Jippie!

Idag så är det  bara en dag kvar till jag åker till Spanien! I morgon klockan 15.40 går planet! Då kommer jag lämna denna ö och allt för i en hel vecka! Kan man bli gladare än vad jag är? nej det kan man inte!

I går så var jag barnvakt på förmiddagen för pappas kusins barn. Det gick galant och sen så åkte jag ut till Etelhem på barnkalas. Sen så gjorde jag inte så jätte mycket mer, sms:ade lite på kvällen bara med en person som verkade ha det ganska så jätte lajbans. Sen så var det dags att sova eftersom jag skulle upp tidigt i dag också.

Idag så skulle jag också ut och vara barnvakt, vilket även denna gång gick galant! Vi lite pengar för barnpassandet också, en ganska stor slant om jag får säga det själv! Nu har jag pengar till Spaninen så nu är jag redo att åka!

Nu så ska jag gå och ta ut lite pengar, så tar nog en liten promenad till bingen tror jag. Sen så ska jag packa det allra sista inför resan i morgon. Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tänkte ringa, men nu vet jag inte...

Fredag

Då var det fredag igen då. Denna vecka har gått fort men också långsamt på samma gång. Var ledig från skolan på måndag och onsdag så hade bara tre skol dagar denna vecka, ganska nice. Har inte tränat något denna vecka bara för att min hals inte är helt bra och så har jag en jobbig hosta. Men jag får spela mycket beach volleyboll i Spanien istället!

Igår vad jag med Lina och Sandra! Sen kom linas två kompisar också, vi hade det skoj vi!

Sen i dag har jag inte gjort så jätte mycket, haft grafisk kommunikation och multimedia. Sen när jag kom hem så har packat, packat och packat. Ska till pappa nu i dag och så åker jag till Spanien på måndag! Har tre stora väskor färdig packade som står i hallen. Men för den som fick en liten chock när jag sa tre väskor så kan jag lugna er med att jag inte ska ha med alla dom till Spanien. Ska bara ha med två väskor av dom till Spanien.
Så kommer pappa och hämtar mig och alla väskor runt halv sex för den som är intresserad av att veta det. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra i kväll, men något skoj hittar jag nog på.

I helgen så ska jag vara barnvakt på morgonen på både lördagen och söndagen. Sen får jag väl vara lite duktig och räkna lite matte. Sen så ska jag gå en liten sväng på stan för att shoppa en mascara innan jag beger mig till de efterlängtande Spanien! Sen så har jag inte planerat att göra så mycket annat i helgen.

Sen så åker jag på måndag klockan 15.40 tror jag planet gick. Åker härifrån Gotland så ingen jobbig båtresa till fastlandet. Men nu ska jag checka att allt är ner packat. Så ha det bra allihopen! Kanske skriver lite här när jag är i Spanien, men det är bara om jag får tag i en dator, annars blir det lite svårt.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

3 dagar kvar!

Kommer jag sakna?!...

varför denna tanke?

Asså nej! varför denna tanke?! vill inte att den tanken, känslan ska stämma..!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Syster åker till Frankrike idag


Onsdag

Då var man ledig i dag då. Det har inte hänt så jätte mycket spännande på senaste tiden om jag säger så. Börjar friskna till nu i alla fall. Bara min hals som ännu spökar lite, men annars är det bra. Har börjat packa till Spanien, åker på måndag för den som har missat det. Jag har ett litet problem, har för LITEN resväska! Är osäker om jag kommer kunna stänga den när jag packat ner allt jag ska ha med mig! Men men det kan bli spännande.

För den som är intresserad så var jag hos Lina i går! Va gjorde vi då? Vi snacka, var på mac donalds, sen så fjanta vi runt i hennes kök till lite lajbans musik! Sen efter att jag tappat rösten så gick jag hem för att sova.

Och nu så sitter jag här, ska göra lite matte snart, eller senare någon gång.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hatar när folk ljuger..


Måndag

Har varit sjuk i fyra dagar nu, började tröttna på det nu. Orkar inte "gå runt" och hosta och bara ligga i sängen och glo. Skola imorgon? kanske, får se hur jag mår. Men börjar må bättre nu.

Åker till Spanien om sju dagar. Håller tummarna för att min förkylning ska bara borta tills dess.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Lägger tankarna på hyllan nu, tar inte bort dom, ska bara vila lite ifrån dom ett tag..


Så var man sjuk också..

