Facebook

Ibland så tycker man om den sidan, men ibland så är det helt tvärtom!!..

Lördag

Idag har jag varit i Lärbro, först på konfirmation, sen hem till hon som hade konfirmerat sig och då firade vi henne, och hennes stora syster för att hon fyllt år och för att hon ska ta studenten. Efter ett antal timmar i Lärbro så kom jag hem, sen dess har jag inte gjort så extremt mycket. Bilder från denna dag lägger jag upp någon annan gång.

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

?

Fredag

Sitter nu i skolan och har grafisk kommunikation, sitter och leker lite med en bild i ps. Men tror jag börjar bli klar så har inget att göra. Får väl göra en till eller något.. Slutar tjugo över tre idag.. Men kanske kan få sluta lite tidigare, ungefär runt kvart i tre eller tre om jag har tur. Sen ska jag hem, packa, sen cykla hem till mamma, sen ska jag hem till en kompis. 

Men nu ska jag fortsätta jobba.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hmm..

Tisdag

Klockan är nu halv tolv, skulle egentligen ha idrott vid tio i tolv, men den var tydligen inställd så jag cyklade hem, så nu sitter jag här hemma framför datorn, och lyssnar på musik och gör inte så mycket.. Ska tillbaka till skolan sen vid halv två och ha matte, orkar egentligen inte, men har prov på torsdag så måste gå på lektionen..

Sitter här med en miljon tankar som varken blir bättre eller sämre ju mer jag tänker.. Har vissa saker jag måste lösa som har med mig själv att göra, och har vissa saker jag skulle vilja fråga och få svar på.. Men grejen är att jag inte vet om jag vågar fråga.. Jag vet, jag vet, man måste fråga för att få reda på saker, men vissa saker är svårt att fråga, som dem  här frågorna. Och en grej till är att jag egentligen inte helt vet hur jag ska fråga för att det ska bli rätt, vet inte själv helt vad frågorna går ut på men dem är många utan svar, det är en sak jag är säker på..Men nästan svårast av allt är hur jag ska lösa de saker som har med mig att göra?!.. Vill lösa det, men vet inte hur.. Aja, det löser sig får man hoppas.

Vad ska man hitta på i en och en halv timme då?.. Kanske gå på stan och kolla efter något man önskar sig när man fyller år? Fyller faktiskt år om 8 dagar, den 4:e juni. Då är det även Studenten, då tar min syrra studenten, så min fördelsedag får vi typ skuta på eller något. Hinner inte med och fira mig den 4:e.




Ingen bra bild, men så här blev det när jag klippte mig, syns kanske inte så mycket, men lägger in en bättre bild någon annan gång.

Nej nu går jag ner på stan.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Trivs? vet inte riktigt...


Klar..

...med min power point nu! Jippi! Efter många omständigheter fick jag ihop en power point till slut, nästan lite tack vare island games mötet faktiskt. Dem hade gjort en power point presentation där, och jag fick lite inspiration av den! Nu är det bara att träna in min redovisning lite så jag har någon koll på när jag ska klicka och när jag ska säga vad. Men det får jag göra i morgon och på onsdag. Funderar på om jag ska jobba lite på student bilderna nu, eller om jag ska kolla igenom naturkunskaps frågorna eller om jag helt enkelt ska gå i säng och sova?! Hmm... nästan värd att göra lite på student bilderna, för dem skulle helst vara klara tills i morgon... Aja, nu bestämmer jag mig för att sluta sitta här och ha beslutsångest och göra lite på student bilderna istället!

Så godnatt och sov så gott
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ska man göra något eller inte?!..

Måndag

Idag så har jag pluggat matte, har väl gått sådär.. Blir galen när jag inte fattar, men får plugga mer i morgon och på onsdag så kanske jag kan allt tills på torsdag. Sen så har jag läst igenom min naturkunskap, och börja med någon powerpoint har jag inte hunnit, får jag väl göra ikväll. Sen så har jag varit och klippt mig, det blev faktiskt bra, luggen blev jag mest  nöjd med! Och nu väntar jag på att maten ska bli klar, för ska iväg på möte om 40 min. Det är möte inför island games, det är typ tre timmar långt också! Hoppas det är kortare för jag måste verkligen hem och göra en powerpoint!

Men nu ska jag äta.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jag menar det..


