Torsdag

För den som är intresserad så fick jag tillbaka mitt naturkunskaps prov i går. Fick till min förvåning MVG, vilket jag blev väldans glad över. Sen så hände det inte så mycket mer lajbans igår, eller jo jag var på träning också, den gick väl lite sisådär..

I dag har jag haft matte och naturkunskap, flöt väl på och gick ganska så snabbt. Åt sedan lite mat innan jag cyklade hem och packade lite saker jag ska ha med till Lina. Sen så cyklade jag till mamma för att fixa lite musik till kvällen. Och nu så sitter jag här och väntar på att klockan ska bli halv fyra för då ska jag till öb en liten snabbis sen så ska jag möta Lina klockan fyra.

Nu ska jag checka så jag har med allihopa.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hmm.. ?

...

Det känns fel och konstig med vad kan jag göra åt det?!.. Inget! det är bara att acceptera som det är.. Men det känns..

snart börjar man själv att göra egna tolkningar, vilket jag inte vet om det är sant eller inte.. Och egna tolkningar blir oftast jobbigt..

Tisdag

Började med ett litet svenska prov som gick ganska så bra tror jag. Sen hade man engelska, och så tränade vi lite inför nationella provet. Det gick väl inte så jätte bra, men jag hoppas att det kommer gå bra när det väl är dags för dom riktiga proven. Sen var det dags för bad med klassen, vi skulle ha livräddning, dt gick faktiskt bra och det var inte så hemskt som jag trodde att det skulle vara! sen matte dags. Gick sedan en stund på stan med Lina och Natte. Sen gick vi hem till Lina och natte och gjorde lite mat och Ellinor kom och klippte linas hår. Sen var jag tvungen att cykla hem för att jag skulle vara barnvakt. Sen vid ungefär kvart i 9 gick jag ut och gick en sväng, vilket var extremt skönt! Så härligt att få gå själv och bara lyssna på musik och tänka..

Men nu ska jag ta och svara på det sms jag fick för typ 5 min sen:P
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Förvirrad..

Måndag

Idag så var man ledig som alla andra måndagar. Vaknade runt halv 10. Gjorde mig iordning och åt frukost, sen så lyssnad ejag på musik på högsta volym tills jag blev hämtad av pappas kusin för att vara barnvakt. Var beanvakt mellan halv 1 och 3. Sen pluggade jag lite grann innan jag skulle på träning vid kvart i 5. Träningen gick faktiskt ganska så bra! Vå var extremt många på träningen för en gångs skull. Elva tjejer ocg sex killar. Sen så var det dags att cykla hem och äta lite och duscha. Och nu har jag kollat lite på svenskan som jag har till i morgon. Och nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. Och i morgon ska jag bada med skolan! Vi ska ha livräddning! Om jag ser fram emot det?.. Hmm.. nja det kan jag inte direkt påstå att jag gör. Men men man måste ju vara med för att få ett skapligt betyg så det är bara att bita ihop och vara med. För den som är intresserad så har jag aldig tyckt att det varit särskilt kul att bada med skolan..

Men nu ska jag gå ut och se hur det går med studsmatte bygget som pågår i vår trädgård.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

??!..

Söndag

Vakade ungefär vi 08.10 av att min mobil ringde. Det var janne, pappas kusin. Jag skulle egentligen vara barnvakt för hans barn i dag, men han ringde och sa att jag inte behövde vara det. Sen så somnade jag om och sov till 12! Riktigt riktigt skönt var de! Sen har jag kollat lite på ett svenska papper som jag ska ha prov på på tisdag, sen har jag räknat några till i matten. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Men ska snart gå ner till bion och hämta ut biljetter. Ska se på bio med Angelica och Petter i dag klockan 15.45. Vi ska se "Kenny begins". Sen efter vi sett bio vet jag inte riktigt vad som händer. Men funderar på om jag ska gå ner till strand promenaden ikväll och fota lite, men får se hur det blir med det.

Men nu ska jag gå och se om jag fått något sms av angelica.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vad ska man tro?!..

Torsdag

Vaknade vid halv åtta, och började klockan åtta, men jag hann i tid! Hade matte B på morgonen, räknad eväl inte så särskilt mycket, satt och kollade på naturkunskapen i stället som jag skulle ha prov på lektionen efter. Som sagt sen var det dags för prov.. Det kändes väl som om det gick ganska så okej. Sen var skoldagen slut, slutade vid kvart över 11. Cyklade då hem, sen vid kvart över 12 gick jag bort till Säve för att träffa bella lite grann. Men sen så skulle hon ha lektion så då gick jag hem igen. Och så nu sitter jag framför datorn och gör typ ingenting, har tråkigt.. Men vad ska man göra då, alla går ju i skolan. Jag får väl se om jag har någon läxa jag måste göra lite på eller någonting sånt.

För den som är intresserad så var jag på ett möte om doping igår inför island games. Fick veta lite almänt om doping och vad som räknas som doping och hur en doping kontroll går till. Var faktiskt ganska så skoj och intressant.