I dag har jag inte gjort så överdrivet mycket. Bara legat ner bäddad i sängen och hostat sönder min hals. Jag har kommit fram till att det är ingen bra kombination att först ha ont i halsen sen så får man värsta hostan, inte kul det nej. Gör hemskt ont kan jag lova. Och sov typ bara tre timmar i natt, hoppas på att få sova lite mer i natt, känner att jag behöver det. 

Nu ska jag krypa ner i sängen igen.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

9 dagar kvar!

Onsdag

Har varit super trött idag, slutade skolan klockan halv 2, gick sedan en sväng på stan med jenny och bella. När klockan började närma sig tre så gick jag hem. Var som sagt trött och hade ont i halsen och ont i huvudet.. När jag kommit hem gick jag direkt till mitt rum, drog ner rullgardinen och lyssnade lite på musik.. Efter ett tag råkade jag somna. Vaknade sen ungefär en timme senare och då ringde Lina. Hon ville gå en sväng, vilket vi gjorde efter att jag hade ätit lite. Efter min lilla sov time så kände jag mig bättre. Men nu när jag kom hem från min och Linas promenad så känner jag att huvudvärken börjar komma tillbaka.. Men får hoppas att det känns bättre imorgon, kan inte missa något i skolan nu innan jag åker till Spanien, så jag får väl gå till skolan i morgon även om jag inte känner mig helt hundra.

Men nu ska jag gå och ta en varm dusch, måste värma upp mina tår och fingrar har typ ingen känsel i dom..
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Har inte tid att bli sjuk nu... och orkar inte bli sjuk nu heller..

Smile..

Sitter och glor i datasalen, börjar inte min lektion förrän klockan 09.50. Kunde ha haft sovmorgon men hade tid hos skolsköterskan vid halv 9. Så nu ska jag sitta här och glo en timme, vilket kommer bli ganska långtråkigt. jag funderar på om jag ska gå en sväng kanske till gallberget eller något sånt. Men det som gör mig osäker på om jag ska gå är att det är kallt ute. Jag är så extremt trött också, somnade inte förrän klockan halv 3 i natt. 

Men nu orkar jag inte sitta här längre, dags att gå en liten promenad.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Känner mig helt tom... 

bortglömd?..

Jaha, är man redan bortglömd?..tack så mycket för det, är det så ni vill ha det så ska jag inte störa. Skit i att jag fortfarande existerar, gör det, det är lugnt..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

13 dagar kvar..

Tisdag..

Började med svenska på morgonen, fick då tillbaka ett prov och en bokresention. Och när jag fick tillbaka dem så blev jag ganska chockad! Jag fick MVG på provet och VG+ på bokresentionen! Vilket jag var väldigt nöjd med! Sen så var det dags för engelska, där hände det inte så jätte mycket spännade. Sen så var det idrott, satt och cyklade på en tränings cykel typ hela lektionen och sms:ade samtidigt, för att göra det hela lite mer roligt! sen så var det dags för matte, det gick väl ganska bra, men det är en del saker som jag verkligen inte förstår, men men så är det ibland, jag lär väl mig det efter ett tag för hoppningsvis.

Var och lämnade in två sommarjobbsansökningar idag, jag vet, jag är ute i sista sekunden, men bättre sent än aldrig som sagt. Har sökt åtta sommarjobb och nu är det bara att hålla tummarna att man får något också. Men jag har ju alltid sån otur så jag får säkert inget.

Och för den som är intresserad så har jag känt mig extremt arg, eller inte arg utan extremt irriterad är nog ett mer rätt ord. Vet inte helt varför, men så kände jag mig i dag i alla fall. Jag ber om ursäkt till dom som fick stå ut med mig i dag, ska försöka vara mindre irriterad i morgon, jag ska göra mitt bästa för att dölja att jag är irriterad i alla fall.

Har fått godkänt från skolan nu att jag får åka till Spanien, så nu väntar jag på att dom nämaste 13 dagarna ska gå snabbt, så att man får komma ifrån denna ö ett tag och åka till värmen och ha det nice!

Och för den som är intresserad så ska jag vara barnvakt ikväll, väldigt väldigt kul elle inte, men men jag kommer få lite pengar för de så det är värt de. Men nu ska jag äta lite mat.

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kan man vara mer irriterad?!


