Åland

Då är man på Åland och spelar Island games. Spelade vår första match igår emot Cayman, tyvärr förlorade vi den. Det blev 3-1 till dom i set. Men vi var nära på att vinna, men vi klarade inte riktigt att hålla i det in i det sista. Men dagens match emot Jersey så kämpade vi riktigt bra, och vi vann med 3-1 i set! En extremt rolig match var det! Och i morgon så ska vi spela emot färöarna, det kommer bli en tuff match, men vi ska göra vårt allra bästa.

Men nu ska jag fortsätta kolla på våran match från denna dag. Ska se hur vi spela och vad vi kan förbättra till morgon dagen.

Bilder från Åland kommer när jag kommit hem.

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Island games, Åland


Godmorgon

Klockan är nu tjugo i sex på morgonen, sitter och väntar på att bella ska komma och hämta mig, sen så är det dags för båtresa. Sov väl lite sådär inatt, men men så brukar det vara innan jag ska åka iväg någonstans.
Men nu ska jag se om jag packat ner allt.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Island games, Åland


Island games!

Nu åker jag om ungefär 8 timmar! Ska gå och sova nu, tror allt är färdig packat. Håll tummarna för oss!
Godnatt

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Smile =)


Fredag

Dagen innan den stora dagen! Imorgon bär det av till Åland! Klockan inför morgonbitti är ställd på 04.45 och väskan är så gott som färdig packad, och trupp tröjan och träningsoverallen ligger och väntar på att bli använda. Denna dag som även är in syrras födelsedag, grattis till henne, har jag fixat det allra sista inför morgon dagen, köpt dextro (något som blivit en tradition inom laget), frukost och lite små saker. Men nu känner jag mig redo att åka, det ändå problemet är att jag måste komma upp i tid i morgon, måste sms:a min tränare vid 05.30 så att han vet att man är vaken och sen så ska jag vara vid terminalen vid senast 06.05. Sen är det tre timmars båtfärd, sen buss till kapellskär, där vi ska åka båten över till Mariehamn, båten går 15.00. Sen så är det direkt till invigningen, sen sova. Vår första match är på söndagen klockan 08.45. Håller tummarna att vi spelar bra i alla fall! Kommer sen hem den 5 juli, hemma i visby 20.50.

Men nu ska jag umgås med min syrra lite, innan hon drar.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Härligt med en vecka på åland!

1 dag till....

....island games! Springer nu runt och packar. Går väl sådär.. Som vanligt har jag problem med att stänga väskan.. Har till och med min syrras stora resväska! Men ändå har jag problem med att få plats med allt. Jag kommer väl vara den som har mest med mig, som vanligt... Men jag har mycket bra och ha saker i min väska, lite onöjdiga saker kanske, men ändå. Men det blir nog bra tillslut. Och så håller vi tummarna att mitt knä håller! För just nu är det väl inte så jätte bra..

Det är nu den 26/6! Det betyder att min syrra fyller 19! Grattttiisss till henne!



Angelica Maria Hejdenberg 1990-06-26

Men nu ska jag sova.
Godnatt

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aja, hade dom kul så, varsågod!

Torsdag

Torsdag den 25 juni, solen har varit framme hela dagen och värmen har varit på top! Jag har mest tagit det lugnt idag, gick ner till almedalen vid ungefär 12, solade där ett tag. Sen gick jag en sväng förbi kallis, kände på vattnet, sen gick jag uppåt igen. Ingen var hemma när jag kom hem, så då vred jag på musik och la mig på balkongen och solade, vilket var varmt och skönt. Sen cyklade jag hem till pappa och hämtade min sovsäck och några fototidningar så man har något skoj att läsa. Och nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli halv sex så jag kan gå till säve, ska få skjuts därifrån till träningen som i dag kommer att vara i västerhejde. Som sagt nu fröstår ni säkert att jag hoppade grillfesten och gick på träningen i stället, kände att jag nästan var tvungen att gå på träningen eftersom jag åker till island games på lördag!

Men nu ska jag packa träningsväskan och äta lite innan jag ska börja så emot säve.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vad världen är liten, eller rättare sagt... herregud va gotland är litet!

Kväll

Klarade syntestet, så nu är det bara att vänta på att körkortstillståndet ska ramla ner i brevlådan. Och onsdagsturnering blev det också, men hur det gick vill jag inte ens prata om..

Träning eller grillfest?.. Har lite svårt att bestäma mig vad jag ska gå på. Känns som om jag nästan måste gå på träningen, men ändå inte.. Aja, jag får se om det ens blir tillräckligt med folk så det blir träning.

Men nu ska jag duscha.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Har bara en sista sak att säga innan jag går, förvirrad till hundra....