Men nu ska jag ta och göra något lajbans, men vad vet jag inte riktigt, aja något hittar jag säkert på.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Känns bättre!
Absolut ingen aning..

Onsdag

Var redo att gå till skolan till åtta, men innan jag cyklade till skolan fick jag ett sms om att det inte var någon Engelska. Så jag gick ut och gick en sväng. Sen så cyklade jag till skolan. Skulle då ha multimedia, men vi hade ingen lärare. Jag gjorde klart en uppgift och sitter nu och försöker tänka ut med jag ska göra för projekt i flash, men har inga idéer! Så sitter här och göra inte alls mycket. Funderar på om jag ska försöka börja göra någon schema till projektet, men det är ju bra om jag har en idé innan jag börjar med den. Men nu så ska jag försöka vara lite duktigt, inte för att någon annan här är särskilt duktig, men någon måste ju vara det. Oj och nu såg jag att jag slutar för dagen om en halv timme! Ska då hem och plugga lite naturkunskap, sen så ska jag på träning ikväll vid fem. Sen ska jag på något konstigt möte inför island games. Vet inte riktigt vad dom ska ta upp men det blir säkert bra. 

Men nu ska jag fundera vidare på vad jag ska göra för projekt. 
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hmm.. 

Tisdag

Började dagen med Svenska, inte så jätte lajbans. Fick då tillbaka mitt prov, vilket gjorde mig betydligt gladare! Fick 46/42 poäng! Alltså 4 plus poäng. Sen så var det dags för engelska, satt och väntade på att läraren skulle komma, sen fick man veta att han var sjuk vilket alla tyckte var skönt, för ingen var sugen på att ha engelska. Sen var det dags för lunch, men då visar det sig att det var något strul så vi fick ingen mat till skolan! Så jag gick med några stycken hem till Matilda så gjorde vi lite mat till oss där. Sen var det idrott, åkte lite inlines då. Matte var sen den sista lektionen jag hade för dagen. Började med nytt kapitel, funktioner hette det. fick sedan reda på vad jag fick på mitt första matte B prov. Till min förvåning så fick jag 26/30 poäng! alltså MVG! Vi hade väl ungefär 4 stycken som gick ig på det här provet, så jag är extremt nöjd med mitt resultat. Kom hem från skolan för ungefär 20 min sen så har inte gjort så mycket mer i dag. Ska snart gå ner på stan och lämna tillbaka ett par skor jag köpte häromdagen. Sen så måste jag plugga lite naturkunskap, har prov på tordag.

Ska ta lite att dricka sen så ska jag bege mig till stan.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ibland blir man överraskad..

Godnatt

sitter nu och chattar lite, lyssnar en och samma låt (börjar bli lite uttråkad av den låten nu.. ) och försöker göra en header. Men jag får inte till någon bra header så jag ger snart upp för i dag! Och så börjar min rygg göra ont också! Aja, dags att sova snart i alla fall så man orkar upp i morgon. Ska ännu bestämma mig om jag ska vara med på idrotten i morgon eller inte..

Men nu så ska jag snart sova.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Försöker lära mig, men det går inte så bra..

Söndag

Vaknade runt klockan tio i dag. Bestämde mig då för att gå ner på stan, köpte ett par skor.. Men tror jag ska lämna tillbaka dom. När jag väl kommit hem med skorna blev jag osäker på om jag ville ha dem. Sen så såg jag lite på tv, sen så fick man lite trevligt besök! Sen vi fem så gick jag till träningen, denna träningen kunde jag inte träna på grund av min rygg. Men ska försöka träna på onsdag ialla fall. Ryggen ska inte hindra mig från att träna! Imorgon så får man tillbaka matte provet och svenska provet. Hmm.. hoppas det gick bra. Matten har jag ingen aning om hur det gick.. Hoppas på ett vg där eftersom det gick som det dig. Men risken finns att jag får g, men hoppas på ett vg. Svenska provet var inte så svårt så det är jag inte så orolig för. Och så har man Naturkunskapen att plugga på till på torsdag, prov då.. Inte så kul, naturkunskap är inte det roligaste ämnet precis. 

Skola i morgon som sagt, orkar verkligen inte, men det är väl bara att pallra sig upp och vara glad!
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Snart beachvolleyboll!
 

Ajaj!

Har aldrig haft så ont i ryggen som jag har nu! Står jag gör det ont, sitter jag gör det ont, vad jag än gör så gör det ont. en sak som gör att det gör mindre ont är om jag ligger  ner. Känns som om någon hugger mig i ryggen eller något liknande. äter ibumetin för att försöka få ner smärtan, funkar väl ganska bra. Men en sak som är lite konstigt är att jag har inte ont när jag vaknar på morgonen utan det börjar göra ont mot kvällen. Har ingen aning vad jag kan ha gjort för att få det så, men jag hoppas extremt mycket på att det går över snart! För kan inte träna om jag har så ont i ryggen som jag har nu!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Håller tummarna att min rygg blir bra snart..


