Onsdag

Började dagen med sovmorgon! Började 09.40 med fysik, lab. Sen hade jag matteprov.. Det kunde gått bättre men tror det gick helt okej, hoppas det ialla fall. Slutade skolan vid ett sen tog jag bussen 14.35 till Klinte och träffade André. Och nu sitter jag hemma och tar det lugnt.

Men ska se lite på tv nu.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Smile.. :)

Tisdag

Började tisdagen med webdesign, sen religionskunskap och sist men inte minst idrotts teori. På religionskunskapen fick jag tillbaka mitt prov som jag gjorde förra veckan, 36 av 37 poäng, vilket jag såklart var riktigt nöjd med! Sen efter idrotten så var jag med Emelie! Vi gick hem till henne en stund, sen gick vi på stan och kollade runt, fikade och sen så träffa vi johanna, som vi stod och prata med innan vi cyklade hem för att värma oss eftersom det var så extremt kallt ute!

Och nu ska jag ta och öppna min mattebok och kolla lite inför provet i morgon. Första matte c provet! :S Hoppas det går bra!

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hoppas på att det blir trevliga timmar..

Tillbaka till verkligheten...

Då var det en ny skolvecka, med prov och allt annat som skolan innebär.. Denna måndag började jag med en underbar sovmorgon, började klockan 11.50 med matte, genomgång av provprovet sen så hade jag svenska, prov.. Det gick väl bättre än vad jag trodde att det skulel gå jag kom ihåg betydligt mer av vad jag trodde att jag skulle göra, såg sen film på svenska också innan vi äntligen fick sluta! Klockan var ungefär tre när jag lämnade skolområdet. Och nu sitter jag här framför datorn och tar det lugnt, men ska snart plugga matte inför matte provet på onsdag, sen vid halv sju är det träning, det långa passet ikväll, till klockan nio.

Helgen, den har jag inte sagt så mycket om. Fredagen spenderade jag med Emelie och Johanna! Sen på lördagen så åkte jag och Emelie ut till henne i vänge, sen på lördagskvällen begav vi oss till Dalhem! Festade där med lite folk, en skoj kväll de! Sen på söndagen så tog vi bussen tillbaka till stan och resten av söndagen var det plugg som gällde eftersom jag hade svenska prov idag!

Men nu ska jag se om jag hittar någon macka och något gott pålägg, kanske leverpastej! Se lite tv sen blir det matteboken skulle jag tro.

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nu vet jag den rätta sanningen om dig! Att jag inte kunde se den tidigare?! Helt sjukt hur man kan bete sig så som du gjorde/gör!...

Fredag

Webdesign, religon, och engelska. Det bestod min skoldag av. Webdesignen var som vanligt, religonen, då hade jag prov, gick väl helt okej. Engelska, den var sig likt men med lite mobil incedenter. Vilket min lärare inte gillar så mycket, men vilket vi dessvärre tyckte var lite lagom skoj så där på fredagseftermiddagen. Sen var det hem och packa, skulle till mamma från pappa. Sen var det mat med kusiner och morbror och hans tjej. Och nu umgås jag med bästaste Emelie! Vi ser på idol och väntar på Johanna som snart kommer i sin svarta volvo med sina rosa raggartärningar;)

Men nu ska jag vara lite social med Emelie och med idol! Och snart med Johanna när hon vågat sig hit!
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Blir det så igen så vet jag inte vad jag ska göra eller tro.. ?!

Måste ske lite förändringar här snart..

Jag måste ta mig i kragen och snygga till min blogg någon dag, jag börjar tröttna på den.. Men just för tillfälle har jag ingen idé till hur förändringen ska bli, men får jag sova på saken så kanske jag har det i morgon. Så kanske det sker några förändringar här nästa vecka eller om två eller tre eller fyra, eller helt enkelt när jag har en idé och ork och lust att genomföra den.

Religionsprov i morgon, kan alla hålla tummarna att det går bra?!..

