Äventyr och sena nätter

En händelserik helg med sena nätter, kan man väl sammanfatta denna helg som. Fredagen började med att se hockey med Emelie, Johan och Jesper. Sen efter någon timmes frysande så trampade jag, Emelie och Johan till ica maxi och köpte lite energidryck. Sen cykla vi hem till Emelie och spelade lite monopol och våghals. När klockan var omkring tolv så cykla vi till Säve hallen för att se lite fotboll. Sen blev det fotbolls tittande i ett par timmar. Eller rättare sagt till femmorgonen. Då cykla vi hem och sov.

Vaknade sen klockan fyraeftermiddagen på lördagen. Sen vid halv sju träffa jag Jesper och åt lite mat med honom. Sen hämtade vi Emelie och sen var det dags att se fotboll igen. Sen vid halv ett så orkade jag inte se mer fotboll så då ringde jag mamma och bad henne hämta mig för det snöade så extremt mycket och blåste. Och på hem vägen så fick mamma för sig att vi skulle köra över stora torget hem, vilket vi också gjorde. Först så råkade vi köra in lite på fel väg, vi backar då tillbaka och så ska vi fortsätta köra upp i backen, men det var så halt så vi kom inte upp, jag går ur bilen och försöker putta, men det går inte. Så vi backade ner för hela backen så vi kunde ta sats. Och då klarade vi att ta oss upp för backen!

Och nu ligger jag hemma i min säng och dricker varm oboy, och grubblar över lite olika saker...

Men nu ska jag se om jag hittar någon bra film som jag kan se.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Alla minnen, ett år tillbaka.. Samma ställe, samma plats.. Går inte att glömma. Trots hur mycket jag än försöker så finns minnena ännu kvar. Vad man än ser och vad man än gör så blir man påmind.. Varför är det så!?


Redan?

Har varit en aning små sjuk dem sista dagarna nu, men äntligen börjar jag känna mig bättre, är ännu förkyld men så länge man orkar göra saker och inte bara ligga i sängen ska man inte klaga. Inte för att det är något fel att ligga i sängen, men man tröttnar efter ett tag. Taket är inte så överdrivet skoj att titta på det lovar jag!

Skolan i dag var ungefär som vanligt, digitalt skapande sen tre och en halv timmes håla, sen idrott. skulle egentligen ha "privat" matten i dag, men glömde bort att jag hade den så ditt kom jag inte. På idrotten så stod det dans på schemat. Det blev vals, foxtrott och chacha. Sen i omklädningsrummet så kom snacket om studentbalen upp. Och det visades då att ungefär hälften av alla tjejer i min klass har en dejt till balen! Jag har inte ens börjat tänka på balen än! Jag  har väl tänkt att, det är väl lugnt, ännu ett och ett halvt år kvar tills det är dags. Men tydligen så är det en aning aktuellt. Och jag som är ett sååå stort fan av studenten!

Aja, det löser sig nog, som sagt ännu ett och ett halvt år kvar!

Sitter just nu och funderar på om jag ska gå ner på stan en stund eller om jag ska göra min svenska fördjupning.. Hmm.. Aja, får se vad jag känner för sen.

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tänk om allt gått som man ville och att man visste vad man ville..

"Did you ever feel like you wanna be someone else for just one day
did you ever feel like you wanna see through another pair of eyes
did you ever think I might wanna be with anyone else for just one day
did you ever even think of me, when I walked away?"


Äntligen fredag!

FREDAG! Äntligen är det helg! Hade bara en lektion på en timme i dag, Engelska. Sen har jag packat, för ska till pappa idag. Denna fredagkväll kommer jag se hockey med lite skoj folk! Sen blir det nog att gå hem till Angelica och ha det trevligt!

Nu ska jag packa klart och sen ska jag till pappa!
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Man brukar säga att man kan ha två eller fler personligheter, det stämmer tycker jag.. på vissa i alla fall..

