Tiden rullar på som aldrig förr

Sitter hemma själv och ser på Forrest Gump och äter gurka och morötter med dip! En väldigt lugn och skön lördag, vilket jag känner att jag behöver. Är ganska så trött så det förvånar mig inte om jag kommer somna i soffan ikväll, men det kan vara ganska skönt att göra det ibland också.

Imorgon blir det att gå upp tidigt, vid åtta, ska ner till farmor och farfar och äta frukost med dom och pappas syskon. Det är en tradition på morsdag att vi åker ner dit och äter frukost tillsammans. Sen blir det nog en del pluggande, har en annons som ska vara klar på måndag som jag inte börjat med ännu, så måste göra den i morgon. Sen blir det körkorts teori plugg. Nu är det inte långt kvar till uppkörning och uppskrivning!

Igår hade jag en trevlig kväll! Grillade med Jesper, Crille, Rebecca, Jakob och Amanda. Blev kött och potatis sallad vilket var mycket gott! Kvällen bestod av god mat, snack, spindlar och "härom dan" snack. Det var en härlig och trevlig kväll! :)  

Fem dagar kvar till jag blir stor! På fredag blir jag 18, har inget planerat då än, men något skoj hittar jag säkert på får jag hoppas! :)

Och en sak till! Jag har fått JOBB! :D Vilket känns riktigt skönt! När jag fick reda på att jag fick jobbet så kändes det som om jag kunde andas igen! Har känt mig så stressad pga att jag inte haft något jobb, men nu har jag det och det känns skita bra! :)

Sitter nu och väntar på att Jesper ska komma hem till mig, var inge kul att vara hemma själv så ska bli trevligt med sällskap!:)

Men nu ska jag äta lite gurka och dip!
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Skulle inte kännas så kul om man inte blev till frågad.. Speciellt inte den dan..


Oj nu var det att tag sen

Oj nu var det att tag sen jag skrev någonting här. Det har hänt lite av varje på sistone, men har tyvärr inte tid att skriva det nu så det får jag göra en annan dag då jag har lite mer tid. För nu måste jag plugga matte och kanske lite körkorts teori om jag hinner.

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hmm.. man kan ju undra?..

Helgen

Sitter nu här framför datorn ny duschad och lite små trött. Skulle behöva plugga men orkar inte just nu, det får jag göra efter jag fått lite mat i magen. Känner lukten av lasagne så tror maten börjar bli klar! Mums!

För er som är intresserade så var jag i Hemse igår, hos Jesper. Vi lagade en mycket mumsig baconröra, sen blev det "så ska det låta" seende hos Hoffman, sen såg vi en film som vi hade hyrt, typ American pie stucket på den. Den var mycket skoj! Sen blev det ytterliggare en film som och var skoj :) Vi hann även med att gå en promenad i det kalla vädret. Det var en lugn och skön Fredag! :)

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men något hittar jag säkert på, typ plugga... Kul Lördag kväll jag kommer få.. Men men vem vet det kanske blir en liten kvälls promenad om jag orkar och hinner!

Imorgon, Söndag, då blir det filmning till engelska projektet sen kanske fixar dag på beach volleyboll planen om vädret tillåter! :) Sen blir det att plugga för har småföretagande prov på Måndag, inte så kul, men det är det sista provet i det ämnet och det är viktigt att det går bra på det.

Men nu ska jag äta lite mat!
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Har jag gjort något?!...


Risk ettan

Ojojoj jag har lyckats att hitta hit igen! Tyvärr kommer det inte bli något lång och intressant inlägg för jag måste plugga sen se lite tv ;) Men för er som är intresserade så var jag på risk ettan i dag. Var väl bra information man fick, men det mesta visste man redan. Sen skulle vi filma vårat engelska projekt idag, men det vissade sig att batteriet i kameran var slut så vi kom ingen vart med projektet idag.

Aja, nu ska jag prata lite i telen innan jag ska se tv.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Fattar inte varför det blivit såhär....


En vanlig söndag

En dag som har spenderats i sängen med fysik boken, svenska boken, engelska boken och datorn :) Och ska snart kanske ut och köra lite bil om pappa har tid, sen blir det att duscha sen sova!

Men nu ska jag lyssna på lite nice musik och vänta och se om pappa har tid att köra eller inte :)
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Det var den dagen som gjorde att allt blev som det blev.. Tror jag..

Valborg :)

Vet inte riktigt vad jag ska börja att skriva. Men jag kän väl börja berätta lite om vad jag gjorde på valborg! Jag åkte först ut till hemse med Jesper. Sen närmare fem så åkte vi till Ljugarn och grillade med lite folk. Vilket var mycket trevligt! :) Sen efter mat fått i sig lite god mat så blev det kubb spel, vilket gick sådär för min del, men kul var det :) Sen blev det lite snack, sen gick vi ner till elden. Vilket inte var någon stor eftersom dom inte kunde tända på den som egentligen hade varit tänkt som brasa för det var ett fågelbo i den så det fick bli en liten mindre eld, men den var varm och skön den med:) Sen blev vi kvar i Ljugarn byggdegård (vilket tydligen inte är någon byggdegård, men jag kallar det för de för jag vet inte vad den heter). Det blev även en sväng med bugg innan vi begav oss hem till jesper. Då blev det lite mumsig efterrätt sen var det dags att sova.

Sen när jag kommit hem från Ljugarn så hade jag lyckats få en allergisk reaktion, vilket inte var så kul.. Men fick någon allergitablett av nicki som hjälpte kanske så bra. Mår inte helt bra ännu, men det är betydligt bättre:)

Nu ligger jag här i min källare och försöker plugga matte, men det går lite sådär. Så tror det blir mycket plugg i dag, trots att jag egentligen bara vill sova, men men ibland måste man göra något nyttigt.

Nej, nu får jag gå tillbaka till mitt matte pluggande.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Lite dåligt.. Men men..

RSS 2.0