Söndag

Började dagen med att träna volleyboll mellan tio och tolv, sen drog jag och några från mitt lag och åt på pastavagnen. Sen innan vårt nästa pass började låg vi ute och solade lite. Sen vid klockan två var det dags för träning igen. Träningen slutade klockan fyra. Efter fyra timmars träning så cyklade jag hem, duschade och satte mig sedan och räknade lite matte. Matte räknandet gick väl sådär.. fattade lite efter ett tag ialla fall. Sen så kom min syrra och gav mig bilder som hennes klass ska ha på deras vagn, jag skulle redigera bilderna lite grann så det jag börjat med, men har ännu ungefär hälften kvar.. Får jag göra i morgon om jag hinner..

Nu är klockan snart elva och här sitter jag framför datorn och chattar.. börjar bli trött, men orkar inte sova ännu, så får sitta här ett litet tag till, sen sova. Måste upp i skaplig tid i morgon för måste hinna plugga en hel del innan jag ska klippa mig och innan island games mötet börjar.

Men nu orkar jag inte skriva någe mer.
Godnatt
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Not like everyone else..



Åter en fin kväll

Denna kväll spenerade jag med min kamera nere vid strandpromenaden och vid hamnen. Gick först längs strandpromenaden och sedan så satt jag vid kallis ett tag, sen gick jag precis förbi kallis och satt där och lyssnade på musik och fotade lite. En mycket fin och mysig kväll!






Nere vid hamnen/kallis..



Solnedgången..

var nere vid hamnen ungefär tre timmar, gick, fotade, satt, fotade, kollade solnedgången, fotade och tog det lugnt.
Men nu ska jag sova för jag ska upp klockan alv nio i morgon, träningen börjar klockan tio, fyra timmars träning i morgon!

Godnatt
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

You make me smile..





Lördag

Började dagen med att träna volleyboll i två timmar. Träningen gick faktiskt ganska så bra, fick in några riktigt bra 30:or, för er som inte vet vad det är så är det när man hoppar upp med tre meters linjen och smachar bollen. Kortisarna gick väl lite sådär idag, men börjar få in tajmingen nu i alla fall. Har inte gjort så mycket mer i dag, sitter nu och skriver in min naturkunskap på datorn, ska göra en powerpoint sen också.

Men nu ska jag fortsätta skriva på min naturkunskap och sen ska jag kanske gå ut och gå en sväng, sen sova tidigt ikväll, har fyra timmars träning i morgon.

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nu vet jag..

En fin kväll

Hade inget bättre för mig så jag bestämde mig för att gå ut och gå en sväng. Tog med mig min kamera och gick ner till strand promenaden och fotade lite grann. Det var en riktig fin och varm kväll, såg några som satt och hade det mysigt i almedalen och så var det en hel del som var ute och tog sig en kvälls promenad. var extremt skönt att gå ut och bara ta det lugnt och fota lite.

Kommande helg ska jag träna volleyboll 6 timmar. I morgon lördag ska jag träna mellan 12-14 och på söndag ska jag träna mellan 10-12 och 14-16. Det blir en massa träning i helgen för att vi ska spela ihop oss till Island games. Skulle även vara skoj om det blev någe beachvolleyboll spelande också, men vi får se hur det blir med det.









Bilderna kanske inte blev dem bästa, men det är bilder som är tagna utav mig, Linnea Hejdenberg. Men nu ska jag kolla på min naturkunskaps inlämning om det är något som behövs ändras på den.

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Det löser sig får man hoppas..




Fredag

Fredag.. ? Vad ska man hitta på.. Jag ska väl plugga lite i dag, har tre grejer som måste vara klart till på torsdag. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, eller kanske gå ut och gå en sväng om det inte regnar, sen ska jag väl bara ta det lugnt. Har inge mer intressant att skriva så nu går jag och gör mig i ordning i stället.

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ibland gör man dumma saker.... och förhoppningsvis så lär man sig något av det..

Tisdag

Började dagen med att ha nationella i matte, del 2. Gick väl sådär. Sen så hade man rast till tio i tolv då  idrotten började. Fick då veta att jag ligger på VG+/MVG i idrott, vilket kändes väldigt bra!  Sedan hade jag matte, glömde mina matte böcker hemma så kunde inte räkna något på lektionen, vi hade genomgång och så fick vi veta vad vi fick på första delen i nationella i matte, jag fick 24/26 poäng! Missade en G poäng och en VG poäng. Nu hoppas jag bara att del 2 gick bra.. När jag kom hem så räkande jag lite matte, har prov nästa vecka på tordag, och jag har 6 sidor kvar att räkna! Men det hinner jag nog, men jag måste förstå vad jag räknar också... Sen vid klockan sex var det dags för träning, gick väl delvis bra, jag börjar tajma kortisarna nu! Vilket känns väldigt skoj! Sen så träffade jag Bella en stund, men cyklade hem ganska fort igen, för jag behövde hem och äta något. Sen så har jag varit duktig och diskat och sen har jag bara tagit det lugnt.

