Fredag

Denna dag har jag bara råkat ut för en massa otur. Började med att jag ramla med cykeln, bakhjulet kom nedanför kanten och så ramla jag. Stukade då min fot igen.. Mina byxor gick sönder och cykel kedjan hoppade och sist men inte minst ALLA kollade på mig!!! Sen så fixade jag cykel med lite hjälp av stig sen cyklade jag hem, plåstade om mitt knä och cyklade ner på stan med min syster. Var då i lite olika affärer och när jag var på en affär och testade lite jeans så kom jag på, vart är min andra kasse?! Då hade jag glömt den på förra affären jag var på. Så jag fick kasta mig ut ur provhytten och gå tillbaka till den förra affären. Hitta i alla fall min kasse. Sen så skulle jag hem och platta håret, då bränder jag mig såklart på plattången! Sen gick jag på hockey med Emelie och hennes syrra Alex. Då råkade jag i alla fall inte ut för någon otur. Sen var jag och kolla lite på Halloween cupen, det var väl okej. Inte så kul som jag trodde det skulle vara. Sen gick jag och Emelie en sväng i innerstan. Och nu har jag hittat hem! Och ska snart sova.

Nu ska jag kolla vilka kläder jag ska ha i morgon när jag ska på ggn.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Man får väl leva med att man alltid är en aning förvirrad...

Torsdag

Började dagen vid tio över nio med fysik, var väl en helt okej början av dagen. Sen hade jag tre timmars håla, under den tiden så var jag på elevråd(vilket inte gick helt så bra), sen hem till Emelie och sen till läkaren sen tillbaka till skolan för att ha matte. Sen efter en och en halv timmes matte räknande så cyklade jag hem till Emelie igen. Och nu sitter jag här, skulle egentligen ha varit på träning nu, men kände inte alls för de så skit i de! Var inte på humör för träning helt enkelt.

Men nu ska jag se om min syster ska ha sin bärbara dator annars ska jag se film! :)
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Varför känner jag såhär för???!!!!


Onsdag

Morgonen började med Engelska redovisining.. Det gick väl helt okej, eller det kunde ju gått bättre, men men.. Sen var det dags för fysik. Fick tillbaka fysik provet jag gjorde innan lovet. Gick bättre än jag trodde! Fick 16 av 18, mvg! Sen så var det dags för matte, vi skulle göra någon uppgift för att fatta vad som menades med e.. Jag fatta inte vad jag hade för nytta av att göra dom men det var säkert någon liten filurig tanke bakom det hela. Sen så var klockan ett och men fick bege sig hemåt! Sen har jag suttit med mitt manus till hemsidan jag ska göra. Börjar väl komma igång lite så det är bra! Sen händer det väl inte så mycket mer spännande idag. Ska träffa lina en stund sen kanske.

Men nu ska jag se om det är något mer nyttigt jag måste göra.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Svårt att glömma..

Det är väl bara att le och vara glad..

Har precis haft min första lektion, webdesign. Gick inte alls bra.. Kom inte på något till min hemsida så får försöka komma på något hemma. Och nu så har jag precis petat i mig lite av maten, vilket inte var så jätte gott.. Och nu sitter jag och väntar på att min nästa lektion ska börja, religionskunskap..

Ska gå och vara lite social med någon spännande människa på skolan..
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hur kan man skrämma sig själv? Och hur kan man låta sig skrämmas av sig själv? Vad ska man göra för att bli av med den tanken som skrämmer än?.. Hur ska man veta vad som är rätt och fel när man inte märker någon skillnad?  Vissa säger, lita på magkänslan, men om den inte säger än något? Om vissa saker känns rätt vissa dagar och vissa dagar så känns det allt annat än rätt! Vad ska man göra då? Vad ska man göra för att få veta vad som är det rätta?!...

Första dagen..