Måndag

Efter en helgs volleyboll spelande så är man hemma igen. Var ledig i dag, vilket jag är varje måndag. Men det var extra skönt att få sova länge i dag, var så extremt trött! Och har lite smått med träningsvärk efter helgen, glömde typ att stretcha! Men men det är smällar man får ta. Var på träning i dag, som sagt lite små stel efter helgen, men det gick ändå ganska bra! Och snart så ska jag jobba lite matte, om jag orkar, men jag måste orka för jag ligger lite efter..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Rykten, vad är det för skit!

Hemma igen

Nu är jag hemma på lilla Gotland igen, kom hem i går kväll klockan 23.20 efter en väldigt händelserik helg på fastlandet!

Åkte i lördags morse (klockan 07.05), min syster kom och hämtade mig, min bror,Anika, tove och Maria. Sen så bar det av till terminalen. Denna gång körde vi alla alla fall in rätt till bil instäppet! Förra gången så körde Angelica (min syster) lite fel, hon råkade köra in där man skulle köra ut, det såg lite smått kul ut, men denna gång gick det galant! Sen så möter vi hela det andra volleyboll gänget, (Janne och the boys). Sen så var det bara att köra på båten!
Som jag skrivit förut så åkte Lina samma båt denna morgon! Så henne satt jag och snacka lite med också.=)

När vi kommit fram till nynäs så åkte vi direkt till Hammarby sjöstad, till sjöstadshallen där vi skulle spela. Vår första match började klockan ett. När vi var i hallen så bytte vi om, tog lagfoto och sen så var det dags att börja värma upp och bolla in. Vår första match var emot Södertälge, där förlorade vi med 2-0 i set. Sen så var det dags att möta Uppsala, dom trodde vi att vi skulle vinna över, efter två spelade set så stod det 1-1 i set och så tredje set så forlorade vi! Vilket vi inte var så glade över, eftersom egentligen är vi bättre än dom (inte för att skryta, men det är vi). Sen så spelade vi ytterliggade två matcher på lördagen ena matchen förlorade vi med 2-0 i set men den andra så vann vi med 2-0 i set! Efter att vi spelat hela dagen var vi trötta och efter vi spelat klart så åkte vi och åt på något ställe som låg ganska nära där vi skulle bo. Vi bodde på Scandic hotell, kungenskurva. Efter att vi blivit mätta och belåtna så gick vi införbi Willys och köpte lite godis till kvällen. Sen så var det hotellet som gällde. Vi såg melodifestivalen, åt godis och skrattade! Sen så var det dags att sova eftersom vi hade en lång dag framför oss. Somnade inte så tidigt kanske, men ändå, somnade nog runt tolv tror jag.

Söndagen, vaknade klockan kvart i sju, skulle ner och äta frukost klockan kvart över sju. Efter att man ätit en himlans god frukost var det dags att packa ihop alla sina saker och bege sig till Sjöstadshallen. När vi var så gått som klara att gå ner till bilden så råkar Bella knocka ner ett glas i golvet så fick fick glas över hela badrums golvet! Duktigt duktigt.. Men vi sa till i receptionen och dom sa att dom skulle skicka upp en städerska så det var lugna gubbar de. Väl framme i hallen så var det match vid klockan 09.10. Denna gång var det match emot Uppsala som vi hade förlorat över dagen innan, dom vi trodde vi skulle vinna över. Och denna gång så vann vi över dom! Med 2-0 i set! Se där vi var bättre än dom! :P Vi spelade en match till den dagen, men den förlorade vi tyvärr, vi var nära på att vinna den också, men tyvärr så gjorde vi inte de.. Efter att vi spelat klart så duschade vi sen så såg vi finalen. Efter att finalen var klar spelad så åkte vi till stockholm city eller vad man nuska säga (vi skulle gå en sväng på stan). Vi gick en sväng på stan jag shoppade en tunika,som jag tänkte att jag skulle ha me mig när jag åker till Spanien! Sen efter lite kollande i affärer så gick vi till Mac donalds och åt lite mat och även en glass blev de. Sen så var det dags att åka till nynäs. Vi hittade till nynäs alldeles själva. Janne vår tränare var kvar i stockholm och min syrra skulle köra till nynäs. men det gick galant de!