Söndag

I går så var jag med bella från ungefär 2 till 10. Vi gick först en sväng på stan sen så gick vi ner till glassbaren och köpte oss varsin glass, satt sedan i solen och bara tog det lungt och snackade lite. Sen gick vi hem till mig för att äta lite kvällsmat, och sen gick vi en liten sväng ner till Almedalen, men det var ganska så kallt så vi gick hem ganska så snart. Och så hade jag min rygg som plågade mig extremt mycket! Har aldrig haft såå ont i ryggen som jag hade i går! Känns som om någon skar mig i ryggen eller något sånt. Men nu känns det lite bättre i alla fall. Och detta kan man ju inte glömma att informera alla om! Bella skulle mötta mig utanför expert ungefär vid 2. När hon kommer cyklades och jar parkerat cykeln så ramlar hon baklänges på en annan cykel, den cykel ramlar och den cykel ramlar på en annan cykel som också ramlar, värsta domino spelet! :P Satt då ett gäng med folk en liten bit i från och dom applåderade lite fint åt henne. Och när vi är på väg upp från glassbaren så möter vi dom igen, och även denna gång får Bella en liten fin applåd av dom! Det var ganska så skoj om jag får säga det själv.


Sen i dag så var det att gå upp vid halv nio, göra sig i ordning och sedan så blev man hämtad vid nio för jag skulle vara barnvakt. Var barnvakt mellan 9-12 ungefär. Barnpassningen gick bara bra den! Och nu så har jag kommit hem och ska snart äta lite sen så är det dags att börja plugga lite till mitt naturkunskaps prov som jag har på Torsdag, har med rymden och universum att göra. Inte så överdrivet svårt att lära sig, men man ska bara ta tag i det. Det är de som är det svåraste.

Men nu är det mat dags för mig, Hmm vad jag ska äta vet jag inte än.. Det får bli en överraskning för mig!
Byebye



Bild från när jag och Bella var ute och gick en sväng

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

??!..

Lördag

Lördagen började med att jag åkte ut till min pappas kusin och var barnvakt för hans barn. Var barnvakt mellan 9-12 ungefär. Åkte sedan hem, försökte få i mig lite mat, åt lite pannkaka. Sen så har jag inte gjort så mycket mer i dag, förutom att sett på tv och hämtat mitt smink hos pappa. Och snart så ska jag cykla till stan för att möta Bella. Vi ska ner en stund till Almedalen. Ska väl också vara duktig och plugga lite i dag, naturkunskap, har prov på det på torsdag. Och för den som är intresserad så börjar jag bli förkyld igen.. och så har jag ont i huvudet och ont i ryggen... Men men jag ska inte gnälla bara för det. Jag överlever som sagt.

Men nu så ska jag cykla och möta Bella.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ibland kan man inte göra annat än att le.. !

Fredag

Började med att ha 4 tim och 20 min grafisk kommunikation, vi diskuterade kost och reklam bilder, och hur männ  och kvinnor visas upp i konst och reklam. Sen så hade vi inget klassråd så då drog jag och jenny hem till mig och spelade gitarr hero och sjöng lite singstar. Sen var det dags att ha multimedia. VI hade någon genomgång på något som inte var så jätte spännande, jobbade lite i flash och sen så gick jag 15 minuter tidigare från lektion, vilket liv självklart gick med på. Träffade sedan Johan, vi spelade lite gitarr hero och letade efter hans cykel i innerstan :P Sen så cyklade han hem och även jag cyklade hem och kastade i mig lite mat innan jag gick hem till Lina. Där så satt vi och lyssnade på musik, snackade och tog det lite lugnt. Och nu sitter jag här framför datorn och skriver lite grann. Imorgon så är det dags att vara barnvakt igen. Och även på söndag också. Men det är bara mellan 9-12, så det är ganska så skönt. 

Men nu så måste jag gå och sova så jag orkar upp i morgon.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vill bara sova, är så trött!..  

Sjukt tråkigt..

Sitter här framför datorn  och gör absolut ingenting.. Är en aning uttråkad.. Men vad ska man göra en torsdag kväll? Jag får väl se lite på tv eller kolla lite på naturkunskapen... Men är trött så känns som om jag kommer somna om jag gör de.

Men nu orkar jag inte sitta vid datorn längre ska gå och lyssna på musik och kolla lite på naturkunskapen och försöka låta bli att somna.
Byebye



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Trött...

