2009 snart 2010!

Nu är snart år 2009 slut och därför svara jag på dessa frågor som jag hitta på en annan blogg!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jo, en hel del!
Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga, men till 2010 ska jag ha två stycken!  ;)
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej, inte vad jag vet:P
Dog någon som stod dig nära? Nej, det gjorde ingen.
Vilka länder besökte du? Fuerteventura i Spanien.
Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? Nej, inte vad jag kommer på nu.
Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Har inget speciellt datum.
Vad var din största framgång 2009? Jadu, framgång? Hmm.. Kommer inte på något just nu.
Största misstaget? Att göra samma misstag två gånger i rad!
Har du varit sjuk eller skadat dig? Jag stukade min fot för första gången! sen har man väl varit lite små sjuk, men ingen värre.
Bästa köpet? Ingen aning faktiskt.
Vad spenderade du mest pengar på? Inget speciellt, pengarna försvinner ändå:P
Gjorde någonting dig riktigt glad? Island games på Åland! Volleyboll!
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Jag är helt kass på att kunna låt namn så jag ger upp denna fråga! ;)
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Ledsnare skulle jag tro..
Vad önskar du att du gjort mer? Trott mer på mig själv!
 Vad önskar du att du gjort mindre? Göra misstag..
Hur tillbringade du julen? Först i Alskog, sen stan.
Blev du kär i år? Jo, det blev jag.
Favoritprogram på TV? Seven heaven ;) haha
Bästa boken du läste i år? Hmm.. Volleyboll tidningen! Gillar inte att läsa;)
Vilken är den största musikaliska upptäckten? Jadu.. ingen aning.
Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Kommer inte ihåg.
Något du önskade dig men inte fick? Kommer inte ihåg.
Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Det var studenten och min syrra tog studenten så firade henne! :P
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Mer sanning och mindre svek..
Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Helt ärligt så har jag svårt att beskriva mig själv så hoppar denna fråga, eller har någon lust att svara på den åt mig så skrev de som en kommentar! =)
Vad fick dig att må bra? Alla roliga tider med mina vänner, sommaren 2009 är oförglömlig! Trots alla jobbiga tider så varit en del senaste tiden så är det bara dom bra minnena som kommer upp när jag tänker tillbaka på år 2009, jag kommer aldrig glömma allt som var jobbigt, men det som varit bra är störe så det är de jag först och främst kommer att minnas!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ska försöka hålla mina nyårslöften, men vet ifan om det kommer gå, men ska försöka!

Nu är det JUL igen!

Det första jag måste nämna är att det var en vit jul! Vilket förbättrade julstämningen en aning! För mig är det inte julfirade bara den 24:e utan jag firar två eller nästan tre dagar.

Det började lite smått den 23:e, då jag och min bror kom till pappa och vi åt julmat och hade det trevligt!

Sen den 24:e så började dagen med att klockan ringde vid åtta på morgonen och så var det julklappsöppning, sen frukost, sen var det dags att köra sig i ordning. För vid klockan tio så åkte vi mot Alskog! På vägen dit så blev det ett snabbt stop vid nickis mamma för att säga god jul, sen fortsatte det mot Alskog. När vi kommer dit så var det mat dags, vi åt en massa smaskig julmat och sen vid klockan ett så skulle vi få besök av tomten! Vi satt där i salen och snackade om att jultomten snart skulle komma, och då kör det en bil utanför fönstret och då säger jag på lite skämt att; "Där kommer säkert tomten, han sitter säkert utklädd med skägg och mössa och allt!". När han passerar så ser vi att han sitter helt utklädd i bilden! Såg en aning skoj ut. Efter alla julklappar var utdelade och min lille syster gett tomten sin julklapp som var sina nappar så var det kalle anka som gällde! Efter det var slut så var det dags att packa in sig i bilen och åka till stan för att fira jul hos farmor och farfar! Det blev ett trevligt slut på dagen!

Den 25:e så firade jag jul hos mamma! Det blev en lugn och skön dag med julmat, godis och julklappar!