Onsdag

Då var det onsdag idag, en dag närmare lördag, vilket är den dagen jag åker till åland. Vad händer idag då? Jo, jag ska till nilssons bilskola vid ungefär ett för att göra synundersökning för att få mitt körkortstillstånd så fort som möjligt. Vill ha gjort klart allt och skickat in allt innan jag åker till åland, annars lär man bara glömma att göra det. Skulle vilja sola lite sen, men får se om jag hinner det, ska köpa present till min syrra som fyller år den 26 juni. Sen blir det såklart beachvolleyboll ikväll, hoppas på fint och vindstilla väder!

Men nu ska jag hoppa in i duschen.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

3 dagar till island games

Tisdag

Då var det tisdag idag då. Planerna för i dag är, först sol,bad och lite volleyboll spelande i almedalen med maria och bella. Sen vid fyra ska jag på en 3 timmars lång handledarkurs så jag får börja övningköra. Sen får jag väl vara lite duktig och dammsuga  av mitt rum och plocka bort lite saker så det ser någorlunda bra ut.

Men nu ska jag packa badväskan och cykla och möta maria och bella.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sdklgndvjkfbnifkl

Almedalen

Denna kväll var jag som sagt i almedalen eller rättare sagt på strandpromenaden med bella och åt kebab! Sen så kom det någon gubbe och pratade med oss? Efter ett tag så tyckte vi han kunde gå, men det förstod inte han så vi sa lite snällt, vi ska möta några kompisar vid glassbaren nu, du får ha en trevlig kväll. Sen gick vi därifrån, gick då till almedalen och spelade volleyboll och fick direkt några fler medspelare. Efter ett tag med volleyboll spelande så satt vi oss och snacka lite om typ allt, sen så var det dags att gå hem. Hade också en massa mygg på besök, men tror jag klarade mig från dom!

Men nu ska jag sova, ska upp runt tio i morgon, sen så ska jag och bella till almedalen och vädret är fint. Sen vid fyra så ska jag på handledarkurs för att få börja övningsköra. Så missar tyvärr min träning, som denna gång skulle vara i västerhejde. Men det blir träning för mig i västerhejde på torsdag istället.

Men nu ska jag sova.
Godnatt

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vet inte alls hur det kommer bli?!...

Kväll

Har tillbringat dagen i almedalen med bella, blev dock bara solande och inget badande för det var alger i vattnet! Men solen värmde skönt, så jag klagar inte. Och nu sitter jag och väntar på att bella ska höra av sig, hon och jag ska äta pizza i almedalen. Men nu ska jag packa ner filt och sånt.

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hmm..?

Måndag

Sov som vanligt lite halv dåligt inatt. Vaknade på grund av att det var så extremt varmt! Men somnade om tillslut. Jag hade lite tråkigt i går kväll så jag tvingade min syrra att köra mig till ica maxi och där köpte jag chips och läsk sen när jag kom hem så bäddade jag ner mig själv i min säng och sen så såg jag på en gammal serie som var min favorit för ett par år sedan, seven heaven för heter den för den som är intresserad. Efter att jag sett ungefär 4 avsnitt så var jag så extremt trött så jag somnade.

Och nu ska jag gå och packa badväskan och möta bella, dags för lite sol och bad.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Denna sommarn kommer göra mig en aning förvirrad... på ett konstigt sätt...

Söndag

Vaknade vid ungefär elva, var extremt skönt att få sova lite längre. Gjorde mig i ordning och sen så träffade jag johan en stund. Sen när jag kom hem, vilket var ungefär vid fyra så åkte jag med mamma ut till stenkyrka drä mina kusiner bor. Grillade lite korv där och efter det så körde jag lite bil. Först runt runt på en gräs plätt, men sen så åkte jag och mange iväg ut på vägen, jag körde ut från trädgården helt själv sen så backade jag lite också, och så växlade jag till 3:ans växel. Kände mig väldigt duktig eftersom jag bara har puttrat så 1:an förut. Sen så satt vi bara och njöt utav solen. Men innan jag och mamma åkte hem så hade jag cykel tävling mot eddie, jag förlorade, trampade som en galning på 1:ans växel till jag kom på att just de, den här cykel har ju 3 växlar. Sen så åkte jag och mamma hem.

Och nu sitter jag här, och är sugen på att hitta på något, men vet inte vad.. Kanske gå ut och gå en sväng, eller jag får se..
Men nu ska jag gå och se om jag hittar något som kan släcka min törst.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

6 dagar kvar, sen åland!

Kväll

Har tillbringat denna dag i almedalen med bella och ... (jadu vet vem bella) sen så har jag även tagit mitt första dopp för i år! kallt men härligt. Nu ska jag och bella gå ner en sväng till hamnen.

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sommarn är här!