Snöbegravd mobil

Onsdag och en dag närmare fredag, vilket är positivt! Började med Engelska idag, vilket inte var så överdrivet skoj. Den hade jag Fysik, och fysik lektionen var som vanligt, ingen fattade någonting och alla satt och "skrek" på hjälp. Sen hade jag en två timmars lång Matte lektion. Trots den långa tiden så gick lektionen ändå ganska så fort. Cyklade sedan hem till Angelica och såg 27 dresses med henne! Efter att vi sett halva filmen kom vi på att vi ville ha choklad så vi gick först hem till mig för att hämta pengar sen till atterdags för att handla våran efterlängtade choklad. När vi väl kommit hem till Angelica igen märker jag att min mobil är borta! Jag kan inte hitta den någonstans, Angelica ringer till den men vi hör den inte, jag hade TAPPAT den ute! Vi cyklade ut och letade, jag cyklade först hem och kollade om jag glömt den där men det hade jag inte. Sen kollade vi vid kyrkogården, för vi hade nämligen gått över kyrkogården när vi skulle till atterdags. Och efter två gångers ringade till min mobil hittar vi den där liggandes i snön, en decimeter under snön. Vi cykla sen hem till mig snabbt som attan och torka den med hårfön och lade den på elementet. Angelica och jag cyklade sedan hem till henne och såg klart på filmen. Sen skulle jag till skolan och informera om Teknik programmet till 9:or. Sen cykla jag hem och tog ett varmt bad och pluggade till svenska provet som jag ska ha i morgon. Och nu sitter jag här och ska snart krypa ner i sängen för jag börjar bli en aning trött.

Nu blir det att läsa igenom svenskan en gång till sen dra täcket över huvudet.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hmm.. tomt..


Tralalalalala..

En kort och lite små kaos skol dag idag. Hade Rörligbild. Skulle klippa filmen vi spelat in. Det var lite krångel med datorerna och lite så, men till slut löste det sig. Sen gick jag hem och plugga lite och tog det lugnt. Sen har jag inte gjort så mycket mer idag.

För dem som har tråkigt kolla in detta youtube klipp:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hmm.. nu är det tusen tankar som bara snurrar runt där uppe..

Hmm..

Hur svårt kan det vara?! Varför går ingenting som man vill att det ska göra? J*vla skit.. 

I´m back!

Då var det måndag igen.. Lika segt att gå upp ur sängen som vilken annan måndag som helst. Men efter ett antal "snozze" på mobil alarmet så kom man upp ur den underbara sängen. Denna morgon åt jag en av mamma mycket goda frallor till frukost, sen var det bara att göra sig i ordning lite snabbt sen trampa till säve för att ha Psykologi A. Var en aning trött men vaknade snabbt till liv när det hoppade upp en man ur en pappers kontainer och skrek i vårt klassrum, han tog några böcker sen hoppa han tillbaka ner i kontainern igen. Det var någon typ av övning som våra lärare hade planerat utan att vi visste om det. Den väckte mig i alla fall. Sen efter lunchen hade jag Matte D, gick väl helt okej, för att vara första Matte D lektionen. Sen hade jag Småföretagande, inte så överdrivet skoj, men det är bra att kunna. Sen trampade jag hem i snön och skrev lite på min svenska fördjupning. Sen blev det en kort promenad, sen blev det träning. Träningen gick faktiskt helt okej, och det var ganska skoj också. Men nu ska jag gå och duscha sen blir det lite svenska plugg, sen sova.

En stor sak som hänt är att min mobil "ställt om sig" till noll! Vilket innebär att jag kan sms:a igen! Happy face!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tomt..




Uppsala

Fredag, dags för helg! Denna fredag var det båten som gällde. Klockan fyra så åkte jag båten till nynäs. Sen så blev den en lång och händelserik bilresa till Uppsala. Vi var extremt nära på att bli påkörda bakifrån och sen så körde vi lite fel på slutet, men efter lite om och men så kom vi fram till Scandic hotel och då såg vi lite på tv sen var det dags för sängen för vi skulle spela volleyboll hela lördagen. Lördagen började men en mumsig frukost, sen vid halv elva så åkte vi till hallen. Vid halv tolv så började vi spela vår första match. Första matchen spelade vi emot Team Valla, vi vann med 2-0 i set. Andra matchen spelade vi emot, Södertelge, den förlorade vi med 2-0 i set. Tredje och sista matchen vann vi med 2-1 i set om jag minns rätt mot Sollentuna. Jag var väl inte så nöjd med min insats direkt, men så går det ibland. Sen var det dags att hoppa i duschen sen blev det att stopp på mac donalds innan vi fortsatte vår resa till nynäs. Efter fyra muggar oboy på båtresan hem var jag en aning "spidad", men när jag väl kom hem till min säng (som inte är lika skön som hotel sängen) så somnade jag kanske så fort efter att jag pratat klart i telen.

Och så gick min kamera sönder också! J*vla skit!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Så är det..