Imorgon är det sävefest, ska vara med Angelica och några till, det kommer nog bli lajbans de får man hoppas! =)
Kommer missa onsdagsturneringen i morgon, men det får gå, kommer ju vara turneringar hela sommaren!



Bara några få veckor kvar till det efter längtade sommarlovet..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hur kan man känna sig glad, ledsen, förvirrad, tom, full av tankar, längtans full och fundersam på samma gång?!.. En blandning av allt, av både positivt och negativt.. Och hur kan man vara tom men ändå full av tankar, hur kan man vara glad men också ledsen?.. Och så även tankar som går som gör så att man får en aning beslutsångest..

Ibland slår tanken mig att jag vill byta klass, program, skola.. Men vissa dagar så trivs jag som alltid förr i den klass jag går, på det programmet jag går och på den skolan jag går.. Men nu börjar det kännas bättre i alla fall..


~~~~~~~~~~~~

"Life is like a box of chocolates you never know what you will get"


Söndag

Söndag, vad ska man göra på en söndag?... Jag har pluggat lite matte, sett på tv, varit ute en liten sväng, och suttit vid datorn. Känner mig ganska så trött, kom hem från Lina vid 2 i går. Såg en film nästan tre gånger, började se från mitten såg sen till slutet, började sedan om och såg hela igen, och såg sedan början igen, vi orkade inte byta film så det fick bli så, men filmen va bra och vi halv sov lite så det var ganska så bra att vi såg den nästan tre gånger. Efter vi sett den tre gånger fattade jag hela filmen! =)

Men nu måste jag gå.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Finns här för diig, hoppas du vet det! =)

Lördag

Går dagen spenderade jag med Lina, först såg vi bara lite på tv sen gick vi ut en sväng. Gick och hälsade på Angelica och Anja en stund, sen hem till Lina igen. Sen kom Tabita till Lina, sen satt vi och snacka och hade det trevligt. Sov hos Lina igår till idag, somnade väl vid tre eller halv fyra, så är lite trött i dag, men så farligt är det inte. Idag har jag och Lina sett film och sen så har jag inte gjort så mycket mer än, kom hem för ungefär en timme sen. Och ska kanske till Lina sen igen, ska också räkna lite matte idag, och kanske börja på min powerpoint presentation till naturkunskapen. Men får se hur mycket jag hinner med.


Lina och jag =)


Jag i Linas extremt härliga adidas tröja!

Dags att plugga lite nu, Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Island games =)

...



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bara några veckor kvar sen är det sommarlov! =)

Torsdag kväll

Gick aldrig till angelica, var hemma och letade fakta till mitt arbete och tog det lite lugnt. Sen så vid sju var det dags för träning! träningen gick ganska så bra faktiskt, fick inte riktigt in tajmingen med passaren, men det är lite svårt eftersom hon som passar precis har börjat med det. Men i slutet så gick det faktisk bättre. Nu har man duschat och känner sig lite små trött på att gå upp till skolan i morgon. Börjar klockan åtta och slutar klockan tjugo över tre. Och har bara två lektioner på hela dagen, en lektion är 4 timmar och den andra är 2 timmar. Och den sista lektionen är multimedia, ska jobba med mitt flash projekt, inget jag precis ser fram emot nej. Jag och flash kommer inte riktigt överens, om jag säger så. Men men får väl försöka få ihop något lite sådär halv bra så Liv (min lärare) blir glad.


Men nu ska jag gå ner till mitt rum och lyssna på lite musik innan jag ska sova.

Byebye och Godnatt


 



Hittade en bild på mig och mina syskon, bilden togs i vintras.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

=)


 


Torsdag

Kan väl börja att säga något om gårdagen. Började med att jag hade nationellt prov i matte klockan åtta på morgonen. Hann till och med i tid och provet tror jag gick bra, det var del 1 så det var inte så svårt. Sen så hade man lite multimedia och naturkunskap, sen var det dags att ha nationella i engelska, det muntliga. Tyckte det gick ganska bra faktiskt. För dem som inte vet så är jag inte någon hejare på engelska, men om jag har tur så an jag nog på ett vg på det muntliga i alla fall! Sen så gick jag på stan med Lina och Natte, köpte en klänning, som jag ska ha på min syrras student. Sen så var det dags att gå hem och äta lite för klockan sex så skulle jag vara vid A7, det var börja onsdagstuneringen för i år! Spelade med Bella, hur det gick, hmm.. inte så bra, kan ju bero på att jag inte har spelat beachvolleyboll på ett helt år, så om någon vecka så har jag nog kommit in i det lite mer så då kanske man kan vinna någon match också! Sen så cyklade man hem sandig och kall, duschade och gick och sov.