Lördag

Då var det dagen efter midsommarafton då. Är ganska så trött, kan ju bero på att jag kom hem vid ungefär tre och sen somnade jag inte förän lite efter det, och vaknade idag vid nio, sex timmars sömn, lite lite. Men men så kan det gå. Jag kan väl ta och berätta lite hur min dag så ut igår.

Som sagt, började med att jag var ute vid mina kusiner i stenkyrka och grillade, körde gräsklippare, fotade, snackade om stora råttor, år jordgubbar och smakade på en potatissallad som smakade tandkräm. Efter att ha spenderat ungefär fem härliga timmar ute i stenkyrka var det dags att åka in till stan igen. Kom in till stan, gjorde mig i ordning och sen så var det dags att bege sig till Terra nova där josse bodde. Där sjöngs det singstar och så bildade vi ett litet dansgolv i hennes hall för att värma upp inför kvällen. Sen hade vi beställt en taxi som såklart kom 20 minuter försent, men den kom ialla fall så då åkte vi ner till hamnen, gick sen hem till någon som jag inte vet namnet på. Sen var det dags att ge sig ut på nattäventyr.

Sammanfattning av midsommaraftonen, jo den var skoj! Inget att klaga på. Bilder från kvällen och dagen kommer någon annan dag.

Idag ska jag träffa bella, hon kommer snart in till stan och här sitter jag och skriver och har inte gjort mig i ordning än. Så får springa iväg och göra det nu.

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hur ska jag göra?!...

Midsommar!

Då var det midsommar då! Jag ska börja dagen med att gå en sväng på stan med min syrra. Sen vid ett så ska jag åka till stenkyrka och grilla med mina kusiner. Sen vid halv sju så bär det av in till stan igen. Då ska jag göra mig i ordning sen så ska jag och min syrra gå till josse!

Men nu ska jag göra mig i ordning för stan.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Försöker släppa alla tankar idag och bara ha skoj...

Beslutsångest!

Var ska jag vara i morgon?! Tältning eller vara med min syrra och hennes kompisar?!..

Torsdag

Gick en snabbis på stan på förmiddagen men köpte inget. Sen var det dags att äta lite sen vid tolv kom sofia och hämtade mig. Vi åkte då ut till Kräklingbo för att visa dom små barnen kidsvolleyboll. när vi väl fått ut nätet och linjerna så började det regna! Alla barnen blev blöta och efter ungefär 40 minuter så frös alla så vi fick in och fikade, det blev rabarberpaj, bulle och varm choklad. Vi hade tänkt att gå ut och spela lite till, men det regnade så mycket och det var kallt. Så vi satt inne och fikade i lugn och ro sen så gick jag, sofia och tove ut och plockade ner nätet och sen så åkte vi tillbaka till stan. Kom hem ungefär till tjugo över fem. Tog då en varm dusch för att få upp värmen en aning, vilket hjälpte. Och sen åt jag lite fil för att få lite energi till träningen som börjar klockan sex. Ska troligtvis få mina uppvärmningströjor som vi ska ha på Åland idag.

Sitter nu här och väntar på att mina kusiner från fastlandet ska komma. hoppas dom hinner komma innan jag beger mig till min träning, annars så träffar jag dom i morgon.

Har beslutsångest, tälta och vara med mina kompisar eller vara med min syrra och hennes kompis i mrogon på midsommar?!

Men nu ska jag se så min träningväska är färdig packad.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Är förvirrad och har beslutsångest...

Lite förändringar

Nu har jag ändrat lite på min blogg, finns nu en ny flik där man kan se mina bilder. Inga kopierade bilder, bara bilder som är tagna av mig. Ska försöka lägga upp nya bilder så ofta jag kan.

Och så blev det lite..

beachvolleyboll ikväll också. När klockan väl började närma sig sex så var jag taggad att spela beach så jag drog dit. Spelade med Maria, första matchen gick faktiskt bra, men trots de så förlorade vi med 12-21. Nästa match började vi bra, men tappade greppet i halva matchen, denna match tror jag slutade 21-9 till dom andra. Efter våra två förluster så var vi ute ur turneringen.. Inte så kul, men vi kommer igen nästa vecka ;)

Och för den som är intresserad så kanske jag har lite planerat inför midsommar nu, inte helt klart än, men har två saker att välja på. Kan bli svårt eftersom jag alltid har sån beslutsångest! Men det blir nog bra vad jag än väljer får jag hoppas =)

Men nu ska jag gå och duscha och sen bara ta det lugnt och se lite på tv, sen kanske ta en liten bit av kladdkakan jag bakade.

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Förstår inte?!....

