Fredag och Lördag

Fredagen så kom jag hem från Angelica, sen på kvällen så träffade jag jenny och så gick vi till några kompisar! Vilket var väldigt lajbans=) Kom hem runt tolv den kvällen, om någon skulle vara intresserad av att veta det, och somna runt ett ungefär. Lite sent kanske eftersom jag skulle upp klockan åtta på lördagsmorgonen, men jag kom upp i tid, till och med tidigare.

Jag vaknade klockan kvart över sju, och var extremt sugen på mjölk! Så gick upp och drack min mjölk sen så gjorde jag mig i ordning och sen när klockan var ungefär kvart i nio så åkte jag till Idrottens hus. Skulle på domarkurs. Den började klockan nio och slutade klockan halv fem. Det blev en hel dag då man bara snackade volleyboll, ganska kul var det faktiskt. I morgon så ska jag ha ett prov på det vi lärde oss idag, vi fick 126 frågor vi skulle plugga på, jag tror jag har koll på dom flesta nu i alla fall, så jag hoppas det går bra i morgon. Alla kan ju hålla tummarna för mig i morgon så jag klarar provet och blir distrikts domare i volleyboll!

Och så nu sitter jag här framför datorn igen, funderar på att snart gå och sova eftersom jag ska upp klockan åtta i morgon igen och vara i södervärns hallen klockan nio och skriva provet.

Så ni får ha det bra och håll tummarna för mig i morgon så är ni snälla! =)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

maybe, maybe not... vem vet?


Hemma i stan igen!

Kom hem från Angelica i dag. Vi hade det väldans skoj i Stånga vi =) Vi såg film, spelade diablo (haha), var inne på msn, såg skräck film, var ute och foto i snön och snacka med hennes pappa! Och självklart så sov vi också:P

När jag kommit hem så har jag inte gjort så mycket, packat klart min väska (skulle till pappa idag), sen så har jag inte gjort så mycket mer.

Sitter nu och väntar på att maten ska bli klar, sen så ska jag väl bara ta det lugnt ikväll, ska upp klockan åtta i morgon, ska på domarkurs.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tydligen annorlunda på något konstigt sätt.....

Stånga!

I går så var jag med Lina, Emelie och josefine på kvällen. Vi sjöng sing star, spelade gitarr  hero, såg film och satt och snacka om allt mellan himmel och jord. Det var faktiskt väldigt skoj! Innan jag begav mig till Lina så var jag och tränade. Vi var inte så extremt många på den träningen, med tränaren så var vi sex stycken. Men vi gjorde den sjuk roliga digge övningen då! inte för att jag tror att någon förstår vad jag menar med digge övning, men i alla fall, den är väldigt skoj!

I dag så blev jag väckt av min väckarklocka ( eller rättare sagt av mitt alarm på min mobil) klockan nio. Jag gjorde mig i ordning och sen så begav jag mig i väg till södervärn för att se på när min lille bror spelade fotboll. Han går i ettan så det var ganska kul att att när alla kom springade i en klump.

Sen när jag väl kommit hem så åt jag lite mat, sen så började jag packa. Skulle packa kläder eftersom jag ska till pappa i morgon och så skulle jag packa eftersom jag ska ut till Angelica i Stånga i dag. Så jag åker med bussen i dag kl. 14.05 om någon var intresserad av att veta det. Kommer hem någon gång i morgon, vet inte riktigt vilken tid, men det märker vi.

Men nu så ska jag gå och checka att jag packat ner allt, och att jag har koll på vart mitt busskort är. Så alla kan väl hålla tummarna att jag går av på rätt ställe, och inte råkar åka vidare till hemse eller något sånt. Men ni får ha det så lajbans allesammans det ska jag ha i alla fall!


Lovets första dagar

första dagen på lovet, måndagen, så väcktes jag först av en gubbe som kom och skulle byta golv vid kl. 8. men halv sov sedan till kl. 11. Gjorde mig i ordning och träffade johan en liten stund. Gick sedan hem till jenny en stund på kvällen. Vi satt och snackade lite och chattade lite:P Sen så såg jag och min syrra på Top gun! En helt suverän film!