Och efter en timmes väntande så fick vi åka på båten. Det var extremt många på båten hem! Det var så många att det var extremt varmt på båten, vilket det aldrig har varit förut! Vi alla var ganska trötta eller rättade sagt övertrötta så vi blev pigga. Vi kom på ett kortspel på båt resan hem, det går ut på at tmanska spela volleyboll med en kortlek, assa vi sitter inte och smachar korten på varande nej, utan man lägger fram ett kort i taget och så avgör korten om tex en serve blir bra eller dåligt och sen hurmottaget blir och så vidare. efter som vi var så trötta så tyckte vi att det var lätte lajbans! och för den som är intresserad så döpte vi spelet till Mikasa. När vi hade tröttnat på att spela Mikasa så såg vi på det vi hade filmat der resan (asså våra matcher vi hade spelat). Det var ganska skoj att se hur man spelar och vad man gjorde bra och vad man gjorde mindre bra. Så vi hade ganska skoj när vi såg på den med! efter att vi hade gjort allt detta så hade redan det gått tre timmar så nu var det dags att åka hem och sova!

Om jag ska sammanfatta denna helg så var den skoj och händelerik! Vi vann 2 matcher av 6. Inte så jätte bra kanske, men det är okej. Men vi har haft det väldigt skoj och det har varit skönt att få varit iväg från gotland en helg!

Här kommer lite bilder ifrån resan!


På båten till nynäs, rotations genom gång.


Team Gotland


Tove som andra domare (lite små arg för tillfälle)


Sofia skriver protokoll


Bella räknar poäng


Syster som första domare


Maria i väntan på nästa match


Anika i väntan på nästa match


På väg till något ställe för att äta lite mat efter en lång dag med massa volleyboll spelande


På hotellet, Maria och Bella


Maria as i tiger and Bella as a =O (förvånad smile)


Alla samlade för att se melodifestivalen


Söndagen, efter lite kollande på stan blev vi hungriga så vi gick till mac donalds


Bella fann sin äkta kärlek!


Maria visar dina muskler


Här spelar vi kortspelet Mikasa! :P (volleyboll kortspel)

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Inget SM för oss, men en helt underbar helg i alla fall!
Tack!








packa och sova!

Ser på let´s dance nu, men ska gå och packa det sista inför i morgon snart. Och sen efter det så får jag gå och sova om jag ska orka upp i morgon, ska upp klockan halv sex.

Hoppas alla håller tummarna i morgon för team gotland volleyboll! =)
Nu ska jag gå och packa.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

två dagar från denna ö.. =)


Helg! =)

Nu är även denna skol vecka slut. Och nu är det en helg med volleyboll i sjöstadshallen! Åker i morgon klockan 07.05 och kommer hem på söndag klockan 23.20 för den som är intresserad av att veta det. Så nu yrar jag runt och packar, ska packa en väska som ska till pappa och en väska till helgen. Ett evigt packande, och nu gäller det bara att jag packat med allt som ska med. Inte så kul att komma till hallen i morgon och bara " oj! jag glömde matchtröjan!" eller något liknande. Det skulle inte vara så jätte bra om jag får säga dt själv. Fast en gång så glömde en i mitt lag både skor och volleyboll knäskydd, men det gick bra i alla fall, eller det blev lite svårt för henne att spela i sina ytterskor, men det funka.

Nu ska jag fortsätta att packa, för jag ska snart cykla till min pappa.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Va.. ?!

Seg skoldag..

Sitter nu på en lektion utan lärare, ska egentligen jobba i flasch, men det är typ ingen som gör, eller om jag ska vara helt ärlig så jobbar faktiskt fyra stycken! (men jag är tyvärr inte någon av dom fyra) Och en förklaring till varför jag inte jobbar är att jag fastnat, förstår inte vad jag ska göra.. Jag gör som det står att man ska göra, men det funkar inte.. Hmm.. konstigt.. 
Om jag ser mig runt så sitter typ några och spelar poker och några spelar olika spel och och så har vi även fått besök utan några från den andra teknik klassen! Kaos? nejdå, inte så farligt om jag får säga det själv. 

Hmm jag borde egentligen jobba i flasch, men som sagt jag har ju fastnat så kommer inte vidare... Så jag får väl sitta här och leka runt lite, men jag funderar på att gå hem snart, jag orkar ju inte vara här ända till klockan tjugo över tre! 

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

På lördag och söndag gäller det! =) 



Fredag den 13:e

Träningen i går, gick väl ganska bra, bättre än i onsdags så jag är väl ganska nöjd med den sista träningen innan SM kvalet i helgen. 

Fredag, började med att jag försov mig, vaknade klockan halv åtta och jag började klockan åtta, bra där Linnea! Kom jag i tid? Nej, det gjorde jag såklart inte, kom till skolan ungefär tio över åtta. Men jag hade bara grafisk kommunikation så det var ganska lugnt. Som sagt i början får vi sitta och göra lite vad vi vill, se bara på mig, jag sitter och skriver på min blogg. Och jag hann inte äta någon frukost i dag heller, eller jag drack ett glas mjölk, så jag börjar bli lite små hungrig nu. Men men jag överlever förhoppningsvis. 

