Skulle behöva lite semester

Ojojoj, nu var det att tag sen jag skrev något här. Anledningen till det är att jag haft mycket annat att göra, som skolan. Sen så har jag ingen dator hos mamma så lite svårt att skriva något då.

För dem som är intresserade så har jag varit extremt trött nu den senaste tiden. Skolarbeten blandat med trötthet är ingen bra kombination har jag kommit på. Tog ett bad igår och tänkte då att jag kan ju läsa min svenska i badet. Men läste en sida, sen så gick ögonen ihop. Så fort jag la mig i badet så somnade jag. Så jag gav tills slut upp den idén.

Skulle behövt göra fysik och engelska idag, men de hade jag glömt i skolan. Bra jobbat Linnea! Så får plugga lite svenska och matte nu i stället, men det är också behövligt.

För er som är intresserade så var jag på fastlandet med volleyboll laget i helgen. Vi kom 3:a utav 8 lag! Vi fick en vacker medalj och en pokal, (eller hur det nu stavas). :)

Aj nu måste jag plugga. För ska hinna köra lite bil sen också.

Vad sägs om semester i en eller varför inte två veckor?! Det skulle jag gilla!


Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Förstår inte varför det blivit såhär?!..

Behöver sova

Sitter nu hemma och väntar på att min första körlektion hos bilskolan ska börja. Känner mig en aning trött eftersom jag planterat skog hela helgen, men det ska nog gå bra att köra ialla fall. 

Sen blir det att ha idrott sen slutar jag. Då ska jag hem och göra lite läxor, sen ska jag på jobbintervju. Sen blir det att ta det lite lugnt, för jag är så trött. 

Nu ska jag se lite på tv, sen till bilskolan!
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Trött... 


Tillbaka till verkligheten

Då var påsklovet slut. Trodde att en veckas lov skulle ta bort min stress. Vilket den gjorde, men känner nu att stressen börjar komma tillbaka igen. Alla tankar om vad jag MÅSTE komma ihåg att göra och hinna med.. Sen utöver allt i skolan så börjar jag känna stress eftersom jag inte fått något sommarjobb än.

Aha, orkar inte skriva nu.. Måste sova!
Godnatt

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Stress, press och beslutsångest...


Vilken "underbar tur" man har ibland

Har bara två saker att säga..

För det första så verkar det som om det har gått och skitit sig med att kanske få jobb på ica maxi, dom skulle höra av sig denna vecka. Men denna vecka är ju slut NU! och dom har inte hört av sig..

Och för det andra så har det typ gått och skitit sig med att ha körkort om två månadet som var min plan..

Fan va bra allt är...

Ska försöka spara min energi till hemma matchen i morgon och inte slösa bort den på annat..
Är så extremt taggad inför morgon dagens första hemma match! Möter Uppsala B i morgon klockan fem i sävehallen! Håll tummarna för vinst!

Nu ska jag packa färdigt allt som jag ska ha med till pappa. Ska vara där i två veckor denna gång.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Det är tydligen så det ska vara..

PÅSK

Sitter i skolan och väntar på att min sista lektion för dagen ska börja. Det är även sista lektionen innan påsklovet! Känns otroligt skönt! Slutar ungefär vid tre idag. Jag ska då hem och göra mig iordning inför påskmarschen! Jag, Angelica och Bella ska förvandla oss till påskkärringar för en timme eller två! ;) Sen efter det blir det att bege sig hem och äta, sen göra sig i ordning inför träningen. Efter träningen åker jag till öknen och kommer inte hem förän på fredag någon gång på eftermiddagen tror jag.

Nu ska jag vara lite social med någon rolig!
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tralalalala :) Happy face! :)

RSS 2.0