Fick även en massa julklappar!
- Pengar till körkortet jag ska ha till i sommar!
- Smycken (öronhängen, ring, halsband)
- Våghals spelet (Passar bra till nyår!)
- Kläder (leggings, tunika, kofta)
- Två biobiljetter
- Film

Tog även en massa bilder under dessa dagar, kommer lägga upp några snart!

Nu ska jag fortsätta se den film jag gick i julklapp!
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

När man tänker efter så är allt ett frågetecken så därför skiter jag i att tänka för tillfälle!


Anna ankas jul

Anna ankas jul!? Vem i hela världen kom på detta program?! Förstår inte vad det ska gå ut på? Visa hur bortskämda dem är eller vadå? Har sett det två gånger, det är så överdrivet!

Snööööö

Snö snö och ännu mera snö. Idag har jag varit ute och fotat lite i all snö, bilderna blev helt okej. Men har inte laddat in dem på datorn än så kan tyvärr inte visa dem. Sen så har granen blivit klädd i dag också! Så nu är det julstämning här hemma! Men en sak är lite små mysko! Hur i hela världen kan en plast gran barra?! Efter att vi satt upp granen så var det barr över hela golvet! Är det inte så att man brukar köpa en plast gran för att slippa allt barr och för att man kanske är allergisk? Men våran gran är en "wanna be" riktig gran eller något sånt! Men fin blev granen i alla fall!

Ikväll blir det en hemma kväll framför tv med täcke och någon film tror jag!
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

....!

BELLA har hittat tillbaka till ön!

Gissa vem som är på gotland igen?! Jo, BELLA! Träffa henne och karlsson en stund idag, vilket var mycket trevligt! Bella var då bra härlig humor! Ska inte nämna vad hon sa, men bella jag syftar på fordons programmet och med däcken!;) Sen efter att Bella och Karlsson gått så cykla jag till mamma och hämade kläder till sävefesten som är i morgon! Det får bli en svart kjol och ett vitt linne med paljetter, säg vad ni vill, men det är vad jag tänker ha! ;) Hade mitt sista matte c prov i dag på tala om ingenting. Det gick helt okej, tror jag. Fick veta att jag klarat mvg uppgiften vilket är ett plus! Sen resten av dagen har jag legat här i min säng och försökt plugga fysik, men det har inte gått så bra för jag fattar inte så mycket, men jag kan trösta mig med att det är typ ingen annan i klassen som fattar heller.. Men har två som håller tummarna för mig i morgon då provet ska skrivas så hoppas det hjälper!

Imorgon dagen har ett mindre spännade början med det blir bara bättre och bättre ju längre in på dagen man kommer, hoppas jag i alla fall. Börjar morgon dagen med fysik, slutar vid elva. Sen vid tolv ska jag på stan med min syrra. Sen ska jag hem packa i ordning lite vad jag ska ha med mig till Angelica, sen är det att trampa i väg till Angelica och göra sig redo för fest! Sen blir det övernattning hos Angelica sen på fredagen så är det bara spex vid halv tio sen ett kort möte med klassen innan man får sitt efterlängtade JULLOV!

Men nu ska jag kika igenom provprov uppgifterna innan jag drar täcket över huvudet!
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hoppas på lyckade kvällar!


En vanlig dag

Upp vid kvart i sju, kasta på sig kläder och göra sig i ordning, sen så var klockan helt plötsligt tio i åtta och det var dags att trampa iväg till skolan i halkan! Men klarade att ta mig till skolan utan att ramla! Började dagen med webdesign, gjorde klart min hemsida och la upp den på webben. Sen hade jag betyg samtal med min religions lärare, kommer få mvg! jippie! Sen hade jag idrott, var med på den trots min förkylning, jag överlevde som tur var! Sen hem och plugga lite till matte provet jag ska ha i morgon, sen tog jag en sväng på stan och tittade lite efter julklappar men hitta inga... Sen gick jag till Lina en stund! Sen hem igen och plugga och nu sitter jag här och har precis räknat igenom provprovet och hela kapitlet (det var ett kort kapitel:P) Så funderar nu på om jag ska sova eller om jag ska titta lite på youtube innan. Tror det blir några youtube klipp innan jag sover! Men innan de så ska jag springa upp och hämta ett glas med mjölk!