Nu ska jag springa till caffis och hämta ett glas mjölk tror jag, om vi inte ska göra något annat viktigt på lektionen. 
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jag känner mig som en blandning av nästan allt, jag känner mig arg, glad, ledsen, trött....

Jaha..

Torsdag.. Började med matte och efter det så hade jag naturkunskap, inte någon jätte lajbans skoldag om jag får säga det själv.. Gick sedan på stan med Jenny och köpte en bikini. Sen gick vi och kollade runt lite på stan, sen så gick vi hem till mig och kollade runt lite på internet.

Och så nu sitter jag här framför datorn, och längtar tills helgens volleyboll spel! Alla måste tagga till nu till helgen, om vi spelar så som vi spelade i går på träningen så kommer det inte gå så jätte bra, så vi måste verkligen tagga till och koncentrera oss i helgen! ska träna ikväll och då ska jag ge allt, verkligen allt!

Ska väl ta och göra lite matte om jag orkar och kanske lite naturkunskap också, men får se om jag orkar som sagt..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dos veces...

Onsdag

Somnade sent på tisdag kvällen/ natten, ungefär vid klockan ett. Så har varit extremt trött idag. Hade bara en lektion idag, men på den lektionen hade vi inte någon lärare så gjorde inte så lätte mycket eftersom jag inte fatta något. Sen så var jag hemma hos pappa och sjöng singstar med en kompis. Sen gick jag hem och gjorde mig i ordning för träning. Träningen, hmm.. vad ska man säga om den, kunde ha gått betydligt bättre om jag säger så! Var alldeles för trött för att orka träna.. Men så är det ibland. Ska i alla fall gå och sova tidigt på fredag eftersom jag ska spela volleyboll på lördag hela dagen!

Nu ska jag gå och duscha.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hmm.. ?

God morgon!

Som sagt god morgon! Det är inte ofta jag sitter här så här tidigt på morgonen! Men börjar inte förän 09.50 så hade inget annat bättre för mig. Är lite trött, eller inte bara lite utan ganska mycket trött. Somnade ganska sent igår, men sånt är livet. Somnar man inte i tid på kvällarna får man ta smällen att man är trött dagen efter.

Har egentligen inga lärare på någon av lektionerna idag, men ska gå till multimedian och jobba lite flash, det var vi typ tvungna att göra. Så man får väl ta och pallra sig till skolan sen. Slutar vid tolv, extremt skönt!

Men nu så ska jag börja göra mig i ordning.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

SM kval =)