Snö och kallt

Idag var sängen extra skön! Väckarklockan ringde, jag stängde av den, den ringde, jag stängde av den, den ringde och jag stände av den, osv. Till när klockan var kvart över sju, då pappa kom ner och sa att klockan var mycket och då kollade jag på klockan och for upp ur sängen. Gjorde sig i ordning på 30 min, sen åt en macka och drack lite joucie på stånde fot i köket. Sen trampade jag iväg till skolan. Hann nästan i tid, fem minuter sen. Började med engelska, kommer in i klassrummet och ser då att alla sitter och gör prov. Eller prov och prov vet jag inte om man kan kalla det, men ett test prov inför nationella. Var trött som fan men det var bara att börja skriva de. Gick inte så bra tror jag, men men det var ju bara ett test prov som inte har något med betyget att göra så det är ju lugnt. Sen var det dags för årets första fysik lektion. Fick tillbaka provet vi gjorde innan jul, fick 24/24, mvg! Sen var det dags för matte D, men böckerna hade inte kommit än så det blev en kort genomgång på tio minuter sen fick vi sluta för dagen.

Sitter nu hemma i min källare och väntar på att klockan ska bli två. Ska då gå till öster och möta Emelie! Vi ska ut och fota lite i kylan. Sen efter det blir det hem och läsa psykologi och engelska. Eller om jag gör min svenska fördjupning, jag får se vad jag väljer.

Men nu ska jag leta reda på något varmt och ha på mig när jag och Emelie ska ut och fota!
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Börjar kännas okej.. Hoppas det fortsätter åt det hållet..

"Privat lektion"?

Brr..! Nu börjar jag bli extremt trött på vintern! Det är kallt, hallt och jobbigt. Vart man än befinner sig så är det kallt, förutom i sängen! För där har man tre täcken man kan linda in sig i!

Har klarat av första tidagen i skolan idag. Började med rörlig bild tror jag det var, eller om det var digitalt skapande, har inte riktgit fattat skillnaden ännu, men men. Det först som hände var att vi fick veta att det var strul med schemat. Vi skulle egentligen ha digialt skapande på fredagar, men nu gick det tydligen inte för att det blivit dubbelbokat i salen. Så min lärare hade då flyttat den lektionen till på torsdagar efter fysiken. Men då kunde inte jag och jenny för då hade vi matte D, så det var en del strul. Men till slut kom vi fram till en lösning. Jag och jenny kommer ha en "privat lektion" med matte läraren för att vi ska få lika många matte lektioner som alla andra i vår matte grupp. Låter kanske lite små virrigt, vilket det också är. Men det löser sig nog!

Efter vi löst problemet med schemat så hade jag min "extremt roliga" håla på tre och en halv timme! Cyklade då hem, vred på sterion på högsta volym och lekte lite i ps. Sen var det dags att cykla till tennis och racket hallen för att ha idrott. Denna vecka hade vi vals och foxstrot (eller hur det nu stavas), vilket inte var så överdrivet skoj, hade varit mer lajbans om vi hade bugg eller chacha. Sen trampade jag hem och nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma, ska ut och göra vägarna osäkra!

Ska gå och leta reda på övningskörnings papprena för snart är mamma här.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Fryser och vill bara sova..


Något som kallas verklighet

Måndag, klockan var ställd på 06.30, 06.31, 06.32 och 06.35 för att jag skulle vara säker på att komma upp ur min SKÖNA säng. Nu tänker ni säkert, varför inte bara trycka på snoz (eller hur det nu stavas), istället för att ställa fyra alarm! Jag kan vara duktig på att stänga av alarmet i sömnen så då är jag inte riktigt medveten om vilken knapp jag trycker på så därför gör jag på mitt eget lilla vis. Men i alla fall, efter jag varit duktig och gått ur sängen åt jag frukost, vilket är väldigt ovanligt för mig. Sen gjorde mig i ordning sen var det dags att trampa till säve för att ha psykologi a. Hade ingen aning vilket klassrum jag skulle ha, men det löste sig i alla fall. Hade sen matte och småföretagande. Sen jag slutat har jag legat här i sängen och försökt skriva cv, men det har inte gått så överdrivet bra, men ska se om jag hittar mitt från förra året så slipper jag skriva ett helt nytt!

Men nu funderar jag på att läsa lite ur min engelska bok som jag måste läsa ut snarast så jag inte sitter med den i sista minuten! Kommer säkert somna för jag är överdrivet trött på något konstigt vänster. Sen vid sju ska jag träna lite, trots att jag är otaggad, men men måste träna lite inför matchen i helgen!

Men nu blir det engelska bok och halv sovning i sängen!
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ena sekunden är man glad som aldrig förr, andra sekunden så vill man bara dra täcket övet huvudet..