Sen i dag så har jag varit med Angelica en liten stund innan hon skulle åka till stånga. Och så på torsdag så ska jag kanske åka ut till henne i stånga! Alla kan ju hålla tummarna att jag går av på rätt ställe och hittar hem till henne :P

Och så ramla jag med cykeln idag, det var väldigt halt som sagt, det var därför! Usch vill inte ha snö länge, det är bara halt och eländigt! Vill att det ska bli sommar!=)

Full fart..!

Tänkte att jag skulle få sova länge i dag, men vaknar av att jag får sms, klockan var väl tio då, men det skulle ha varit skönt att fått sova lite till, men men får väl sova längre någon annan dag.

Gick sedan på stan med Jenny i tre och en halv timme! :) vi gick i ett antal affärer och testade lite av varje, jenny tömde sitt konto lite, men jag tömde mitt ungefär på 40 kr :P Vilket gick till fikat :) vi gick och fikade på ett jätte mysigt cafe :) Sen så gick vi och satte oss på mac donalds till hennes buss gick, för dom som är intresserade så gick hennes buss kl 16.50. Sen så begav jag mig hem, åt en extremt god men mättande kebab tallrik och sen så kom Bella och höll mig sällskap :) Efter att vi snackat lite och smygtittat på folk via mitt fönster så gick vi till öster. Sen gick vi ner en sväng på hamnen och självklart så började vi längta till sommaren! Så vi gick och pratade lite sommar minnen från sommaren 2008! haha, vilka minnen! sen så gick vi till statoil för bella var godis sugen! Sen var det dags att bege sig hemåt, så nu sitter jag här framför datorn som vanligt :P

Let´s dance & när lammen tystnar..

Då var man tillbaka här vid datorn igen då, efter att varit ute och frusit tårna av sig! Jag och Emma såg eller rättare sagt halv såg på Let´s dance och vi såg även en liten bit av filmen "när lammen tystnar", men vi orkade inte se hela, så vi gick ut en sväng i kyllan.Träffade några av Emmas kompisar och hon blev utsatt för snöbollar! Sen när jag typ tappat känseln i mina tår så gick vi hemåt, jag följde henne en bit¨på vägen sen så vände jag för att gå hem och värma mina stckars tår!:P Så nu sitter jag här och försöker få tillbaka värmen, vilket faktiskt går ganska bra! :)

Men nu så ska jag väl sitta här en stund framför datorn, sen får jag väl bege mig till mig säng och sova lite:)


Då var det fredag igen och lov!

Fredag idag då, hade grafisk kommunikation och multimedia idag, alltså sex och en halv timme framför datorn idag. En aning trött i huvudet efter de kan jag säga. Men sen så gick jag hem, packade (skulle till mamma idag), sen så åkte jag hem till mamma, har ätit mat och så nu sitter jag här. Ska och möta en kompis sen någongång, vet inte riktgit när än, men någon gång snart tror jag. Vad vi ska hitta på för skoj vet jag inte riktigt, men någe skoj hittar vi säkert på. Kanske se på let´s dance eller något annat som faller oss för smaken.

Men nu så ska jag bege mig ut i snödrivorna och möta Emma, kanske kommer tillbaka med lite information senare om vad vi gjorde för lajbans!:P

en ihop trasslad fiskelina!

Fiskelinan är nästan ut trasslad, men den har några knutar som är väldigt svåra att få upp, och det är jobbigt...


Det kunde väl gått bättre, lr?

Naturkunskaps provet idag.. Det gick väl ganska bra, men det kunde ha gått bättre. men jag är väl ganska nöjd, men men :P Får väl se hur det gick efter lovet, så alla kan väl hålla tummarna för mig!

Slutade kl, halv 12 idag, det var inte någon jätte god mat i skolan så jag gick hem och åt lite macka istället. började räkna lite matte också, men orkade inte räkna så jätte mycket, min lärare har inte gått igenom det jag räkna så det var lite svårt att fatta :P Så nu sitter jag hemma och lyssnar på musik och skriver lite här, måste snart skriva klart min engelska också... Den ska in i morgon, man aja det blir nog bra de:P Och så ska jag träna ikväll också, det ska bli skoj de! :)

??!..

Skulle vara väldigt glad om någon skulle vilja trassla ut mitt trassel i min hjärna!

Välkommen tillbaka till verkligheten!

kallt, kallt och så prov i morgon!