Varför..


~~~~~~~~~~~~

Ett evigt tjat om små saker, allt är tydligen fel! Tjat och gnäll om allt..

Rubrik saknas..

Är barnvakt, men barnen sover så jag sitter här vid datorn och glor... Finns inget skoj att göra så sitter här och tänker.. på allt och lite till.. Det är verkligen inte bra att tänka för mycket har jag märkt, inget blir bättre för de.. Folk säger "tänk på saken", "sov på saken" men det hjälper inte, desto mer tid som går ju värre blir det bara.. Det kanske inte alltid är så men för det mesta.. tycker jag i alla fall.. Men men allt löser väl sig i slut änden, hoppas jag, det gör det alltid säger ju alla, så jag hoppas på de..

Fick förresten veta att Lina åker samma båt som mig upp på lördag och åker hem samma båt på söndag också! Vilket sammanträffande! Ses då Lina! =)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jadu.. ??


Spanien!

Japp, nu är det bestämt, jag får följa med till Spanien! Så den 30/3 så drar jag! Får lämna denna ö för en vecka, hur underbart som helst! =) Och jag har ju den turen att när jag kommer hem så är det påsklov så slipper gå i skolan på två veckor! Och för den som är intresserad så skulle det typ finns volleyboll nät i närheten av hotellet där jag kommer bo! Kan det bli bättre?! Hmm.. bara ett problem kvar, måste köpa en bikini, var och kollade på stan i dag och självklart så har dom fått in nya bikinis så nu fick jag beslutsångest!

Hade en lång håla i dag, typ på nästan tre timmar, så drog bort till Säve. Satt i Caffis och blev utglod av alla som var där sen så gick vi och åt i matsalen (inte någon jätte mumsig mat nej, brokolisoppa..). Och träffade då johan, och han var förvånad över att jag hade hamnat ändå bort på säve området. tog sedan bussen tillbaka till skolan, hade idrott och sen matte. Matten, ? jag fattar inte mycket nej, men men jag hoppas alla pusselbitar faller på plats så att jag börjar fatta snart! Gick sedan en liten sväng på stan med johan, fick bland annat plågas med hans beslutångest om han skulle köpa ett xbox spel eller inte.. Vilket var ett väldigt svårt val för honom, men slutligen så köpte han det i alla fall:P

Har fått lite mer information om SM kvalet i helgen, åker upp på lördagen och kommer hem på söndagen på natten för den som är intresserad. Spelar både på lördagen och söndagen, ska bo på scandic hotell och sen så kommer vi ha ungefär tre timmar då vi får göra vad vi vill! Stan here I come! Så kommer nog gå en sväng på stan och absolut besöka ginatricot! =) Men som sagt jag är inte i stockholm för att shoppa utan för att spela volleyboll! :P

Ikväll, ska vara barnvakt åt mina två minsta små syskon, Anton och Alma. Inte så jätte skoj, men men man måste ju vara snäll och hjälpa till ibland.

Men nu ska jag gå och äta lite med innan jag ska bege mig till pappa och vara barnvakt. Och så ska jag hinna diska innan jag ska gå också, aja, dt hinner jag nog.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

That is how i feel...

Troligtvis Spanien!

Ska få klar tecken i dag om jag får följa med till Spanien! Troligtvis så ska jag och min bror få följa med. Börjar tro att vi verkligen ska få följa med för att i går skrev pappa ut ledighetsansöknings lappar som han sedan gav till mig. En vecka i Spanien, inget man kan klaga på!

Sitter nu och gör inte alls mycket, har ganska tråkigt om jag ska vara ärlig. Men ska träna om tre timmar så, får väl sitta och tråka fram tills dess.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ett mysterium alltihopa... ( lr hur jenny! )

Singstar! Kidsvolleyboll..

På lördagen så gick jag först en stund på stan, sen så gjorde jag lite läxor, kände jag jag behövde vara lite duktig. Sen så träffade jag Johan en stund. Vi kollade lite på bilderna som han tagit när han varit i Tyskland. Sen så hämtade mamma mig och så skjutade hon mig till Lina! Jag och Lina såg lite på melodifestivalen, hörde typ två låtar bara. En låt som gör mig galen är i alla fall "Snälla, snälla, snälla" låten, tror inte den heter så men hon sjunger i alla fall så och en sak jag bara måste kommentera är att hon ser ju typ skit nöjdig ut när hon sjunger den låten!

Efter att vi blivit galna av den låten gick vi en sväng till Statiol och köpte lite godis och läsk. Sen när vi tröttnat på att äta godis så var det dags för sing star! Vi sjöng en massa ABBA låtar, men vi fastnade för låten gimme, gimme, eller vad den nu heter, så den sjöng vi ett antal gånger! Efter att vi sjungit i ungefär två timmar så började rösten försvinna lite, och klockan började bli ganska mycket så då bestämde jag mig för att gå hem. Var väl hemma ungefär halv fem på morgonen, och somnade typ klockan fem!

Sen så skulle jag upp klcokan halv elva, eftersom jag skulle vara ledare på kidsvolleyboll turneringen. Men så försov jag mig, Maria skulle komma till mig klockan tio över elva, och jag vaknade klockan elva! Men jag hann, men frukost hoppade jag över, men jag överlevde i alla fall.