Då var första skoldagen efter lovet avklarad. Började med trafikkunskap, som var en ganska så lugn start på dagen. Sen var det dags för matte, och får då veta att vi ska ha prov nästa vecka på onsdag, jippie, gud va glad man blev då liksom.. Men men det var bara att acceptera och sen var det dags för den sista men tråkigaste lektionen, Svenska.... Vissa saker på svenska lektionen gjorde mig lite smått arg.. Och en sak efter lektionen, om det var som jag trodde, blev jag en aning besviken.. Men men jag överlevde. Cyklade sen hem och gjorde inte någe nytta överhuvudtaget trots att jag egentligen har en massa jag måste göra, men jag hade verkligen inte orken eller lusten så detblev lite tv tittande. Sen vid åtta var det dags för träning, som jag inte alls var taggad för.. Träningen var inte särskilt kul och den gick inte bra för att jag inte var på humör.. Sen hem och duscha sen gick jag in till Pontus en stund och fick några filmer och nu sitter jag är. Borde egentligen gå och sova, är extremt trött, men orkar inte ta mig till sängen.. Men får väl snart ta mig i skinet och placera mig i sängen.

Vad händer i morgon? Fotografering imorgon bitti, sen webdesign, religionskunskap och sist idrott sen ska jag träffa Emelie och planera lite inför Halloween! Det är en helg jag ser fram emot!

Men nu ska jag krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet!
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

För det första så trivs jag inte.. För det andra så är det något som inte känns bra men vet inte vad..? (Men det är väl bara att le och vara glad eller?..)

Fan va svårt det ska vara att sluta tänka på dig då.. Det var något speciellt med dig..

Dom sista dagarna av lovet



Igår, lördag, så träffade jag BELLA och Karlsson! Det var jätte länge sen jag träffade henne! För er som inte vet så har hon bott på Gotland och gått i min klass i 9:an men för ungefär två månader sen så flyttade hon till Österike. Och nu var hon på besök! Vi satt hemma hos mig och pratade om allt mellan himmel och jord till hon och Karlsson skulle hem och göra mat och jag skulle börja göra mig iordning inför kvällen! Vid ungefär halv sex kom Pontus hem till mig, och vid sex så gick vi till buss stationen för att ta bussen ut till Buttle! Och nu undrar ni säkert vad som skulle ske i Buttle, jo det skulle vara fest hos Sofia! Så vid sju ungefär var vi i Buttle och allt folk kom ungefär vid åtta, halv nio. Jag hade skoj fram till tolv ungefär sen gick det hela lite över styr. Men vid ett kom min syrra och hämta mig.

Idag, söndag, så har jag dömt min första volleyboll match som andredomare! Det gick väl helt okej för att vara första gången, lite små missar jag gjorde jag, men sammanfattningsvis så gick det bra. Och sen så har jag firat min bror, Fredrik, idag! Han fyller hela 15 år! Ojoj, liten börjar bli stor! Och nu sitter jag och resten av familjen och väntar på att han ska komma hem ifrån Ladies basket match för att vi ska fika med lite hemma gjord chocklad tårta och lite kakor! Sen är det duschen som gäller och sen sängen!

Nu ska jag fortsätta vänta på min bror!
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hmm?!.. Fundersam...


Fredag

Då var det helg igen då. Vad ska man hitta på en fredag kväll? Min fredag började med att jag åkte och hämtade mina vantar hos Pontus, sen gick jag med Pontus, Tubbe och Per till max för dom var hungriga. Sen så var det dags att åka hem och packa eftersom jag var tvungen att vara färdigpackad vid senast kvart i fyra för pappa skulle hinna köra kläderna till mamma för pappa, Nicki, Anton och Alma skulle med flyget till Turkiet. När min väska var färdig packad och min säng var bäddad så cyklade jag hem till mamma. Vi åkte då till stan för att köpa presenter till min bror som fyller 15 på söndag. Sen var det dags att göra lite mat. Sen drog jag i väg och träffa Lina, Emelie O, Josefine och Jacob!

Sammanfattningsvis så var det en ganska så skön fredag.
Och nu ligger jag hemma i min säng nerbäddad och tänkte se en film!
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vill att den tanken som skrämer mig ska försvinna, vill verkligen de, det skulle underlätta extremt mycket..
 


Torsdag

Vaknade av ett sms från Emelie, klockan var då ungefär ett. Vi hade tänkt åka skridskor så det var bara att pallra sig upp ut sängen och göra sig i ordning. Åkte sedan skridskor i nästan två timmar. Sen cyklade vi till max och åt lite mat, sen cyklade vi hem till Emelie och värmde oss lite under hennes täcken innan det var dags för mig att cykla hem och äta kvällsmat. Och nu sitter jag här.. Vet inte riktigt vad jag ska göra, eller en sak vet jag, jag ska gå och ta en varm duscha snart för jag fryser extremt mycket. Sen kanske jag ska leka med Emelie.