Usch och fy, nu får snön ta och försvinna och sommaren får ta och komma! Jag börjar bli trött så halkan och kölden. Dessutom så har jag hål i mina skor så snön läcker in! Har varit och kollar efter ett par nya skor, men har inte hittat några än. Eller har hittat tygskor men hur bra är det att ha när det är snö?! inte så bra vad jag vet :P

prov IMORGON! naturkunskapsprov, typ om ekologi och livets utveckling?! har typ 7 papper jag ska kunna eller något! Det går väl sådär med att komma i håg exakt allt men jag gör mitt bästa! :)

Skulle egentligen gå på träning ikväll, men har ont i knät och så var jag tvungen att plugga lite till. Men imorgon är jag tillbaka på träningen igen! :)

Snart var det helg igen då! :) Sen är det sportlov! vad jag ska göra då?... jadu, jag ska ialla fall se på när min lille bror spelar krullis cup :) Sen så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men något skoj hittar jag nog allt på.

Men nu ska jag fortsätta plugga, håll tummarna för mig i morgon :P

då var det tisdag igen

som vanligt så försover jag mig, och denna morgon försov jag mig hela 40 minuter! Men jag hann i tid till skolan, men när jag väl kommit till skolan så hade vi ingen svenska, så jag och jenny gick hem till mig :) så nu sitter vi här framför varsin dator och chattar med varandra:P

Och eftersom vi inte hade någon svenska i dag så hade jag inte behövt läsa ut min extremt tråkiga bok igår, men men nu är den utläst och jag slipper tänka mer på den.

Men snart så ska jag och jenny bege oss tillbaka till skolan och ha engelska, väldans lajbans, eller inte så jätte lajbans, men men..


Jippie! äntligen läst ut boken!

var på träningen, vilket var väldigt kul, men det gick väl inte så jätte bra men inte dåligt heller. Det gick väl helt okej på träningen, vi hade spensträning (eller hur det nu stavas) det var faktisk ganska kul att veta hur högt man hoppar. jag hoppar väl inte så väldans jätte högt men ändå. jag hoppade 47 cm, vilket är helt okej, lr?

När jag kom hem och fått i mig lite mat så läste jag lite i min extremt tråkiga bok, sen duscha jag och sen läste jag lite igen, så nu har jag ÄNTLIGEN läst ut boken! så nu slipper ni höra mitt tjat om hur dålig boken är och allt. Nu är det bara ett läxförhör på boken eller något och sedan ett prov på boken, men sen så behöver jag aldrig ens tänka på boken någe  mer:P

Nu sitter jag här framför datorn som vanligt, men denna gång så äter jag glass med strössel, vilket är väldigt gott!

...

ingen som tänkt som mig?? varför finns det så många negativa känslor?.. Det borde ju vara bättre om det fanns fler positiva känslor. Om man tänker efter så dom positiva känslor som finns är glad, lycklig... men negativa känslor finns ett ett överflöd av, ledsen, arg, besviken, avis, sotis, sur, sårad och mycket mer... Varför finns det mer negativa känslor än positiva?!.. Är det meningen att vi till största del ska vara ledsna, arga, besvikna, sårade m.m. Hur är det tänkt? eller är det meningen att man ska jobba hård för att undvika dom jobbiga känslorna eller är det meningen att man ska känna dem känslorna? Man brukar ju säga att man ska leva ett långt och lyckligt liv, men ändå så finns det mer negativa känslor än poritiva? Hur går allt detta i hop?

Aja, det är säkert bara jag som tänker så, men i alla fall, det är lite konsitigt tycker jag... Det är samma sak med tårar, vad har man dom till? jo, såklart så är tårvätskan till för att rensa ögonen men den används till annat också, tex, när man blir ledsen eller när man blir väldigt glad, men varför?

Aja, som sagt är det väl bara jag som tänker såhär, men men :P

Idag så har jag varit ganska duktigt tycker jag, jag har nästan läst ut min svenska bok! har typ bara 30 sidor kvar och boken ska vara utläst tills i morgon, men det hinner jag nog för hoppningsvis :) Jag gick förbi skolan en liten sväng på din lediga dag för att lämna in lappen om individuella valet, jag valde databashantering(blogg), det går typ ut på hur man gör en blogg och så arbetar man i photoshop :) vilket jag tycker är väldigt lajbans:P När jag ändå var ute och hade kameran med mig så gick jag en sväng och fota lite, men till slut så blev det väldigt kallt om fötterna så då gick jag hem och läste i men bok igen:P Måste också plugga lite till mitt naturkunskaps prov som jag har på torsdag, det handlar typ om ekologi och livets utveckling eller något sånt:P Ska hinna gå på träningen i kväll också, men det för jag säkert:) Det är alltid skönt att få träna lite och komma i från allt pluggande ett tag!