Onsdag

Fick lite sov morgon idag, till halv tio ungefär! Gjorde då mig i ordning och cyklade sedan till stan och köpte ett par jeans och ett linne. Och sen var det dags att cykla hem och äta lite lunch. Och nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli halv ett för då ska jag åka till Väskinde och ha kidsvolley.

Beachvolleyboll ikväll?.. Kanske, får se om jag har ork och lust...

Då var det bara 10 dagar kvar tills jag åker till Åland och spelar Island games! Hoppas bara mitt knä hinner blir bättre tills dess och hoppas att det håller hela veckan på Åland. Håller även tummarna för att träningsoverallerna som vi ska få hinner komma, denna gång i rätt storlek! Och sen så är det bara uppvärmningströjona som ska komma, sen är allt klart!

Och så var det Midsommar på fredag, ska grilla med mina kusiner på eftermiddagen, men sen har jag inget inplanerat än så länge.

Men nu ska jag gå och byta om.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Förvirrad till hundra.....


Tisdag

Vaknade klockan kvart över sju, eller rättare sagt min väckarklocka ringde då, gick då upp, åt lite frukost, gjorde mig i ordning, och vid åtta kom Sofia och hämtade mig. Idag skulle vi åka tjelvar skolan och alleskolan och visa kidsvolley. Det gick bra och barnen var mycket duktiga även fast dom aldrig spelat kids volley förut. Kom hem vid ungefär halv fyra, sen dess har jag bara tagit det lugnt och nu ska jag åka och köpa en kebab tallrik! Sen vid sex är det dags att träna, kommer träna trots att mitt knä inte är helt bra än, men får ta det lite lugnt så det inte blir värre.

Men nu ska jag åka och köpa mat.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hmm..

Söndag

Vaknade vid tio över elva, och min träning började halv tolv. Så skyndade mig att ta på mig träningskläderna och åt en snabb frukost, sen så var det dags att cykla till Södervärn. Hann precis i tid. Träningen gick helt okej! Fick in några väldigt bra smashar och hade en helt okej mottag! Efter den träningen cyklade jag hem, åt lite mat och nu sitter jag här. Ska hoppa in i duschan snart, och ska kanske vara barnvakt sen en stund.

Men nu ska jag duscha.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Varför tänker jag så?!..

Kväll

Sitter nu här framför datorn igen.. Har försökt fixa lite med min blogg, tyvärr så kan ni inte se några skillnader än för jag gör om den på min testblogg. Men den är under uppbyggnad så jag hoppas att jag kan byta till den snart.
Funderar på om jag ska sova snart, inte så kul att sitta här helt själv.. Angelica sover, Fredrik är inte hemma och det är inte mamma heller..

Imorgon händer följande, träning mellan halv tolv och halv två. Sen så kanske jag ska vara barnvakt mellan fem och sju, men det är inget helt bestämt än.

Sitter även och funderar på om man kan göra något åt mitt knä?.. Skulle vara bra om det blev bra till när jag ska åka.. Två veckor har mitt knä på sig att repa sig, hoppas extremt mycket på att det räcker!

Men nu ska jag gå till mitt rum och se om det är något spännande på tv:n.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Varför tänker jag på det?!..

Fredag och Lördag

Fredag, skolavslutning! Började skolan vid kvart över åtta. och när jag kom till skolan hade det vi skulle göra utomhus(vilket jag inte har en aning om vad det var) blivit avblåst. Så vi gick klassvis till klassrummet och fikade lite och fick våra betyg sen så fick vi gå. Jag och Angelica gick och möte adam och sedan så gick vi hem till mig för att det regnade, och det regnade inte lite heller! Sen efter vi torkat lite så åkte adam hem, så gick jag och angelica på stan för att köpa mat till kvällen. sen gick jag, angelica och bella till öb och köpte lite godis på öb sen så gick jag hem och gjorde mig i ordning inför kvällen. Sen gick jag hem till angelica vid fyra och snackade och lyssnade på musik innan vi gick ner till strandpromenaden och grillade. Efter att vi grillat gick vi med Emelie till hennes kompis vid singnalen. Där var det skoj, efter några timmar där gick jag och träffade min syrra och hennes kompisar en stund. Jag kom väl hem vid ungefär halv tre. Det var faktiskt en skoj kväll!

Lördagen började med att min väckarklocka ringde vid åtta för att jag skulle träna vid nio. Jag tar på mig mina träningskläder och äter lite frukost för att orka träna. Sen så gick jag en liten omväg till träningen för att vakna lite så jag inte skulle vara trött när jag kom till träningen. Träningen gick ganska så bra, kunde ha gått bättre, men en helt okej träning. Sen gick jag hem till Angelica och hämtade mina saker jag hade kvar hos henne från gårdagen. Sen cyklade jag hem, duschade och åt lite mat sen så kom Janne och hämtade mig för jag skulle vara barnvakt. Efter fyra timmars barnvakt så kom jag hem. Så nu sitter jag här och funderar på om jag ska gå ut och gå en sväng, men har så ont i mitt knä så får se hur det blir med det. Men är ganska så sugen på att gå en sväng... 