Nu har jag inge mer spännande att skriva här..
Så Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Är jag värd något för er? Känns fan inte som de...

Saknar dig, du var så speciell...


Helvete!

Allt men gör är fel! Vad i helvete ska man göra då? Försöker göra det bästa av situationen men vad jag än gör så får man skit för de! Orkar verkligen inte mer.. Har hänt för mycket på sistone.. Känns som om jag är i vägen för allt och alla!...

Hemma efter film maraton hos Tubbe och efter en kväll/natt hos Emelie

Då har man kommit hem igen då.. Kul? nja, det var roligare att vara iväg. Men men.. I måndags så hämtade Tubbe mig, Emelie, Olivia och Oliver i stan sen så åkte vi hem till Tubbe som bor i Vall. Där ute var också ett helt gäng till med folk. Sammanlagt så var vi hela tolv stycken i tubbes extremt "stora" stuga. Men det funkade bra det och vi hade det väldigt skoj! Vi hade en regel under kvällen/natten. Och det var att om någon somnade mellan 00.00 och 06.00 så fick man rita som i ansiktet, men alla var så "tråkiga" så alla var vakna! Vid nio på morgon så sov jag en timme, tills Pontus, Oliver och Tubbe satt på basen på högsta volym och med låten "vart är tvålen broder" och hoppade i sängen! Gud vilket underbart sätt att vakna på! Sen fixade pojkarna basen i tubbes bil sen åkte vi in till stan igen. Då gick jag och Emelie hem till Emelie och såg film och snackade, åt sen lite mat och gick ut och gick en sväng sen fick vi hem till Emelie igen och såg film tills vi somnade!

Idag vaknade jag och Emelie vid ett, såg då lite mer film innan vi åt lite mat, sen film igen till jag skulle hem. Och nu sitter jag här med huvudet fullt av tankar. Om jag ska jämföra mitt huvudet med något så är det en återvändsgränd. Jag har två val, antingen stå helt still och inte göra något eller följa vägen.. Vilket innebär att gå åt fel håll.....

Sitter nu och väntar på att få låna den bärbara datorn så jag kan se lite film och sen ska jag sova tidigt ikväll om jag kan..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Skulle bara vilja veta...

Måndag

Den första dagen på höstlovet började bra, jag sov till halv två och sen åt jag lite frukost och nu sitter jag här framför datorn. Och resten av dagen verkar lite toppen. Tubbe kommer in och hämtar mig och en massa annat folk sen så blir det film maraton vid Tubbe!

Igår dagen var ganska så händelserik. Började med att jag tog det lugnt och gjorde inte så mycket, men sen vid fem så cyklade jag hem till mamma och hämtade mina skridskor och sen gick jag, Emelie och Pontus och åkte skridskor. Sen efter vi varit i ishallen i två timmar gick vi hem. Sen efter jag ätit lite mat och lagt mig i min säng och börjat sett en film så får jag sms av Tubbe vi kommer till dig nu, vart bor du? Jag skulle försöka förklara det via sms men dom ringde istället och tillslut så hitta dom hem till mig. Och jag som trott att jag skulle se film sen sova, men nej så blev det inte. in i mitt rum kommer fem personer! Sen efter vi suttit och snackat lite så åkte några ut och åkte lite bil, men jag och Pontus fick vänta för vi fick inte plats. Vi såg vidare på filmen jag börjat se. Sen efter 15 min så kom dom tillbaka och då hade dom lämnat en så då fick vi plats så då tog vi en sista sväng ut i bilden innan det var dags för hemfärd. En sak jag kan säga är att åka bil är en härligt känsla!

Men nu ska jag gå och duscha och göra mig i ordning.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Känns som om man bara är ivägen, som om man inte tillhör familjen.... Men det är väl så det ska vara eller?!.. Det är bara att acceptera eller?..