Torsdag

Vaknade nästan i bra tid i morse, hann vill skolan i tid, var till och med tio minuter tidig idag! Klockan åtta var det dags för att ha matte prov. Provet gick väl okej, men inte mer än okej, jag ska vara glad om jag får G och om jag får VG ska jag vara väldigt glad. Vet nu att jag gjort lite små fel, men men jag håller tummarna att det gick ganska bra i alla fall. Sen så hade vi naturkunskap, såg en film, eller rättare sagt vi skulle se på en film, men ingen hade någon större lust till att se på den så man satt och snacka lite. Efter att ungefär halva filmen gått så kände jag att jag skulle vara lite duktig så jag satt mig och svarade på några frågor som är till provet jag har nästa vecka på Torsdag. Sen fick vi gå en halv timme tidigare, slutade då så gick och åt lite mat, sen så cyklade jag och jenny till stan och kollade lite kläder och sen så tog vi en fika på Märtas cafe. Sen så mötte vi Bella, gick till mac donalds för att Bella var hungrig sen så skulle bella gå och då cyklade jag och Jenny också hem. Sen har jag varit duktig och skrivit motiveringar till mina visitkort, dom kanske inte blev så jätte bra, men skapligt bra ialla fall. Har även pratat med Lina i telefon! Hmm börjar fundera på om det är min telefon som krånglar, när man pratar i telefon så avslutas samtalet ibland, vilket är ganska jobbigt. När jag pratade med Lina avslutades säkert samtalet tre eller fyra gånger.

Sen fick jag ett sms av min tränare att det inte blev någon träning ikväll, vilket inte var något man blev så jätte glad över. Istället så gick jag ut och gick en sväng innan maten. Sen så har jag inte gjort så mycket mer spännande.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Känns konstigt, men men det är väl bara att acceptera..

Något jag måste lära mig..



Känns lite bättre nu ialla fall. Alla har saker dom inte är så bra på och som man måste lära sig, jag tror jag har funnit en av mina. Om det är att jag måste lära mig att prata om det jag tycker känns fel. Men det är något jag tycker är svårt, men man lär sig med tiden. Håller mest tummarna och säger att det löser sig nog. Men har börjat inse att att erkänna att man tycker något känns fel är bättre, men svårt att göra om man inte är vann med att göra det.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aja. .

Onsdag

Försov mig i morse, men hann itid till skolan i alla fall. Gjorde väl inte så mycket spännande i skolan idag. Hade svenska prov i dag, kändes som om det gick ganska bra, man får hoppas på dt bästa. Efter att jag gjort provet så gick jag på stan en stund och kollade på kläder. Sen så gick jag hem för att plugga lite matte, men var det dags för träning. Gick väl helt okej på träningen, vissa saker kunde ha gått bättre. Sen så hem, äta. duscha och plugga. Matte pluggandet gick väl sådär.. Fick lite hjälp av Johan med några uppgifter som jag inte kunde få fram något svar som stämmde överens med facit. Men med lite hjälp så gick dt galant.

Och nu så börjar jag bli lite trött så funderar på att gå och sova snart.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Varför inte säga det från början?..


trevligt värre!


Natte och Lina =)

Denna kväll var mys och skoj!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.....

Trött..

I kväll har jag varit ute och gått en sväng, räknat ganska mycket matte (känner mig väldigt duktig!) och sen så har jag suttit vid datorn. Känner mig ganska så jätte trött! Men ändå så känner jag inte att jag vill sova..Men måste sova om jag ska orka med morgon dagen. I morgon så har jag svenska prov, sen så måste jag plugga lite matte, eller mycket matte, sen så är det träning. Träningen är iförsig något jag ser fram emot, har inte tränat så mycket på sistone så ska bli skönt att få röra på sig lite! Hmm klockan är ju ungefär halv 11 och jag måste ännu gå igenom det jag ska ha prov på i morgon, tror jag kan nästan allt man ska kunna, men vill gå igenom det en gång till för säkerhets skull.

Ska väl sitta här vid datorn en liten stund till, men sen så är det genom gång av svenskan sen sova.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ska inte ta åt mig det på ett negativt sätt..


Tisdag

Första skoldagen avklarad efter två veckors ledighet. Kändes lite små jobbigt att gå upp så tidigt, men man vänjer sig väl. Klarade skoldagen utan några större plågor. Cyklade sedan hem, bytte väska och sen så cyklade jag ner på stan för att köpa ett par nya skor, men det slutade med att jag inte köpte några skor. Men träffade en gammal klasskompis på stan som var på besök på Gotland! Och sen så träffa jag Bella och Jenny, vi satt på mac donalds och snacka lite Sen så var det dags att gå hem för att äta lite mat. Och nu sitter jag här och gör inte så extremt mycket. Har funderingar på att gå ut och gå en sväng, men jag måste plugga.. Eller om jag gör en kombination av det, först promenad och sen plugg. Kan nog bli bra. Men ska vara lite barnvakt för mina små syskon ikväll också.. Aja, en snabb promenad, lite plugg, lägga barnen och sen så lite plugg till om jag orkar..


Det känns lite små konstigt, vet hur inte det blivit så, men vet inte vad jag ska göra för att få det bättre.. Försöker att inte ta åt mig, men det går lite sisådär med det..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Det känns..


Lite av varje..

