stund på kvällen, och på hem vägen från hamnen så mötte jag Emelie och Bea så pratade lite med dom innan jag cyklade hem för att sova eftersom jag skulle jobba idag.

Så i dag så har jag jobbat, 11-19. Var extremt mycket idag, vid 17 så hade vi typ bara några cocosbollar och småkakor kvar! Vid kvart i åtta fick jag äntligen gå hem, så det blev lite övertid. Är helt slut i benen efter denna dag. Och ska upp och jobba i mrogon, 6-14. Men de passet är roligare och bättre, men nu ska jag se lite tv innan jag ska sova.

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Det skulle vara kul

Hemma igen

Kom hem från stånga för en liten stund sen. Det var varit en väldigt skoj helg kan jag säga! Fredagen började vi med att åka till rone och kolla lite på kubb vm och snacka med lite folk. Sen åkte vi hem till Angelica och gjorde oss i ordning. Sen åkte jag, Angelica och Emelie till fide. Det var spray som spela, dom var bra faktiskt! Kom hem ungefär halv 2 eller 2. Sen på lördagen så kollade vi lite på kubb, sen åkte vi hem till Angelica och gjorde oss i ordning för att sen åkte till rone igen. Träffa en massa skoj folk på rone även på fide så kan säga att det var en underbar helg!

Idag ska jag träffa Bella. Hon flyttar ju till Österrike på tisdag. Kommer sakna henne mycket!
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

=)

RSS 2.0