Men nu ska jag äta lite godis och sen kanske gå en sväng. Men måste vila knät egentligen har en två timmars träning inför Island games i morgon.  

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aja..

Torsdag

Är ledig idag, skulle egentligen gå till skolan för att få veta vad jag får för betyg i matte a,b och naturkunskap, men fick veta det i tisdags så behövde inte gå till skolan idag. Kan ju börja att berätta att jag har sovit extremt dåligt inatt, har vaknat från och till hela natten, jag kanske delvis vet vad det kan ha berått på... Men halv sov fram till tio, sen låg jag kvar i sängen till tolv och lyssnade på musik och bara tog det lugnt. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska kanske träffa angelica en liten stund ikväll och har egentligen träning ikväll också, men den tror jag att jag hoppar, har ont i knät...(blää på mitt knä..)

Imorgon är det skolavslutning! Och min lillebror Anton fyller år, hela 8 år! Grattis till honom!

Men nu ska jag gå och göra mig iordning.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Okej?!...


Onsdag

Hade inga lektioner i dag, men hela klassen skulle gå hem till våran klassföreståndare och äta mat, så det gjorde vi. Efter det gick jag tillbaka till skolan för att tömma mitt skåp, sen så var det dags att cykla hem. Så sitter nu och väntar på att angelica ska sms:a och säga att hon kommmit hem så jag kan cykla till henne, skulle hjälpa henne med en sak. Sen så har  jag inget planerat för resten av dagen. Skulle egentligen spela beachvolleyboll ikväll, men vädret är inte så bra och mitt knä mår inte så bra. Så tror jag hoppar det, tror även jag hoppar volleybollen i morgon, måste vila knät inför helgen, har två långa träningspass då, träning inför island games vilket är viktigt att man går på. En på lördag morgon, börjar klockan nio! Jag kommer säkert vara trött men det är bara att göra sitt bästa. Sen så har jag ett tränings pass klockan tolv på söndagen.

Nu är det bara TVÅ veckor kvar! Sen åker jag till Åland och spelar Island games!
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Som sagt det skulle vara bra..


Kväll

Oj vad klockan blev mycket helt plötsligt, jag som bara skulle chatta lite sen sova, men sitter fortfarande här och chattar. I för sig med en annan person nu. Men får ta och ta mig i kragen och gå och sova nu eller snart..

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Godnatt

Tisdag

Började dagen med ett svenska prov, som gick?.. Lite sisådär tror jag .. handlade om satsdelar (subjekt, predikat, ackusativobjekt, attribut, adverbial osv.) Sen efter det så hade jag engelska. Då sjöng vi lite singstar och sen så lånade vi en bok som min lärare tyckte vi kunde läsa över lovet, men tror inte jag kommer läsa en engelska bok frivilligt på lovet om jag ska vara helt ärlig. Sen så hade jag ingen idrott så skulle då egentligen ha håla på 3 timmar, vilket jag inte orkade så jag gick till min matte lärare och bad om att få veta mina betyg och då slapp jag vara kvar i 3 timmar. Blev faktiskt ganska stolt över mina betyg, MVG i matte a, MVG i matte b och MVG i naturkunskap! Sen så gick jag och angelica på stan, jag köpte ett par skor och sen så gick vi och satt oss utanför macdonalds och kollade på folk och snackade om allt mellan himmel och jord. Sen så kom även Bella på besök, och även Camilla och hennes kompis. Efter ungefär tre timmars sittande på en bänk utanför mac donalds i solen så gick jag och angelica hem till mig, för jag skulle hämta min klänning som jag ska ha på fredag, sen gick vi hem till angelica och såg tv och kollade på hennes dator. Sen var det dags för mig att cykla hem och äta och göra min sallad som jag ska ha som matsäck på min klass mini utflykt till strandpromenaden imorgon, det blev en räksallad för den som är intresserad av att veta det.

På fredag är det skolavslutning, i morgon har jag som sagt bara en miniutflykt och på torsdag är jag ledig! Såå skönt ingen mer seriös skoldag!

På fredag blir det grillning med några härliga människor! =)
Men nu ska jag chatta lite sen sova.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Skulle vara bra..