Är det bra att själv försöka tolka? Vågar man göra det, eller är risken för stor att man tolkar allt helt fel? Inte så lätt att strunta i att själv tolka, men får för sig en massa som man inte har en aning om det stämmer eller inte? Aja, vad ska man göra då? Hmm.. Man får väl helt enkelt bara ta det med en nypa salt och sen försöka att inte fastna i sina egna tolkningar..

Hatar att ha den känslan att man har jätte mycket att göra. Man vet att man måste göra allt, men man kommer ingen vart med någonting. Man bara går och tänker på allt man ska göra.. Aja, jag får väl ta och göra det jag har att göra så jag slipper gå och tänka på det..

Skulle vilja gå och sova nu, men jag måste ännu duscha och sen så måste jag gå igenom Svenskan, och sen så måste jag egentligen jobba lite matte också, men det får jag väl hoppa över, kommer inte hinna göra det ikväll.. Matten får jag göra i morgon..

Men nu så ska jag fika lite med familjen.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ord som har en betydelse som är oklar..


Måndag

sista lediga dagen sen så är det skola igen.. Inga glada minner direkt. I dag så är det lite plugg som gäller, lite matte och svenska. Oj nu kom jag på att jag måste skriva motiveringar till mina visitkort också.. Hmm.. Aja bara att börja arbeta så man får det gjort. Jag är fortfarande lite osäker på om jag ska göra matte provet på torsdag eller om jag gör det nästa vecka. Jag får helt enkelt se om jag känner mig redo för att göra provet eller om jag inte känner mig redo.

I går hände följande, jag var barnvakt på förmiddagen sen så plugga jag lite faktiskt. Sen så åt vi lite påskmat här hemma sen så gick jag, Lina och Natta ner för att foto solnedgången. Några fina bilder blev det allt. Sen så satt vi hemma hos Lina och Snacka och lyssna på lite musik.

Känner mig extremt trött idag, eller extremt trött kanske är att ta i. Men jag känner mig ganska så trött. Sitter och kollar på min svenska bok, men längre än så har jag inte kommit... Ta en promenad för att komma igång lite sen så plugga lite, så får det bli.

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Suck..

Söndag

Var barnvakt i dag på förmiddagen. Fick sedan min betalning för barnvakten, betalning för gårdagens barnvakt och dagens. Fick 700 kr! Jag klagar inte. Nu blev min plånbok glad igen! Vad har jag mer gjort i dag då? Hmm.. Inte så jätte mycket, duschat och sen inte så mycket mer. Ska träffa Jenny sen ikväll, sen så ska vi gå till Lina! =) Det kommer nog bli skoj de!

Jag måste egentligen plugga lite matte, men jag fattar seriöst ingenting så förstår inte hur jag ska kunna plugga matte då. Har matte prov på torsdag, kanske lite tandläkar tid då, lr lite sjuk då.. Host host..

Men nu så vet jag inte vad jag ska göra, lr jo jag ska svara på det sms:et jag just fick.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

hdsjkghurshbuidghjfshg

Lördag

Då har man varit barnvakt då, fick ett påskägg med godis och en trisslott av dom! Vann 50 kr på trissen! Ska vara barnvakt i morgon förmiddag också. Sen efter det så är min plånbok fin igen :P Hmm.. vad händer mer i dag då? Ska nog räkna lite matte och sen så ska jag ner och äta lite påskmat hos min farmor och farfar. Min faster är även nere på Gotland! Ska bli skoj att träffa henne och även min kusiner! Sen så kanske jag ska träffa Lina ikväll om jag hinner. Det var ett bra tag sen jag träffa henne känns det som.

Men nu börjar jag känna att det är tomt i magen, funderar på att göra något åt det, och jag hoppas att kylskåpet är till någon hjälp. Har bara dryckit två glas saft i dag, så det börjar kurra lite i magen som ni säkert förstår.

Matdags!
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Smile Smile =) =)

Hemma ikväll då..

Lina hann inte träffa mig ikväll så ska träffa henne någon annan dag. Så får vara hemma ikväll, se lite på tv och ta det lite lugnt. Det ska man inte klaga på, ganska skönt att bara få vara hem och ta det lite lugnt. Ser på singing be, ganska skoj faktiskt! Har inge mer intressant att skriva nu, lr jag kan ju säga att jag blev skrämd av en bil i dag! haha.. Det var lite små skoj :P Men nu har jag inte mer att skriva så..
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ett tack till våren!

Långfredag

Då var det fredag, i dag har jag inte gjort så jätte mycket. Har pluggat lite till svenska provet, sen har jag varit ute och gått en sväng, mötte då Angelica och Petter. Sen efter lite snack med dom så fick jag hem. Sen så jar hag inte gjort så mycket mer lajbans. Eller jag såg på rädda willy 2 lr om det nu var 3:an som gick i dag, jag har ingen koll på de, men någon rädda willy film var det i alla fall, så mycket koll har jag i alla fall!