Nu ska jag sitta här och datorn ett tag sen så ska jag plugga lite.
Bye bye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

??!.... (frågetecken, frågetecken, utroptecken, punkt, punkt.....)


Mobilen är tillbaka!

Efter ungefär tre veckor på lagning för andra gången så fattade dom att den inte gick att laga, äntligen! Så som skickade en ny mobil till mig. om den är lika konstig som min förra vet jag inte än, den liggen ännu på laddning. Men det lär jag märka med tiden.

Vad är det med denna vecka och vollyboll?! Måndags träningen gick bra, onsdags träningen , nja sådär, och dagens träning den gick faktisk också bra! Två träningar i samma vecka som jag är nöjd med! Det är inte ofta jag är nöjd med mina träningar, men denna vecka vad jag nöjd med två stycken! Mycket mycket ovnaligt för att vara mig, bara så ni vet.

Och nu så är det klart att vi åker upp mellan den 14-15 mars och spelar SM kval! Alla kan ju hålla tummarna då!

Och i dag så fick jag veta denna underbara nyhet som kanske, inte helt säkert än, men möjligheten finns, jag kanske ska åka till Spanien i slutet av April! Som sagt det är inte helt säkert än, men man han ju alltid hoppas på det bästa. En vecka i värmen kan man ju inte klaga på!

Men nu ska jag gå och se om min nya mobil är full laddad, så ha de bra.
byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Är det fel?!... Eller?..

Torsdag

Stressade upp för att hinna i tid till matten som började klockan åtta, hann så klart i tid, gjorde väl ungegär fem tal, sen så var lektionen slut. Och så hade jag fått beting i Naturkunskapen så jag slutade klockan tjugo i tio. Kändes extremt skönt! MEn det kändes lite onöjdigt att gå upp vid sju för att gå till skolan och räkna fem tal, iförsig så hade vi genomgång också som är ganska viktig, men ialla fall.

Och för er som inte vet så är min mobil på lagning för andra gången, och nu när jag kom hem så fick jag ett sms om att den var klar! Så ska åka ner på stan och hämta den snart! Kul att man köper en ny mobil sen så har den varit på lagningen i typ sammanlagt en månad av två månader som jag haft den, jätte kul, verkligen...

Ska åka och hämta min mobil nu, och sen så får jag väl vara lite duktig och räkna lite matte, eftersom jag ligger efter ungefär 8 sidor eller någe.

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Såå trött, vill från denna ö ett tag!
14-15 mars Stockholm! <3 SM kval

Onsdag

Skolan idag, var väl som vanligt, hade engelska på morgonen, sen multimedia då jobbade vi i flash, sen så hade vi naturkunskap. Innan lovet hade vi haft ett stort prov i naturkunskap, provet handlade typ om livets utveckling och ekologi, jag trodde att det skulle gå extremt dåligt på det provet, men när jag fick veta resultatet i dag så blev jag förvånad! Jag hade 80 av 88 poäng! Vilket jag var väldigt nöjd med! Sen så drog jag och jenny till stan och testade en massa kläder, jag hittade en tröja som jag fastnade för så jag var tvungen att köpa den!

Efter ungefär två timmar på stan så var det dags att gå hem och göra sig i ordning för träning. Träningen gick väl sådär.. Kunde gått betydligt bättre, men men förra träningen gick jätte bra och denna mindra bra det är väl så det ska vara, eller?
Efter träningen gick jag och Bella och fikade lite på mac donalds, sen till max. Låter ganske lite konstigt att vi var på både ställena men på max så skulle vi kolla efter mina borttappade vantar, men dom fanns tyvärr inte där.. Dom är spår löst försvunna!!

Men nu så ska jag gå och sova snart, känner mig helt slut i huvudet!
Bye bye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Allt går om man bara vill, eller?!..


Hmm..

Vad sägs som att sluta tänka?! Hade varit mycket lättare i vissa tillfällen om man slapp att tänka!

14-15 mars! <3

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ett tack till dom som förstår! <3

Skola igen..

Första skoldagen efter lovet, ja, vad man man säga om den? Lite små jobbigt att komma upp i morse, men jag kom i tid i alla fall. Dagen gick väl ganska fort även fast jag slutade klockan 15.20. jag hem och räknade lite matte B, det gick väl ganska bra, börjar förstå det där med 1:a och 2:a kvaderingsregeln och konjugataregeln (eller vad det nu heter) ganska bra nu, så det funkar ganska bra =)

Efter att jag varit duktig med att räkna lite matte så begav jag mig ner på stan för att titta efter ett par nya skoj, Hittade ett par efter ett tag i alla fall. Hittade även två tröjor jag vill ha, men dom köpte jag inte, men jag la undan dom:P Då kanske köper dom än plånboken tillåter de. Sen så mötte jag Angelica (min teknik kompis) på stan, så vi gick en liten sväng och kollade lite. Sen var det dags att bege sig hem och äta lite mat. Och nu så är jag barnvakt för mina småsyskon. Alla tänker väl nu att, Hmm hur kan man sitta vad datorn om man är barnvakt? svar på den frågan är att alma, den minsta sitter och spelar Karlsson med min bror, och anton är uppe och ser på tv. Så dom är inte så svår passade.