Sen i dag så har jag haft matte och naturkunskap, slutade egentligen vid halv 12 men fick gå redan vid halv 11. så sitter nu och försöker hitta fakta om matbristen som kommer bli på grund av växthuseffekten. Ska vara klar med det arbetet om en och en halv vecka för då ska det redovisas. Men det hinner jag nog om jag jobbar på lite. Och så måste jag kolla på matten också, har andra delen av nationella på tisdag.. Och ska kanske till Angelica sen vid halv fyra innan jag ska träna. Ska träna mellan sju och halv nio tror jag eller om det var till åtta? Aja, den börjar klockan sju i alla fall, det vet jag.

Men nu ska jag fortsätta leta fakta och äta lite vindruvor.
Byebye

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vissa dagar så känns det bra.. Men vissa dagar så känns det som om jag inte trivs överhuvetaget, att jag  bara vill byta klass, program, skola! Men får väl tänka på dem dagarna som känns bra..  

Måndag

Första dagen på denna vecka, börjar ganska så bra. Är ledig idag, som vanligt. vaknade vid ungefär halv 12, härligt med lite sovmorgon. Sen vid halv två så var jag barnvakt för victor och jacob. Kom hem därifrån ungefär halv fem. Och har nu varit duktig och gjort klart mina naturkunskaps frågor. Så nu är dom färdig skrivna och inskrivna på datorn till och med. Nu ska jag bara läsa igenom det så att det låter någorlunda bra. Sen var ett jobbiga arbetet ur världen.

Men nu är maten klar, så ska gå och äta lite grann.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Happy face! =)

(Aja, det blir nog bra, får man hoppas.. )


Söndag

Kan ju börja med att berätta lite om går dagen. Började dagen med att vara barnvakt, sen så gick jag på stan med Angelica Klintström en stund innan hon skulle ta bussen hem. Sen gick jag hem och halv sov i ungefär 2 timmar, vilket var extremt skönt. Sen så gick jag hem till Lina. Det var en skoj kväll de! Och det blev till och med så att jag sov kvar hos Lina.

Och i dag så har jag inte gjort så mycket. Kom hem för ungefär en kvart sen, och har bara suttit vid datorn sen dess. Men nu ska jag gå och duscha och sen funderar jag på om jag ska vara lite duktig och göra lite läxor.

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

nu vet jag..

Fredag

Har tillbringat denna kväll med Lina, Emelie och några fler! Det var trevlans de, men nu ska jag sova, för jag ska upp klockan kvart över åtta i morgon och vara barnvakt mellan 9-12 på förmiddagen.

Godnatt allihopa!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Du kanske har rätt...lr?

Onsdag

Tvingade mig upp till skolan idag trots att jag inte alls hade någon lust att gå dit. Hade Engelska, multimedia och naturkunskap sen så satt jag kvar i skolan och jobbade lite med mitt flash projekt. Sen så cyklade jag hem i regnet, så när jag kom hem så var jag blöt och kall, satte på mig ett par mjukis byxor för att få upp värmen. Satte mig sedan vid datorn och försökte göra en ny header, den blev väl sådär, så har inte bytt än, och har inte heller gjort min nuvarnade header spegelvänd för jag har inte orkat. Sen så ringde Lina! Hon undrade om jag kunde komma förbi henne en stund vilket jag tyckte var en bra idé så jag kastade på mig regnjackan och trampade iväg till Lina. Sen vid klockan sex var det dags att cykla hem igen för att äta lite mat. Sen har jag inte gjort så mycket mer idag, eller jo jag var ute och gick en sväng också.

I morgon är det nationella prov i Engelska! läs och hör förståelse.. Hoppas det går bra, håller tummarna för mig själv och jag hoppas någon annan också kan hålla tummarna för mig! Ett annat lite problem är att jag måste se till att vakna i tid i morgon så jag inte kommer försent, provet börjar klockan åtta! Jag brukar vara duktig och komma till skolan typ två minuter i åtta eller något liknande. Men i morgon måste jag befinna mig på plats senast tio i åtta för att vara säker på att inte missa något. Kommer nog ställa två väckarklockor ikväll för att vara på säkra sidan.