Fyra i ett

Söndag den 7 juni, min lilla Alma fyller 3 år! Grattis till henne. så på söndagen hade vi lite kalsas med släkten. Men vi firade inte bara Alma, vi passade på att fira mig, Anton, Alma och Angelicas student! Så vi firade alla fyra på en och samma gång, visst är det smart! Denna dag fick jag pengar, ett halsband, presentkort på Intersport och ett par nya volleybollshorts. Oj, kom på att jag inte nämnt vad jag fick på min födelsedag! För den som är intresserad så har jag fått en extern hårddisk, en plattång, ett par solglasögen, parfym och smink borstar. Men åter till söndags firandet. Det var full fart här hela dagen, det var omkring 30 personer här tror jag, eller om det var 20?! Aja, någonting sånt var det i alla fall. När folke började gå hem så cyklade jag till Lina och såg en film med henne, sen så var det dags att cykla hem igen.
 


Anton 8 år den 12 juni!


Alma 3år den 7 juni!


Angelica har tagit studenten och hon fyller 19 den 26 juni!


Och så var det jag, 17 år den 4 juni!


Och så åt vi lite cocosbollar! Mums


Åt även en jättegod jordgubbstårta! Mums


Idag, måndag, har jag inte gjort så mycket, eller har varit på stan och köpt en tröja och en kjol. Skulle egentligen ha pluggat på svenskan som jag har prov på imorgon, men det har jag inte gjort än, ska göra det snart, sen.. Ska kanske iväg och träna ikväll, men får se hur mitt knä mår först. Men nu ska jag plugga lite svenska.

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Snart sommarlov!


Kväll

Har varit ute och åkt en sväng med min syrra, åkte nerförbi hamnen och kollade lite. Och nu ska jag snart gå och sova, ska fira mig, anton, alma och angelicas student i morgon! Allt i ett blir det i morgon! Och det kommer bli huset fullt hela dagen.

Men nu ska jag sova.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Så är det....

Lördag

Idag har jag bara tagit det lugnt, gick en sväng till Almedalen, träffade Bella och Jenny där, satt där med dom en stund sen så gick jag hem för vi skulle fika lite hemma. Sen har jag inte gjort så mycket mer.. Har gått och funderar på lite saker i dag också, men har inte kommit fram till något bra, står fortfarande på samma ställe och trampar..

Men nu har jag inge mer att skriva
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

?!..


Kan inte...

...sova! Såg nu en sak som fick mig att börja tänka ännu mer...

Studenten och min födelsedag den 4 juni

Jag 17 år! Och syrran har tagit studenten!

"För ni har tagit studenten! För ni har tagit studenten! För ni har tagit studenteeen! Fy Fan va ni är BRA!"


Jag redo för min syrras student!

Tog ledigt från skolan torsdag den 4 juni eftersom min syster skulle ta studenten. Dagen började med att jag vaknade av att tre stycken kom sjungandes med tårta och paket in på mitt rum vid halv åtta tiden på morgonen. Öppnade paketen, fick en plattång, ett par solglasögon, parfym och hårspray. Sen åt jag upp tårtbiten lite snabbt, sen var det dags att hjälpa min syster att göra sig i ordning. Efter ett bra tag framför spegeln för min syrra så var hon klar att åka ner till Visby strand. När hon åkt var det dags för mig, mamma och fredrik att göra oss i ordning. Och när jag väl gjort mig i ordning, så ser jag på min mobil att mitt sim kort är inaktivt! Jag blir lite sådär halvt galen, men ber mamma betala räkningen (som hon hade glömt), sen tvingar jag henne att ringa till comviq, och som tur så satte dom på min mobil, men dom sms:en jag hade fått när mitt sim kort var inaktivt fick jag aldrig, så om någon skickat sms till mig och inte fått svar eller inte fått leverans rapport så beror det på att mitt sim kort var inaktivt, men nu funkar det prima! 


Det var extremt mycket folk som stod och väntade på att studenterna skulle komma ut på balkongen