Saknar!... men varför? ..


rolig resa:) Volleyboll i södertälje!

fredagen, den tillbringade jag hos angelica :) med lite fler folk:P gick hem vid  eftersom jag skulle upp kl. tjugo i sex dagen därpå, lördagen asså. så lördagen gick jag upp tidigt skulle med båten som gick kl. 07.05. båtresan gick bara bra den, men våra volleyboll matcher gick inte lika bra.. men men man kan ju inte vara bäst varje gång:P vi vinner över dom alla nästa gång!! Sedan så var det dags att åka tillbakatill nynäs. Väl framme för att checka in, så visar det sig att det är fel bokat, det står på biljetten att vi skulle åka hem söndag kvällen, men som tur var så gick det att ändra så vi kom hem med lördag kvälls båten:P men resan hem igen var ju faktisk skoj den, vi satt och såg på när vi spelade, vi hade filmat de:P haha! Väl framme så åkte man direkt hem och sov! :)

I dag så har jag varit och sett på när herrarna spelat volleyboll. det gick bra för dom, dom vann med 3-1 i set! Sen så var jag med bella en liten stund. var sen tvungen att bege mig hemåt för att läsa min väldigt intressanta bok :P sitter med boken framför mig nu, får väl ta och läsa lite till :P  


Läxor, läxor och åter läxor och prov!

Denna torsdag, skolan först, matte klockan åtta på morgon, jippie! nja inte så skoj, jag var hur trött som helst och orkade inte räkna speciellt mycket. Sen så var det dags för Naturkunskap, vi skulle kolla på cellerna i en lök, väldigt intressant, lr inte så jätte spännande om jag ska vara ärlig:P men sen så slutade man kl. halv tolv, cyklade då hem till lina i snödrivorna, det var kallt och halt, men jag ramlade inte med cykel ialla fall :P

Sen så kände jag att jag var tvungen att cykla hem för att göra lite av min hög med läxor och börja plugga till mitt jätte skojiga naturkunskaps prov som jag har nästa vecka:P
Så har hittills i alla fall gjort klart min engelska läxa, känner mig lite duktig! :P har nu bara kvar svenskan, matten, naturkunskapen och så ska jag söka lite sommarjobb också:P

Men nu ska jag fortsätta vara lite duktig med mina läxor för sen i kväll är det träning som gäller, åker ju till sädertälje och spelar volleyboll på lördag! :) så håll tummarna för oss allihopa!:)

Ännu en dag närmare volleyboll matcherna i Södertälje!

Den skoldag gick ganska snabbt vilket var riktigt skönt! efter skolan var jag med Angelica, vi satt hemma hos henne och snackade jag såg på scrubs:P Sen när klockan började närma sig kvart över 4 så cyklade jag hem för att jag skulle på träning på fem. Kom lite sent till träningen, men träningen gick i alla fall ganska bra!:) sen när träningen var slut så åkte vi i mitt lag hem till en av mina tränare och åt mat tillsammans och pratade om träningarna framöver och om våra kommande matcher i helgen. Det var faktiskt skoj, vi satt och skratta så vi grät typ:P Det är värkligen en härlig känsla att skratta så man gråter:P vet inte varför det är en härlig känsla, men men :P

Sen kom man hem, duscha skrev lite på en sommarjobbs ansökan. sen så sitter jag här nu, men snart ska jag väl gå och sova tror jag.

En dag som gjorde en glad :)

Denna dag började väldigt segt, men efter att vi fått reda på att idrotts lektionen var inställd och även vår matte. så drog jag och jenny till stan. sen mötte vi bella :) Vi gick en väldigt lång sväng på stan och kollade kläder, sen så gick vi och satt oss på Max, vilket var väldigt skoj! :) ( blinkade röd lampa, läsk! ) haha:P vi gick sedan och satt oss på mac donalds för att det var is kallt ute, jag kan ju bara säga, kolaflaska! Haha:P bella och jenny fattar vad jag menar:P
sen så åkte jenny hem med bussen och bella och jag gick hem till mig. Sen bestämde sig jag och bella oss för att gå en sväng, så det slutade med att vi hamnade vid signalen, sen så helt plötsligt så kommer jenny! :) vilket sammanträffande :P så vi stod där och snacka ett tag, vilket var väldigt skoj!