Godnatt

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Finns en del saker man grubblar på men man inte vet varför..

Inte snällt..

Hitta den här bilden på google.. Snacka om att jag blev ledsen, nalle puh skulle aldrig göra så mot ior! Men seriöst, tänk om något litet barn skulle se den bilden dom skulle ju bli helt förvirrade, natte puh som ska vara den "snälla".



Denna bild gjorde bara mig lite smått arg..


För första gången någonsin...

..så försov jag mig så jag missade en hel lektion! Började egentligen tio över nio. Men jag vaknade vid tjugo över elva! Min nästa lektion börjar vid tio över två, men jag går ändå till skolan för att umgås med Emelie. Så jag och emelie springer runt på skolan och är sociala med lite folk, bland annat, andreas och angelica. Sen vid halv två så cyklar Emelie hem och jag går till min matte lektion. Efter ungefär en timmes matte räknande så beger jag mig hem. Går ner till mitt rum och pluggar religionskunskap, matte, fysik och trafikkunskap. Sen så tog jag ett litet break för att äta lite mat. Sen tillbaka till mitt rum för plugg. Men denna gång så tog jag med pappas bärbara dator. Så när jag sitter i mitt rum och precis gjort klart fysiken så hörs det som om det börjar regna extremt mycket. Jag trodde det var regn, men sen kommer pappa ner och kollar om det gick bra med pluggandet och så säger han också att det haglade precis! Jag som trodde det var regn men se vad fel man kan ha ibland.

Nu sitter jag och försöker att bland annat få in vad agnosticism är för något.. Ska återgå till att banka in det i skallen på mig.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Fortfarande fundersam..


Onsdag

Började dagen med engelska, inte någon jätte rolig start men på dagen, men jag överlevde. Sen hade jag fysik, vilket var betydligt roligare. Avslutade dagen sen med matte. Imorgon ska jag ha mitt första provprov på matte c. Hoppas jag fattar någonting i alla fall. Hände inte så mycket annat skoj i skolan inget som är värt att nämna i alla fall. Sen vid ett då jag slutade så cyklade jag hem och pluggade lite matte och religionskunskap. Sen vid halv sex så cyklade jag ner på stan och köpte ett par skor, vilket var behövligt. Sen hem igen, äta och sen har jag pluggat religion tills nu. Så nu tyckte jag att jag var värd att sitta en stund vid datorn! Skulle egentligen behöva kolla igenom matten en gång till, men det kan jag göra på min håla på tre timmar i morgon.

Men nu ska jag prata med lite folk på msn.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Men börjar ju undra..?!

...

....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Känner en känsla som jag inte kan beskriva. Jag vet inte själv vad den känlsan vill säga mig, den bara finns och den förvirrar mig.. Vet inte hur jag ska tolka den.. Jag skulle vilja veta om det är en positiv eller en negativ känsla, men jag har ingen aning..?! Detta är något jag inte kan sluta att grubbla på.. Läser någon det här och frågar mig sen, vad är det för känsla?.. så har jag tyvärr inget svar på den frågan, kan inte förklara det eftersom jag inte har svar på den frågan själv.. Men vet inte om jag är intresserad av att veta exakt vad den menar, men skulle vilja veta om den är positiv eller negativ.. För det skulle underlätta..

Hmm.. Något som tål att funderas på..


Tisdag

Skolan till tre sen gick jag på stan och la undan ett par skor, men har inte bestämt om jag ska köpa dom eller inte. Sen gick jag hem, la mig i sängen och plugga lite grann. Sen var det mat, sen ännu mer plugg. Sen vid nio så var jag ute och övningskörde, körde för andra gången på riktiga vägen. Det gick helt okej faktiskt. Så nu sitter jag här, funderar på att gå och lägga mig i min sköna säng och lyssna på lite musik, och bara strunta i att tänka, för det blir inte bättre ju mer jag tänker, det blir bara ännu mer trassel i min lilla hjärna..