Ska kanske träffa Lina en liten stund sen om hon hann, annars så har jag inget annat planerat för kvällen. Ska vara barnvakt i morgon och på söndag, men bara på förmiddagen mellan 9-12 ungefär. Så det är ganska nice. Hinner med att göra något annat om jag så har tid och lust för det.

Hade lite tråkigt för en stund sen så lekte lite i ps. Detta blev resultatet.



Resultatet


original

Vad tycks? Som sagt jag hade lite tråkigt så lekte lite i ps. 

Men nu ska jag försöka hitta på något skoj att göra, lr något att göra överhuvudtaget. 
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Life is like a box of chocolates, you never know what you will get."
 

Skärtorsdag

Torsdag i dag då, har gått påskmarschen med Angelica och Petter! =) För den som är intresserad av att veta så slog vi rekord i dag, asså på antal som var utklädda! Sen så var det dags att cykla hem för att byta om och gå på träning. Hur träningen gick?.. Hmm.. Har gått bättre, betydligt bättre. Har inte tränat på tre veckor, det märktes! och för den som är intresserad så flasar jag efter att jag bränt mina armar, och det såg inte så fint ut efter att man tagit några baker slag, huden ramlade av lite grann!.. Men men vad gör man inte för att få spela lite volleyboll ;)

Men nu ska jag gå och ta en dusch och sen så ska jag kanske hem till jenny en stund, vi ska kanske se någon film.

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Smile..

Bilder från resan!

Fuerteventura - Corralejo - Las Marismas


Alma redo för att åka till Spanien! =)


Emelie och Johanna glada att få åka på semester! =)


Hotell rummet!


Jag och Anton väntar utanför hotellet medans Nicki checkar in.


Johanna och Emelie, först kvällen vi undersöker hotell området!


Johanna, Fredrik och Pappa kollar in kartan för att hitta centrum, eller något sånt spännande!


Först kvällen på vår lilla upptäcksfärd!


Frukost, alla samlas hos pappa och Nickis hotell rum.


Resten av gänget jag åkte med! =)


Alma, min lilla gullunge! =)


Syskonen Emelie och Johanna! =) =)


Blomma =)


Anton utanför hotellrummet =)


Våra pooler, här jag spenderade större delen av dagarna då vi inte var vid stranden =)


Las Marismas, Corralejo =) <3


Hela gänget på vandring, vi var på väg att besöka stranden =)
(Den lilla stranden)


Nice bil =D


Emelie badar fötterna vid stranden =)


Anton och Emelie badar fötterna =)


Nicki och Pappa känner på vattnet =)


Johanna utanför hotellet! =)


Emelie utanför hotellet =)


Barnpoolen =)


På väg till marknaden, johanna var lite busig av sig =P


Jag i öknen! =)


Den fina stranden som låg ca 3 km bort! =)


Stranden! <3


Stranden och en vindsurfare! =)


Jag på stranden! =)


Jag igen :P


Stranden! <3


Sen gick vi till öknen och sanddynorna! Fredrik är nästan längst ner och johanna nästan högst upp! =)


Alma badar i havet! Nu befinner vi oss vid en hamn =)


Anton badar i havet vid hamnen! =)

Det var några bilder av nästan 900 bilder jag tog under resan! =)

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tack för en helt underbar resa! <3


Onsdag

Då var det onsdag då, och vad händer i dag då.. hmm inte så jätte mycket skulle jag tro. ska plugga lite sen så tänkte jag gå ut och gå en sväng. Och så är det ingen träning ikväll.. jag som så gärna ville träna, jag hoppas att det är träning i morgon! Och för den som är intresserad av att veta så måste jag packa upp min resväska också.. blää var det är tråkigt att packa upp, att packa är inte så jätte tråkigt men att packa upp är ju urtråkigt! Aja, sånt är livet de..

Sitter nu och lyssnar på musik och funderar på om jag först ska plugga lite, eller om jag ska gå ut först.. Hmm.. svårt val.. För dom som inte vet så har jag alltid beslutsångest om allt! Så detta är ett svårt val, men jag tror jag börjar komma fram till ett svar nu, jag tror att det blir en promenad först, sen plugg om jag orkar, eller jag måste plugga även om jag inte orkar.. Dags för promenaden nu.

(saknar Fuerteventura! När jag vaknade i morse så var tanken, dags att gå till poolen, men nej, jag har ingen pool här...)

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

=)

Påsklov

Då var det påsklov då, väldigt skönt, men jag måste plugga lite matte och lite svenska. Ska ha prov på det efter påsklovet. Matten.. suck säger jag bara. Konjugata regel, första och andra kvaderingsregeln? och allt vad det nu heter som vi håller på med.. Aja, jag får göra mitt bästa så får vi se hur det går. Får väl plugga lite i dag, men en liten promenad tänker jag allt också ta i dag för den som är intresserad av att veta det.

Sov i kapp i dag, vaknade inte förän klockan ett, väldigt skönt! Asså, det känns så extremt konstigt att vara på Gotland igen, jag hade vant mig att vara i Corralejo. Saknar det som fan! Men men jag får åka tillbaka dit någon gång.