Lördag

Gårdagen spenderade jag med Emelie. Först var vi och såg hockey, sen cykla vi i regnet till ica maxi för att köpa lite godis. Såklart så var jag så duktig så jag cyklade i en gega föll så jag fick gega över hela mina ljusblåa jeans. Sen efter vi köpt oss varsin mumsig godispåse så cyklade vi hem till Emelie och sjöng lite singstar. Efter vi visat våra talanger så blev det lite film, Sweet home alebama tror jag den hette. Men som vanligt när jag ser film sent på kvällen så somnade jag så jag missade slutet av filmen. Sen så cyklade jag hem, tog pappas bärbara dator och såg ett avsnitt av "Two and a half men". Sen somnade jag, eller rättare sagt jag somnade innan avsnittet var slut.

Idag har jag inte gjort så extremt mycket. Vaknade vid ett ungefär, åt lite frukost samtidigt som dom andra i familjen åt lunch. Sen så gick jag ner till min rum och la mig i sängen en stund igen och så nu sitter jag här framför datorn och gör inte alls mycket. Funderar på att ta pappas bärbara och gå ner på mitt rum och se en film och försöka se hela filmen denna gång. Sitter just nu och funderar på om det finns någon som skulle vilja följa med och ka skridskor i morgon.. Men kommer inte på någon.. Emelie kan inte förän hon vet om hon får pga sin hals, pontus tror jag är hemma på landet, bella som jag brukade åka med förut när hon bodde på ön, befinner ju sig i Wien. Och sen så vet jag inga fler som tycker om att åka skridskor.. Aja, annars får jag åka själva då eller övertala min bror.

Men nu ska jag låna pappas dator och se film.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Har du ens tänkt den taken att det jag sa kan ha varit sanning?!.. Jag vet inte om det var helt sanning eller inte, men ibland så känns det som om det var de och ibland så känns det som om det inte var de..

För många tankar så jag kan inte urskilja dom..

Torsdag

Denna dag började med fysik prov, vilket gick helt okej tror jag. Sen så har jag min roliga håla på tre timmar som jag nu försöker hitta på något skoj så den ska gå lite snabbare. Har inget mer spännande att skriva här så ska inte göra det heller. Ska gå och krypa ner i min säng och se på en film innan matten börjar.

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ibland måste man glömma, ibland vill man glömma och ibland då kan man inte glömma..

Ena dagen så är allt som vanligt, men andra så är allt upp och ner vänt..


Vad ska jag göra?..

"Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra"


Söndag

Började söndagen med att vara funktionär på kidsvolleyboll turneringen. Och snart ska jag till stora säve och se på herrarnas match. Så det blir volleyboll hela dagen de, ska försöka hinna göra min svenska uppgift klar idag också eftersom den ska vara klar till i morgon. Men nu ska jag hjälpa min mamma ner med tvätten till tvättstugan.

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Förlåt, men kan inte sluta tänka på dig..

Verkar som om du inte alls förstår...

Fredag & Lördag

Fredagen spenderade jag i när med en massa härligt folk! Och idag, Lördag, eftermiddag så åkte jag tillbaka in till stan. Och nu gör jag inte så överdrivet mycket. Ska hoppa in i duschen snart, det är en sak jag vet jag ska göra. Sen senare ska jag kanske träffa Emelie.

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Har så svårt att släppa din hand och se dig gå åt ett annat håll,
när vi precis har träffats du och jag.
Har du också tänkt på ibland att ingenting spelar någon roll,
och att imorgon är en annan dag.
Måndagmorgon när vi vaknar är det säkert senare än vanligt,
måndagmorgon och vi saknar ett annat hjärta som slår i takt


En torsdag som inte blev som alla andra torsdagar

Började klockan 09.10 med fysik. Jag och tobbe var duktiga och försökte förstå oss på allt med tyngdkraft och friktionskraft och allt sånt. Men det gick ganska så bra faktiskt. Sen så trodde jag att jag skulle ha min vanliga håla på tre timmar, men icke sa nicke. Jag slapp matten för att min lärare var sjuk, eller hon var i skolan men hon hade ingen röst så hon kunde inte ha matte. Så jag slutade klockan elva, vilket var riktigt skönt. Då gick jag och Emelie till mässan och var där till tre. Sen drog Emelie, jag och Pontus till max för att mätta våra magar lite grann. Sen så cyklade jag med Emelie hem till henne en stund sen var det dags att cykla hem för hon skulle tillbaka till mässan och hjälpa till.