Trött och vill sova!

Söndag, i morgon upp och ha psykologi a, matte d och småföretagande a. Aja, får försöka sova i någe bra tid ikväll då så jag orkar.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Varför kan man inte bara glömma för? Varför ska det vara så svårt!?

Och så hamna man i öknen en lördagkväll!

Gårdagskvällen blev en aning annorlunda vill jag påstå. Satt först hemma i min källare med datorn i knät som nu. Hade absolut ingenting att göra så bestämde mig för att gå ut och gå en sväng. Jag kom så lång som till bingan och där köpte jag mig en burn. Pratade då med Jesper i telen, han försökte få mig att åka till Hemse. Jag var en aning osäker om jag orkade göra det. Klockan var då åtta. Gick då hem, kollade bussar, och drack min burn. Efter en timmes tänkande hade jag fortfarande inte bestämt mig, klockan var då nio och bussen gick vid halv tio. När klcokan var kvart över nio bestämde jag mig för att sätta mig på bussen och åka till Hemse. När jag väl satt på bussen så fick jag ont i magen, varför jag fick det var för att jag hatar att åka buss! Vet inte varför jag inte gillar det, men så är det bara. När klockan är halv elva så är bussen framme i Hemse. Jesper står då och väntar på mig eftersom jag inte hade någon blekaste aning vart jag skulle gå någonstans när jag kommit fram. Vi går då till hans granne och är lite sociala, sen blev det snack och tv. Sen så fick vi besök av hans granne som kom med en liten "naken" chock! Allt kan hända i Hemse tydligen! ;)

Det var en lite annorlunda lördag de, men skoj var de!
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hmm.. Ibland så vet man inte riktigt vad man ska göra..


Godis och youtube!

Det är fredag kväll och jag ligger i min säng och äter godis och kollar youtube klipp, ganska underhållande faktiskt. Har hittat ett klipp som är extremt bra!


Så var det dags igen

Började dagen med att avnjuta en skön sovmorgon. Sen dags för digitalt skapande, visste inte vilken sal jag skulle till men efter fem minuters letande hittade jag rätt. Redan när jag tog det första steget in i salen och såg folket från min media klass, så kände jag att allt är precis som det var innan lovet. Samma jobbiga känsla som jag haft innan lovet. Trodde den skulle försvinna, men hur dum kan jag vara, att tro att ett lov på två veckor eller vad det nu va kan fixa de! Gick i alla fall in och satte mig, vi såg lite film sen vid halv fyra fick man äntligen gå därifrån! Cyklade ner på stan för att ta en fika med Bella och Filip, vilket var trevligt, trots lite chockerande information. Sen var det dags att cykla hem för att äta lite tacos. Och nu sitter jag här, och ser på you tube klipp i mörktet i min källare. Tror min fredag kväll kommer spenderas i min säng med en påse godis som jag snart ska gå och inskaffa från reno ( jo, jag kallar det reno, det har jag gjort hela mitt liv och kommer fortsätta göra det också!). Ska se om jag hittar någe pengar sen ska jag glida till reno och köpa en stor fett godis påse!

Byebye folket!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vem kan man lita på när man inte ens kan lita på sig själv?



Låt 2010 börja!

Sista dagen innan man ska tillbaka till verkligenheten. Trots man haft lov så hade jag lite saker att göra under lovet som hade med skolan att göra. Har gjort en sak som var tvungen att vara klar. Engelska uppsatsen, tro det eller ej men jag lyckades bli klar med den, och skrev den när jag låg i badet! Tror den blev helt okej i alla fall!

Det är på god tid att vända tillbaka dygnet om man ska orka med skolan. Har varit upp till tre, halv fyra nu varje dag i en vecka eller mer. Skulle egentligen börja morgon dagen vid elva, men min lärare hade fastnat i London så börjar vid 12.40 vilket jag är extremt glad över! Då får jag lite extra med sovmorgon!

Hur har lovet varit? Jo det har varit skoj, och avslappnande. Är inte alls sugen på att börja skolan igen.. Många tankar som snurrar runt däruppe.. Kommer jag orka? Kommer jag trivas? Kommer jag klara av pressen? Det är väl bara att bita ihop och göra det bästa av situationen som man brukar säga.

Nu ska jag se lite tv, sen sms:a jesper och säga att han inte behöver väcka mig i morgon, för jag BÖRJAR 12.40!!
Ska försöka förbättra min blogg med bilder, bättre uppdateringar och lite sånt, ska försöka med det om jag hinner!
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Man kan bara hoppas på det bästa..

RSS 2.0