Angelicas student skylt nr 1


Angelicas student skylt nr 2

Men efter vi fixat min mobil så börjar klockan bli mycket. Vid halv tolv så hoppar vi in i bilen och åker ner till Visby strand. Sen så tränger vi oss fram längst fram till staketet och väntar ivrigt med skylt, nallar och kamera på att min syster ska komma ut! Efter hoppande och och dansande på balkongen så kommer en glad och överlycklig Angelica ner! Självklart så tar jag kort på henne, men först av allt så hänger jag en nalle runt hennes hals och ger henne en stor kram! Sen så blir det lite mer fotande och ännu mer fotande. Sen så väntar jag på att NV skulle komma, skulle säga grattis och hänga en nalle eller rättare sagt en ko runt Johans hals! Efter att jag hittat honom bland allt folk så går jag och letar upp min familj som just då befinner sig vid min syrras vagn! En väldigt snygg vagn, men mycket fina bilder på! (Jag redigerade bilderna på deras vagn! Skryt skryt*) Efter lite fotande vid vagnen så går vi och ställer oss vid väg kanten för att se när dom kommer åkandes i sina vagnar. Går då med pappa, men så ringer mamma och säger att jag ska möta henne, jag hör fel i telefonen och tror att hon säger att hon är vid båtarna utanför glassbaren, men tydligen hade hon sagt vid båtarna utanför gatuköket. Så jag gick helt åt fel håll. Och sen så gick fredrik i från mamma och göran, men fredrik hitta jag. Men sen kommer det största problemet av allt, att hitta mamma och göran! Nu tänker väl ni, hållå, ring henne! Men hon hade ingn mobil med sig, göran hade iför sig mobilen med sig, men jag ringde honom 21 gånger och sms:ade 2 gånger men han svarade inte! Jag som hade högklackat på mig började på extremt ont i fötterna efter att ha sprungit runt och letat efter alla! Så jag tog av mig skorna och började gå tillbaka, men tänkte sen att det kanske är bäst att jag står kvar så kanske dom kommer snart. Jag och fredrik står kvar och väntar och väntar, och tillslut så kommer dom! Äntligen! Vi sätter oss då i gräset och ser på när vagnarna åker iväg, sen hoppar vi in i bilden och åker hem för att lämna bilen. Jag packar en väska med varmare kläder till kvällen sen så tar jag cykeln och cyklar ner till öster. Står sedan där och kollar på när vagnarna med alla glada studenter kommer åkandes! 

En glad student! Min syrra!


Angelica! Hurra Hurra!


Hennes bild på vagnen! (Det var dem bilderna jag redigerade)


Anna och Angelica!


Sandra tog också studenten!


Och även Johan tog studenten!


Sofia tog också studenten!

Sedan vid tre så var det tårt dags för alla studenter! Jag fick självklart smaka en liten bi av angelicas tårta eftersom jag fyllde år! Efter lite fotande, och lite letande efter angelica så hör man lite överallt, "Linnea" och man vänder sig om och så vet man inte riktigt vem som sagt mitt namn, jag undrar om det verkligen var mig dom ropade på, men när man sedan ser att bekant ansikte som säger "grattis!" så förstår man att, aha, just de, jag fyller ju år i dag! Helt ärligt så glömde jag bort att jag fyllde år lite då och då! Efter tårt ätandet så såg jag när vagnarna åkte iväg igen. Sen så cyklade jag hem till Klara, en i Angelicas klass, där dom skulle ha sitt första stopp. Även där blev det en hel del fotande. Efter att vi ätit och sjungit och haft det trevligt så var det dags för studenterna att åka vidare. Och nu, så fick även jag åka med! När alla varit på toa och allt vad dom nu skulle göra så var det dags att åka vidare! Efter att par varv runt öster och lite överallt så var det dags för nästa stopp, (en liten kommentar om vagn åkningen, Hurra, vad skoj det var! Party, party! ) Sen gick jag tillbaka till öster och ringde Angelica (i min parallell klass) och frågade om hon ville se vagnarna med mig, vilket hon ville. Så jag mötte henne, sen så gick vi till öster. Jag fick en liten present av henne, ett kort och tre kinderägg! Tack så mycket Angelica! Du är den bästaste! =) Efter några timmar på öster så ringde jag mamma så kom hon och hämtade mig och skjutsade mig till pappa för att jag var tvungen att hämta min cykel. Sen så cyklade jag hem, åt tårta och kinderägg. Sen så somnade jag i soffan, men vakande vid ungefär vid ett och då gick jag och sov i min egen säng istället. 


Josefine!


SP3E! Hurra! Hurra!


Jippie!


Emmie, Josefine, Angelica!


Och så en liten bild på mig bara för att jag fyller år!
(Angelicas studentmössa)


Party! Party! Party!

Ni som inte vet det så är jag ett stort fan av studenten! Det är en helt fantastisk dag! förstå vad glad jag var denna dag, helt otroligt! =)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Denna dag gjorde mig glad!

Fredag:
Skola, började egentligen klockan åtta, men orkade inte gå till skolan till åtta. Vakande vid halv åtta, åt tårta och drack läsk till frukost och gjorde sedan i ordning mig i lugn och ro. Sen så cyklade jag till skolan. Kom till skolan till ungefär tio i nio, 40 minuter försent, men det var ganska lugnt, hade en lektion på fyra timmar och skulle bara få veta mitt betyg i grafisk kommunikation ( fick MVG! ) och sen så skulle vi ha små snabba redovisningar. Sen så hade jag multimedia, är klar med allt där, bara några andra som skulle redovisa sina projekt och så fick jag veta vad jag får för betyg i multimedia, fick MVG! Hurra till lilla mig

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mycket jag vill fråga, men vet inte vad frågorna är?! eller vet jag det?!...                                                       


?!..