Tack för denna dagen! :) hade väldigt skoj!

denna dag..

vad har jag gjort i dag då?.. vaknade, försökte läsa min tråkiga bok, men det gick inte så bra. Läste bara 10 sidor, men det var lite i alla fall. Träffade bävern en liten stund sen på eftermiddagen. gick en stund på stan sen och kollade lite på skor, men hittade inga. Så gick hem, lr rättare sagt cyklade hem. Åt lite mellis och sen så begav jag mig till träningen med min huvudvärk och med min halsont, men det gick väl sådär på träningen. Man ska inte träna när man har ont i halsen, jag vet. Men jag kände att jag behövde göra något, så då gick jag på träningen.

Sen när jag kom hem, ätit lite och duschat så cyklade jag till Lina, satt och snacka lite med henne till ungefär kl. halv 10 sen var det dags att bege sig hemåt, och så nu sitter jag här framför datorn som vanligt.

så är det..

en överbelastad hjärna som äntligen börjar bli normal belastad.. lr hur man nu ska formulera sig för att alla ska förstå.
Har inte sovit särskilt många timmar inatt, så mina ögon börjar säga emot nu, men jag får väl skylla mig själv att jag inte sover:P

Jag har inte alls en mycket ointressant bok som jag måste läsa 50 sidor i tills på tisdag.. nu tänker väl ni 50 sidor, det är väl inte så mycket, lr? men för mig som absolut inte gillar att bli tillsagt att läsa och dessutom när boken är hur seg och ointressant som helst, så är det inte så lätt att läsa dom där 50 sidorna. Och om jag ens försöker mig på att läsa ikväll så kommer jag bara somna, det är ingen bra kombination att försöka läsa en tråkig bok samtidigt som man är extremt trött! kommer garanterat sluta med att jag somnar, så jag tror jag hoppar över att läsa ikväll, får väl göra ett försök att läsa lite i morgon om jag orkar :P

"Glöm dina bekymmer, i morgon kommer nya" 
ur andra avenyn


stressad! men varför de?..

stress, stress och åter stress! har inte känt mig så här stressat förut. vet inte heller vad som gjort mig stressad, kan vara skolan, men är inte helt 100 på de.. Kan berå en del på skolan men också en del på mig själv. Jag vill hinna med och göra så extremt mycket, lite väl mycket har det väl blivit på senaste tiden, men nu börjar allt lugna ner sig igen. vilket är väldans skönt!

Denna helg har team sportia cup fyllt upp våra två största idrottshallar med fotbolls spelare i alla åldrar och en massa åskådare. själv så var jag och kollade på fotboll fredagkvällen och lördag morgonen:P från kl. halv 9 på fredag kvällen till kl. kvart över 3 på lördags morgonen :P trött? nja, lite halvt, lr efter ett tag när jag kommit hem hade jag svårt att hålla ögonen öppna, vilket nog är ett ganska starkt tecken på att jag var trött:P Under denna långa tid av fotbolls kollande så såg jag bland annat anton i min klass spela och så såg jag "bävern" spela, och så såg jag även lite när lina spela. själv klart så såg jag en massa andra som också spela fotboll:P

Jag och bella tog en väldigt kall med skön promenad till södervärns hallen i dag och såg på några av finalerna, sen så tog vi den väldigt skojiga stadsbussen hemför att äta lite smaskig tacos! :)

Sen fick jag för mig att jag skulle börja på min ps bild, en projekt bild som vi ska göra på grafisk kommunikationen. blev klar med din och resultatet blev väl ganska bra tyckte jag.

Nu börjar jag bli väldigt trött, ska nog börja bege mig till mitt "hav" ( min säng) och eftersom det är så himla kallt så ska jag nog sova med mina 3 mycket varma och skönt täcken i natt !:P och för att nämna en mycket o intressant gjej så skulle jag bara tilläga att jag börjar bli lite förkyld! inte kul de nej. kan vara så att en viss person smittat mig;P


RSS 2.0