Så nu sitter jag här och ska snart gå och göra lite ostmakaroner och korv och köttbullar. Sen är det dags för träning och efter det så är det domar träning. Sen vid halv tio då ska man hem och bara ta det lugnt. Men nu ska jag laga lite mat. Ha det gött!
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Glad? jo.. Förvånad? jo.. Fundersam? jo.. Ledsen? nej.. Orolig? nej.. Lycklig? vet inte.. Förvirrad? jo, för många saker..


Hur ska man veta?!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hur ska man få svar på något man absolut inte har en aning om?! Ska man våga chansa och få svar eller ska man låta tiden ge en dom svaren man söker? Är det värt att vänta på att tiden ska avgöra eller ska man våga ta ett extra steg? Men hur ska man veta vad man ska välja?!


Hmm..

Bara en vanligt onsdag.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Känns som om det ändå inte spelar någon roll.. Jag är inte värd dig i vilket fall som helst..


En blandad dag

Började denna tisdagen med en härlig sovmorgon till klockan 11.45. Sen så var det dags att trampa till skolan för att ha religionskunskap. Överlevde den som tur var. Sen var det dags för idott, boxning på formfitness var det som gällde denna vecka pga av gymnasie mässan. Men jag klagar inte, tycker det är kul med boxning. Så efter ett svettigt boxnings pass så skulle jag egentligen träffa Emelie och gå ner till min mamma som opererat sig i dag, men mamma sms:a och sa att jag inte behövde komma ner för hon skulle få åka hem idag. Så jag cyklade hem och bara tog det lugnt, men sen vid fyra så bestämde jag och Emelie oss för att gå ut och fota lite. Vi gick genom innerstan ner till strand promenaden. Och så kom vi på att när vi ändå var där kunde vi besöka min mamma en snabbis, vilket vi gjorde. Mamma blev glad för sitt överraskande besök. Sen gick vi genom butan sen var det dags att gå hem och äta lite kvällsmat.

När jag kom hem prata jag med min syster i telefonen om volleybollen i helgen, hon säger att hon ångrat sig! Att hon inte hinner spela. Vilket inte gjorde mig eller någon annan i mitt lag så glad eftersom vi inte kan spela utan henne för då är vi för några. Tyckte det var lite dåligt utav henne eftersom hon sa igår att hon kunde och så idag så säger hon att hon inte kan. Så det blir att stanna hemma på ön i helgen de. Jag som hade sett fram emot att få åka iväg från ön ett tag, men nej så blev det inte..

Efter att jag blivit besviken på min syster så åkte jag hem till Emelie och vi hade bland annat kuddkrig och lite sånt. Och för en halv timme sen så kom jag hem från Emelie, skulle egentligen ha läst en sak i engelska tills i morgon men orkar inte och förstår inte helt texten.. Så kollade upp den på google, så tror jag fattar lite nu. Så det går nog bra. Borde egentligen gå och sova nu, är extremt trött, men har fastnat framför datorn och tänker på lite saker.. Men kommer inte fram till något, så vet inte riktigt hur jag ska göra och vet inte hur jag ska komma fram till hur jag ska få veta svaren på mina funderingar.. Men men hoppas det löser sig, och hoppas det är snart..

Men nu ska jag gå ner till mitt rum och krypa ner i min stora och varma säng.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ibland är allt bara som ett stort frågetecken?

"Shit happens when you party naked"

En sammanfattning om helgen; Händelserik, men kul. Jag kan nämna en sak, Emelie kom i hop sig med en sten! =)

Idag skulle jag egentligen ha gjort lite läxor, men det har jag inte gjort.. Men får väl göra lite i morgon efter skolan. Har sett film och bara tagit det lugnt idag.

Men nu ska jag gå och duscha sen är det film dags igen!
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Helt ärligt så tänker jag på dig..


Lördag

Snart ska jag ta bussen med Emelie till Vänge. Sen ikväll är det Etelhem som gäller!
Men nu ska jag se så jag packat med allt jag behöver inför kvällen och morgon dagen.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aja, man får väl veta med tiden..