Nog snackar om nationella provet och min oro att komma försent. I dag är det bokat och klart min syrra åker till Frankrike efter sommaren för att plugga franska i tre månader. Jag är lite avundsjuk på henne, tänk att få åka själv till ett nytt ställe och få träffa nya människor och tänk vilken upplevelse!

Måste bara informera allihopa om min lilla olycka med min mobil.. Valborg, jag lägger min mobil på bordet i köket hos Lina, senare på kvällen när jag ska kolla om någon skickat någon litet sms eller ringt så hittar jag inte min mobil på bordet. JAg börjar såklart leta efter den, och Lina hittar den tillslut. Och då visar det sig att den inte fungerar så bra som den gjorde tidigare samma kväll! Någon hade tydligen råkat spilla två glas med någon "läsk" över den! Kameran ville inte riktigt hänga med den kvällen och mobilen var allmänt seg och den ville inte heller vara på. Men dagen efter så funkade kameran perfekt men mobilen stänger fortfarande av sig lite när den vill och lyser lite när den vill, men det är inte alla som har en mobil med egen vilja! :P



Detta är en av bilderna som togs under valborg kvällen efter den lilla olyckan med min mobil..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Man lär sig nya saker varje dag..

Tisdag

Åter en ledig dag från skolan. Har inte gjort så överdrivit mycket idag. Vaknade av mammas väckarklocka, vilket var väldigt jobbigt eftersom jag hade tänkt sova tills jag vaknade av mig själv, men riktigt så blev det inte. Gick sedan på stan och letade efter en klänning till den 4 juni (till studenten och till min födelsedag, the same day). Sen så har jag gjort lite naturkunskap. Och sen bara tagit det lugnt och sett på tv och suttit vid datorn. Och nu är jag hemma hos pappa och är barnvakt, amla sover och anton ser på tv ifall någon undrade hur jag kunde sitta vid datorn.

Men nu ska jag försöka göra en ny header..

Byebye


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Så är det..


Måndag

Åter en ledig måndag. Vaknade först av att någon granne bankade eller borrade i något, men när jag var på väg att somna om igen så ringde min mobil. Det var Janne som ringde, han undrade om jag kunde vara lite barnvakt i dag. Vilket jag sa att det gick bra eftersom jag inte har något inplanerat idag förän klockan 6 för då är det träning. Så nu sitter jag här och ska snart gå och äta lite frukost och sen duscha och sen göra klart mina matte papper som är repition till nationella provet del 1. Sen är väl klockan ungefär 2, vilket var den tiden jag skulle bli hämtad för att vara barnvakt.

En gjej jag bara måste nämna, lite små läskigt är det tycker jag. Jag kan få för mig att visa gjejer som jag troligen har drömt att jag sagt eller gjort det dagen innan. Jag kan vakna och tänka "Hmm.. har jag drömt det här eller har det hänt på riktigt?" Det har inte hänt så överdrivet många gånger, men någon enstaka gång när jag vaknat för tidigt på morgonen. Kan ju bero på att jag varit för trött för att orka tänka om det hänt eller om det var en dröm.. Aja, lite små läskigt men men ..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vill ha sommarlov nu!

Helgen

Då var det fredag igen. Inget planerat för ikväll, ska bara ta det lugnt och sova länge imorgon! Det finns säkert någon skoj program på tv som man kan se på. I morgon så ska jag ut till Etelhem och hjälpa till på en 40-års och bröllops fest. Om jag får göra en vild chansning så tror jag att det kommer bli kanske så skoj. Sen så kommer man väl inte hem förän någon gång vid tre tiden. Men det kan nog bli skoj.

Sitter nu och lyssnar på lite musik och funderar på om jag skulle gå ut och gå en sväng.. Men vet inte om jag har lust att gå själv.. Aja, jag får se hur jag gör.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tack! =)

Fredag

Valborg igår, hade väl det ganska så skoj. Det var skoj att träffa allihopen! Dessa är några av dem jag var med.



Lina, Emelie och Josefine


Jag och Emelie

Orkar inte lägga in några fler bilder just nu. Kanske gör det någon annan gång om jag orkar.

Snart ska jag gå och packa för jag ska till mamma idag. Men först ska jag sitta här vid datorn och leka lite.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Håll tummarna för mig, tack..

RSS 2.0