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hur kan en bild påverka en så som den bilden gjorde?!

The number one

Då var man tillbaka på ön igen då efter två dagar på fastlandet. Lite kort om vad jag gjorde, lördagen spenderades i stockholm med att kolla kläder och julklappar. Jag handla inte så väldans mycket men efter ett antal timmar på stan så hitta jag i alla fall en klänning! Träffade André en stund också, vilket var trevligt! Sen efter ungefär fem timmar på stan så tog jag tunnelbanan själv till stadion, med lite hjälp av André annars hade jag nog inte gått på rätt tunnelbana. Sen så tog vi det mest lugnt och kollade på volleyboll filmer från tidigare matcher vi spelat, sen var det dags att krypa ner under täcket för att orka med matcherna dagen därpå! Söndagen började tidigt för oss, upp vid sju och sen åka från stadion vid åtta för att hinna vara i Södertälje vid nio. Vi började med att spela en match mot Tyresö, vi vann med 2-0 i set. Nästa match så var det vår tur att döma, jag dömde som första domare. Sen var det dags för våran andra match som var mot ett annat Tyresö lag, även denna match vann vi med 2-0 i set! Efter dem två matcherna så hade vi kommit etta i våran grupp. Vi spelade då emot Vingåker, det var lite mer morstånd, men vi vann efter mycket kämpandes med 2-0 i set. Sen var det final, Team Gotland - Sollentuna. första set var jämt, men sollentuna vann det till sist. Andra setet vann vi. Och det tredje och avgörande setet vann vi också! Så finalen slutade 2-1 till oss! Så även detta sammandrag vann vi! Sen så var det dags för killarna att spela, dom vann en match utav två. Sen var det dags att åka till nynäs.

Och i dag har det kommit den första snön på Gotland! Det var glashalt på vägarna och iskallt! Börjar märkas att det snart är jul!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vissa personer förstår man sig inte på...

Stockholm och Södertelge!

Då var det Fredag igen, HELG! Denna kväll blir nog en hemma kväll med idol och packande inför morgon dagen. I morgon bitti åker jag med båten, sen kommer jag befinna mig i stockholm hela dagen och shoppa. Sen på söndag så ska jag spela volleyboll match i Södertelge! Hoppas på en rolig och härlig helg!

Men nu ska jag äta lite tacos!
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ibland så fattar man inte riktigt...

Tisdag

Sitter nu hemma själv, och äter pepparkakor och dricker mjölk! Denna dag har det inte hänt något överdrivet skoj, eller inget som är värt att nämna i alla fall. Sitter och funderar på om jag ska gå ut och gå en sväng eller om jag ska sitta här, men det lutar åt att gå en sväng, bara det inte regnar..

Lördag bär det av till stockholm och på söndag spelar jag volleyboll i södertelge!

Men nu ska jag se klart ett ganska så spännande program sen blir det promenad om det inte regnar!
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jag vet inte..

Plötsligt så kan allt vända..

Fredagen var skoj, har inte orken att skriva något utförligt så det får bli kortfattat. Lördag, kidsvolley och sen har jag umgåts med Emelie.
Nej nu orkar jag inte skriva mer..
Godnatt och jag hoppas jag är på bättre humör imorgon för nu är jag inte på så extremt bra humör..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Människan kan vara någon helt annan än vad du tror...


Heeeelg! Vilken lättnad!

Nu var denna plågsamma vecka över! Lyckades klara av att göra alla fyra proven och tror att det gick helt okej på alla! Vad har hänt för skoj denna vecka som gått? Hmm.. har tränat, sen har det mest varit plugg.. Så kan säga att jag inte vill uppleva denna vecka igen! Aja, slut tjatat om denna jobbiga vecka! Idag är det fredag! Och det betyder helg! Ikväll tror jag att jag ska gå på hockey sen ska jag kanske på spel kväll, inte riktigt betämt än. Imorgon då blir det kidsvolleyboll sen blir det nog bara att ta det lite lugnt skulle jag tro.

Men nu ska jag fortsätta packa för ska till mamma idag!
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Julen är nära!

RSS 2.0