Fredag

Började men webdesign, gjorde inte så jätte mycket där eftersom jag var ganska så trött pga gårdagen. Sen hade jag religionskunskap, kul? nej, tvärt emot enligt mig. Och sist men inte minst så hade jag engelska. Det hände inget överdrivit spännande denna skoldag förutom att alla var ovanligt trött (kan bero på sävefesten). Sen var det dags att cykla hem i kylan. Packade, tog det lugnt och duschade. Sen var det dags att cykla hem till pappa och äta kvällsmat, denna fredagskväll blev det tacos! Mums! Sen efter jag ätit mig mätt och belåten så mötte jag Emelie. Vi hade tänkt att ta lite kort, men det hann bli mörkt innan vi började fota så våra kameror fick ligga kvar i väskorna. Men bara för att vi inte kunde fota så gick vi inte hem, vi gick en sväng i innerstan. Och helt plötsligt, så kommer det fram en tjej i 20 års åldern fram till mig och Emelie. Hon frågar om vi möjligtvis inte såg hur personerna som satt i en bil som hade kört förbi oss såg ut, men det hade vi ju inte tänkt på så vi kunde tyvärr inte svara på hennes fråga. Och innan hon gick så sa hon; "Men ser ni en röd bil med en äldre man och en sydafrikansk pojke så ring polisen". Sen gick hon vidare, så vi fick aldrig veta varför vi skulle ringa polisen som vi såg dom eller vad som hänt. Sen fortsatte vi våran kvälls promenad genom stan. Efter ungefär två timmars vandrande så gick vi hem till Emelie en stund för att det var så kallt ute. Sen gick hon med mig till öster där jag hade min cykel, sen snacka vi lite innan vi båda gick hem till sig. Och en sak jag och Emelie kommit fram till är att alla bönder vågat sig till stan, ett är t.ex. dom som körde runt i stan i en vit minibuss och hade en magafon och skrek i! Dom verkade hittat ut från ladugården;)

Och nu ligger jag i min säng i mitt rum i källaren hos pappa, med pappas bärbara dator och tar det lugnt. Och funderar på en del saker som jag inte riktigt kan sluta tänka på.. Men en sak jag vet är att jag snart måste sova eftersom jag ska med Emelie till vänge i morgon vid halv ett. Ska nog stänga av datorn nu och sova lite.

Godnatt

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hur ska man kunna tolka sina egna känslor?!..

En dag som gjorde en glad

Torsdagen, den började som vanligt, började 10.10 med fysik. Och sen hade jag håla från elva till två. Då var jag med Emelie och vi gick runt och var lite sociala med lite folk på skolan, sen gick vi ner på stan en stund. Då var det någon tävling, "ringmuren runt". Så vi såg på när starten gick igång. Sen cyklade jag tillbaka till skolan. Då var det dags för matte. Fick då tillbaka matte provet jag hade i onsdags. Hör och häpna, det gick betydligt bättre än vad jag trodde, fick MVG! Och två och en halv poäng från full poäng! Det gjorde mig extremt glad! För den som är intresserad så fick 14 st i klassen IG, 3 st G, 4 st VG och 4 st MVG! Sen så efter skolan gick jag en sväng på stan och köpte vantar. Sen var det dags för att gå hem och duscha eftersom jag skulle på domarmöte vid sju och sen direkt efter skulle jag på förfest till sävefesten!  
Idag, har det inte hänt så mycket, sitter just nu i skolan. Är ganska så trött, men det blir väl så om man sover fyra timmar på en hel natt. Men nu ska jag göra någon nytta i skolan.'
Byebye
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Undrar vad som kommer hända nu?!..

Är det bara jag som upplevt det?..

Just some thoughts..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hur kan man uppleva att en dröm har hänt?! Att man har svårt att skilja på verklighet och en dröm?.. Drömmar kan ibland kännas så verkliga och om verkligheten blir indragen i en dröm så hur ska man kunna skilja på vad som hänt i verkligheten och i drömmen?!.. Tro det eller ej men det är svårt.. Tänk dig, när du vaknar en morgon och du drömt något, du kan vakna med ett ryck för att det var något läskigt du drömt, men när du vaknar så ibland kan det kännas som om det hänt, som om det är verklighet. Och om du upplevt en dagen innan eller veckan innan och sedan drömmer om det, då kan det bli svårt att skilja på vad som är verklighet och vad som bara är en dröm som spelat ditt huvud ett spratt.. Men hur ska man kunna veta den riktiga verkligheten om drömmen har gjort en förvirrad?! Om man har svårt att skildra Verklighet och dröm....

Glad, orolig, fundersam, ledsen and all in the same time...




















RSS 2.0