Så nu sitter jag här och skriver lite och kollar runt lite på Internet.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Life is full of surprises...

Stan och träning

Gick på stan med Bella och Jenny, vi testade en massa fina saker, jag testade bl.a. en väldigt snygg skin jacka och ett par solglasögon! Men jag köpte inget av de, men ska nog köpa jackan någon dag. Skulle egentligen kolla på ett par skor på wedins, men vi hann inte ner dit förän vi var tvugna att gå hem eftersom jag och Bella skulle på träning.

Träningen gick bara bra den, jag fick till ett par riktigt bra smachar och jag jobbade bra i mottag. Det är inte ofta jag är nöjd med vad jag själv gjort, men denna gång tyckte jag faktiskt att det gick väldigt bra! =)

Nästa helg 14-15 mars så åker vi upp och ska spela SM kval i volleyboll, och vi håller tummarna att Maria kan vara kvar på Söndagen också, för annars måste vi hitta en annan som kan spela med oss. Så alla håller tummarna att hon hoppar över din bowling match och spelar volleyboll istället!

För den som är intresserad så kanske jag ska åka till Åland i sommar och spela island games, vilket jag ser extremt mycket framemot, så jag hoppas vi kommer åka dit! =)

Men nu så ska jag kolla om det är någe skoj på tv.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

If you smile everything become easier...


Måndag

Måndag.. ledig, och har hittills varit duktig och räknat lite matte, sen har jag inte gjort så mycket mer än. Men ska snart ner på stan en sväng med Jenny och Bella! =) Jag måste kolla på ett par nya skor, mina ramlar snart i hop bara jag ser på dom! Sen ska jag iväg och träna, vilket jag är extremt sugen på att göra! Så jag väntar bara på att klockan ska bli fem så träningen kan börja.

Men nu ska jag börja tänka på att bege mig till stan, ha det bra allihoppen! =)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

I think it´s okey.. ?

Slut på lovet..

Då sitter man här igen då, för dom som är intresserade så blev det inge matte räknande idag, jag tog min kamera och gick en sväng i stället. Men efter att jag gått i ungefär en 40 minuter så började jag tappa känseln i tårna så då bestämde jag mig för att börja bege mig hemåt. Väl hemma så började jag leka lite i ps, försökte göra en ny header, har inte bytt ut min gamla än, men funderar på att göra det snart.

Sen så tänkte jag se beck, men kom på att jag redan sett den så orkade inte se den så gick tillbaka till datorn och lekte lite mer i ps. I morgon börjar skolan för dom allra flesta, men inte för mig! Jag är ledig i morgon, vilket jag är varje måndag. så jag har lång helg!

Men nu så ska jag nog börja bege mig till sängen, så ha det bra! =)

~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Life is like a box of chocolates, you never know what you will get."

Söndag

vaknade ungefär runt klockan åtta, gjorde mig i ordning och sen så begav jag mig till Södervärns hallen. Väl framme där var klockan ungefär nio. Då var det dags för domarkursens prov. Éfter att man svarat färdigt på det så var det dags för herrarna att spela en match mot uppsala. Vi skulle skriva protokoll då, som våran domarkurs ledare skulle ha sen. Det gick bra tyckte jag. Jag det var extra kul att se eftersom Team Gotland vann med 3-2 i set. Efter att va varit duktiga och skrivit protokoll så åkte vi ner till Joda för att få lite mat i magen. Sen var det dags för dömning. Vi skulle döma minst ett sett var. Det gick väl ganska bra för mig, tyckte jag i alla fall, och Thomas, våran domarkurs ledare, hade inte några större klagomål på min dömning. Fick sen reda på om jag klarat av kursen och blivit distrikts domare, vilket jag klarade galant! hade bara två fel på provet och protokoll skrivningen fick bra och även dömningen var bra=) Jippie! jag klarade det, jag var ganska orolig att jag inte skulle klara det, men det gjorde jag!

Så nu är det bara att fortsätta att döma så man blir bättre och bättre. Helt ärligt så tyckte jag faktiskt att ddomar kursen var skoj! Man fick älra sig mycket mer inom volleyboll regler och dömning, vilket jag även kommer att ha nytta för när jag själv spelar.

Nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra, om jag ska gå och duscha och sen räkna lite matte, eller om jag ska duscha och sen gå ut och gå en sväng med min kamera? Hmm... Svårt val, eftersom jag är i behov av att räkna lite matte, men eftersom det är så fint väder så lockar det mer att gå ut och foto. Men men jag får se, men troligtvis så blir det nog lite fotografering =)

RSS 2.0