Jag vet att jag sagt till mig själv att jag inte ska bry mig om det, men det är svårt...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Det känns lite konstigt på något sätt, men säkert bara jag som överdriver..

Fuerteventura - Corralejo - Las Marismas 30/3-6/4

30/3-09 Resans början

Efter att ha checkat in och väntat ett tag på att få gå ombord så sitter jag nu på planet som ska ta mig och alla andra på planet till Fuerteventura. När vi satt oss tillrätta så hälsade flugvärdinnorna oss välkomna ombord och allt vad dom nu säger. Sen så skulle hon säga vart planet skulle ta oss. och till allas förvåning så säger hon Gran Canaria. alla reagerar eftersom vi inte skulle dit. Men efter ett tag så märker hon att hon sagt fel så då ber hon om ursäkt och säger att planet självklart ska gå till Fuerteventura. Och för den som är intresserad så är det en lite små förvirrad flygvärdinna på planet. Hon springer runt med pengar i handen och försöker att komma på vem det var som skulle ha tillbaka dom. För den som bryr sig så är jag ännu ganska förkyld, men det är inget som ska hindra mig från att ha en härlig vecka i Spanien. Men nu så orkar jag inte skriva något mer, dags för lite godis innan filmen börjar.

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

0 dagar kvar =) 


31/3-09 Las Marismas
                                                                                                                                                                         
Vaknade ungefär klockan halv åtta (svensk tid halv nio), men gick inte upp förän klockan tjugo över åtta. Innan frukost så gick jag, Fredrik, Johanna och Emelie ner till poolen och tog oss ett morgon dopp, vilket var väldigt skönt! Sen var det frukost dags. Efter den efterlängtande frukosten så gick vi till poolen igen. Efter att ha plaskat en stund i poolen så gick vi en sväng förbi stranden. Sen besökte vi en mataffär. Sen var det lunch dags. Efter lunchen så gick vi en sväng runt i hotell området, sen var det poolen igen. Sen så tog vi det mest lugnt och nu ligger jag i min säng på mitt hotell rum och vilar lite, och smaskar lite godis, men ska gå in till dom andra nu.

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vet inte...

Sen efter lite vila och efter att jag skrivit ett vykortså gjorde vi oss iordning för att gå ner mot centrum för att hitta ett bra mat ställe. Efter maten gick vi och shoppade lite mat sen så gick vi hemåt och spelade lite kort. Efter lite kort spel så blev vi trötta, så nu ligger jag i sängen och tänker sova nu.

Godnatt

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Långt ifrån allt..


1/4-09 Ajaj, jag är en tomat!

Andra dagen på Fuerteventura och vi gör som alla andra dagar och börjar dagen med frukost och sen så tog vi oss ett dopp i poolen. Vädret är okej på förmiddagen men vid klockan ett var det strålande sol och nästan inga moln och ca 22 grader. Så vi passar på att sola lite, vi hade smört in oss lite, men ändå hade jag den oturen att bränna mig! Ser ut som en tomat på armarna! Och det gör ont! Men men sånt är livet.. Jag hoppas att min bränna ska lägga sig så att det inte gör så ont. Och jag måste ju nästan nämna detta, på den restaurangen vi åt på denna kväll så fick vi en liten shot till efterrätt eller vad man nu ska säga. Efter att vi kommit tillbaka till hotellet så besökte jag datorn en liten stund. Sen så blev det lite kort spel och nu så ska jag sova och jag håller tummarna att jag inte är lika röd i morgon!

Godnatt

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kanske, kanske inte..


2/4-09 Shopping i Puerto de Rosario

I dag så åkte jag och min bror Fredrik buss till Puerto de Rosario för att shoppa lite. Vi skulle till ett stort shoppning center på fyra våningar. Buss resan tog ca 30 min och sen så fick vi gå en liten bit för att komma till shopping centret, men vi hitta efter att ha frågat några om vägen. Buss resan till Puerto de Rosario var ganska spännande faktiskt. Vi fick se många olika stränder, berg och ett antal poliser. Stränderna var väldigt fina och bergen var extremt höga och stora. Så det var en upplevelse i sig bara buss resan. Jag köpte ett par jeans shorts, en tröja och en ring för den som är intresserad av att veta det. Till min besvikelse så ser jag ännu ut som en tomat på mina armar, men men jag överlever. Nu ska vi snart gå ut och äta.

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Såå skönt att vara iväg!