Hmm.. Förvirrad?!...

Fredag

Dagen efter Studenten och min födelsedag. Jag är trött som en åsna, och sitter nu och gör inget klokt på lektionen, har inget att göra. Men fick veta vad jag får i grafisk kommunikation, MVG! Jippie!

Men nu orkar jag inte skriva något mer, men kan säga att gårdagen var underbar, har inte varit så glad som jag var i går på länge! Skriver mer om gårdagen senare i dag, då kommer jag även lägga in lite bilder också.

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sken som en sol! =)

Onsdag

varit i skolan från åtta till halv två, det ända nöjdvändiga jag gjorde i dag var att redovisa mitt flash projekt, vilket tog 10 minuter, så 10 minuter av en 5½ timmars skoldag gjorde jag något klokt. Fick också veta vad jag fick i engelska A, VG, vilket jag är väldigt nöjd med. Fick även veta vad jag fick på mitt matte B prov, MVG! Vilket jag är extremt nöjd med! Sen vid två så var det dags att vara barnvakt, var barnvakt i ungefär två och en halv timme, sen vid 6 så var jag och spelade beachvolleyboll, hur det gick ska vi inte prata om, jag kan säga att jag var för trött för att spela.. Sen hem och duscha och ta det lite lugnt. Och nu sitter jag här vid datorn och har mina nya skor på fötterna, försöker gå ut dom lite.. ska ha på mig dom i morgon. I morgon fyller jag hela 17 år! Och så är det studenten! Så i morgon har jag fullt upp.

Grattis till alla som tar studenten! Och grattis till mig! =)
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Funderar..

Tiden går fort!

Kom på i går att jag fyller ju år i morgon! Den 4:e juni! Hade jag nästan glömt bort. Och så är det studenten i morgon också! Håller tummarna för FINT väder i morgon! Och så nästa fredag den 12:e slutar jag skolan. Och sen har man några månader med sol och bad! Och så åker man till Åland den 27 juni för att spela Island games.

Sitter nu i skolan, har inget att göra, men får väl sitta och kolla runt lite på internet...
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Håller tummana..



Tisdag

Började dagen med att besluta om jag skulle vara med på vandringen eller inte, tillslut kom jag fram till att jag skulle gå med på den. Cylkade till racket hallen där man vi skulle mötas, fick lite makaroner och köttbullar som vi skulle laga när vi kommit fram, sen så började den 1-1.3 mil långa vandringen till själsö, eller vad det nu hette vi skulle till, vi skulle till något fiskeläger. Efter en timmes vandring var vi framme, börjde då lista ut hur vi skulle få ihop vårat stormkök, efter lite hjälp av läraren så började vi laga mat. När vi ätit oss mätta och diskat efter oss började vi gå tillbaka. Vandringen tillbaka tog lite längre tid, ungefär en och en halv timme. När vi kommit fram till racket hallen cyklade jag hem, duschade och sen så cyklade jag ner till stan för att köpa student grejer (typ nallar man hänger runt halsen) och kollade lite på kläder tills Lina ringde och ville att jag skulle komma och hjälpa henne få igång en ipod. Efter lite små fixande med ipoden så fick vi i gång den, men ljudet funkade inte... sen så cyklade jag hem, satt vid datorn en stund tills Maria sms:a och fråga hur dags träningen var. Jag hade glömt att det var träning så det var tur att hon sms:a och påminde mig lite. Så vid klockan sex så cyklade jag till träningen. Och hur gick träningen?.. Nja, jag säger bara, inte min dag idag, kände jag. Sen så hade vi fått våra overaller, men vi hade fått helt fel storlekar, vi hade fått stl 168! Jackan satt bra, men byxorna... Dom satt inte alls bra! Hoppas man kan byta storlek..

Och nu har jag ätit lite pannkakor, och ska snart diska och duscha, sen sova! För jag är så extremt trött!

Lite blandade bilder

Stormkök-Jag varit duktig och gjort makaroner och köttbullar


Jag ny klippt


Lördags-Konfirmation i Lärbro


Lördags-Jag..


Lördags-Syster


Lördags-Angelica, Pappa och Fredrik


Balen-Sandra i blå klänning. Denna bil kan jag kanske få åka när jag tar studenten!


Balen-Johan


Balen

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Smile =)


Måndag

Hmm.. Började med att jag var barnvakt för victor i ungefär två timmar, sen direkt efter det så var det dags att hålla i kidsvolley på beachplanen, sen barnvakt igen, denna gång fyra timmar! så nu är jag helt slut, ska dusha, sen kanske gå ut och gå en sväng, men får se om jag orkar..
Men nu ska jag duscha..

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Trött....

RSS 2.0