3/4-09 Marknad

I dag så tog vi först ett förmiddags dopp i poolen. Sen så gick vi på marknad, där det fanns lite smått och gott att köpa om man så ville. Själv så köpte jag en väska, en handduk och ett armband. Väskan var jag så duktig att pruta ner till 20 euro, från 35 euro. armbandet prutade jag ner till 13 euro från 25 euro. Handduken fick jag betala 4,5 euro för, för den som är intresserad av att veta det. Sen var det mat dags. Sen var det poolen som gällde, dags att bränna på sin solbränna lite till. Sen så gick vi ner mot centrum för att hitta någonstans att äta. Även på denna resturang fick vi en liten shot. Sen så gick vi hem och smaskade lite godis och spelade kort. Och så skrattade vi så vi grät allihopa! Sen så tog jag, Fredrik, Johanna och Emelie våran lilla promenad runt hotellet innan vi skulle sova. och nu så sitter jag jag i sängen och skriver lite. Men börjar bli trött nu så ska sova nu, men nu kom jag precis på att jag glömt att borsta tänderna så får springa och göra det innan jag ska sova.

Godnatt

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Saknar min mobil!


4/4-09 Stranden

I dag så har vi besökt en av dom finare stränderna som ligger ungefär 3 km från hotellet.

Vi började att gå från hotellet ungefär tio eller halv elva. På vägen till stranden så gick vi genom öknenoch sedan kom vi fram till havet. Men vi fortsatte att gå lite längre längs stranden för att hitta ett ställe där vi kunde bada, alltså ett ställe där det inte var röd flagga. Vi gick och gick efter att ha konstaterat att det bara var röda flaggor i dag så bestämde sig pappa, Nicki, Anton och Alma att dom skulle ta en taxi tillbaka till hotellet. Vi andra gick en sväng för att kolla på alla sanddynor och berg. Efter en del fotande så gick vi och badade trots dom röda flaggorna, men vi gick inte ut så långt så det var lugnt. Sen började vi gå tillbaka till hotellet. Vi gick lite längre längs stranden denna gång och när vi väl bestämde oss för att svänga upp från stranden så såg vi några nudister. Det kändes som om vi var på lite fel del av stranden, men vi skulle ju åt det hållet så vi fortsatte. Efter vårt lilla äventyr genom öknen och genom en liten nudist strand så gick vi hem och åt en bit mat sen så var det poolen som gällde. Sen gick vi till en mexikansk resturang. Och även denna kväll så fick vi en shot efter maten. Denna gång var det tequilla. Sen gick vi hem och spelade lite kort.

Nu är det bara en dag kvar på Fuerteventura, en dag ifrån att komma hem till allt. Just nu känner jag att jag inte vill åka hem, jag vill stanna, i alla fall en vecka till. När man är här så känner man sig så fri, ingen vet vem man är och ingen vet någon om en. Men men när jag kommer hem så har jag påsklov, vilket är väldigt skönt. Har dock lite läxor att göra, men inte så jätte mycket som tur är.

Men nu ska jag sova, ska steka i morgon, sista steket innan hem resan på måndag morgon.

Godnatt

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Såå skönt..


5/4-09 Sista dagen

Och nu så är det sista hel dagen på Fuerteventura. I morgon så går bussen från hotellet klockan halv sex, vilket betyder att jag måste gå upp ungefär halv fem.

Hur vi spenerade våran sista dag var gansa nice tycker jag. Vi år frukost, packade badväskan och gick till stranden. Badade och solade där ett tag, sen gick vi till hotellet för att äta lite. Sen så badade vi i poolen och solade. Låg och solade och lyssnade på musik, vilket var riktigt avslappnande, så jag höll på att somna. Sen så gick vi ut och åt lite mat. Sen så gick vi hem och packade lite grann sen så spelade vi lite kort och åt godis, sen så var det dags att sova för att vi skulle orka upp.

I morgon är vi hemma igen, hemma på Gotland i Sverige. Och hur känns det då?.. Hmm.. jag vet inte riktigt, vill vara kvar här på Fuerteventura, men samtidigt så vill man ju hem..

Men nu så ska jag sova, ska upp om ungefär fem timmar.

Godnatt

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Undra om allt kommer vara som när jag åkte?..


6/4-09 Hem resa

Då hade en vecka gått då. det har gått extremt snabbt, men samtidigt så känns det som om vi varit iväg länge.

denna dag började med att klockan ringde 04.20 spansk tid. Packade då det sista. Sen var det dags att åka bussen till flygplatsen. efter att ha checkat in så gick vi och kollade i taxfreen (eller hur det nu stavas). Köpte ett lass med godis :P sen så var det dags att gå ombord. flyget gick klockan 08.10. Och vi hade den turen att flyget gick ungefär i tid också. Och nu sitter jag på planet och väntar på att få mat. Börjar bli hungrig.. Men snart kommer nog maten så jag över lever nog.

Men nu ska jag sova lite innan maten kommer. 

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

På väg tillbaka till verkligheten.. 



Bilder från resan kommer snart.

Hemma igen

nu var man hemma igen efter en vecka på fuerteventura. Har varit en skön och avslappnande vecka, man kan inte klaga. kommer skriva lite vad jag gjorde där senare orkar inte göra det nu. Kommer nog lägga upp lite bilder också.

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nu fortsätter allt...

RSS 2.0