Men ska gå och krypa ner i sängen nu.
Godnatt

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Känner en känsla som jag inte kan beskriva...

Just a thought..

Godnatt

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tänk om allt var som i film. Det skulle vara så underbart men samtidigt så fruktansvärt. Allt skulle vara som en dröm som blev sann, som egentligen inte gick att bli till sanning. Men det riktiga livet är komplicerat och jobbigt ibland men ibland är det som en dröm som blivit till verklighet. När man får uppleva det man aldrig trodde skulle hända det är då man kan tro på sånt man trodde var omöjligt. Men hur ska man kunna tro på det som verkar omöjligt när man aldrig fått bevisat för sig att under kan ske?!

Film kväll med mig själv

Har en massa filmer jag vill se så ikväll blir det film!
Som sagt ska se film nu.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hmm?!...

Söndag

Denna dag har jag inte gjort så mycket. Mest tagit det lugnt. Men jag har hunnit med att plugga lite också. Så ikväll tror jag det blir film och bara ta det lugnt.

Har inge mer att skriva så ska inte göra det heller.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ibland blir man mer eller mindre förvirrad, rädd eller arg.. Denna gång har jag gjort mig själv rädd?..

Ibland känns det som om man bara vill krama någon så skulle allt känns bättre, men är inte säker på en kram skulle hjälpa, men kanske?

Lördag

Kom hem från Emelie för en stund sen. Går dagen var riktigt skoj! En mycket värd kväll!
Ska snart gå och göra mig i ordning, för ska till farmor och farfar. Farfar fyller år, grattis till honom!

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hur ska man tolka det liksom..?!


FREDAGGG!!

Ska träffa Emelie snart, sen pizza, sen till Angelica sen sova hos Emelie!!! =)=)





Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Fan va kul vi ska ha!!! <3


Huurrrrrraaa!!

Grattis till den bästaste Angelica Klintström!! Nu är du 17 år, bara ett år kvar, sen är du myndig!! Hurra!! =)


17/9-09 Angelica Klintström 17 år! Grattis! <3

Johan Ericsson fyller också år idag!! Grattis till honom också!! <3 (Har tyvärr ingen bild på honom)




Torsdagen den 17/9-09 började med att klockan 00.15 gjorde jag och Emelie skyltar som vi skulle sätta upp utanför Angelicas dörr. När klockan var 00.30 så såg vi lite på "vänner", sen så råkade vi somna. Vi hade ställt klockorna på 01.30 för att vara säkra på att vi vakna och hann busa med Angelica. Så vid 01.30 så cyklade vi hem till Angelica. Vi hade toalettpapper, tejp och skyltar med oss. Så vi hänger upp skyltarna och typ tre rullar toalett papper och sen så som lite grädde på mosen så tejpade vi en del också så det skulle bli lite svårare för henne att komma ut! Så vid 02.00 så var vi klara och vi hade lyckats fixa det utan att väcka Angelica!

Så här såg det ut när jag och Emelie var klara hos Angelica!

Sen var det dags att cykla hem och sova, vilket vi gjorde. Jag försov mig en aning, men kom till skolan vid tio över så det var ganska okej ändå. Hade fysik på förmiddagen. Sen hade jag håla i tre timmar. Då gick jag och Emelie runt och var sociala med lite härligt folk, sen cykla vi hem till mig för att hämta mina matteböcker sen så var vi lite sociala på skolan igen innan min matte börja. Vid 14.10 så börja min matte, Emelie hängde med på den. Sen vid 15.15 så slutade jag. Då cyklade jag och Emelie hem till henne och såg på "Bring it on"(tror den heter så). Vi gjorde lite mer på vägen hem till henne, men det orkar jag inte skriva. Sen vid sex så var det dags att åka hem och äta lite sen träning! Och nu sitter jag här. Ska gå och duscha nu. Men det har varit en väldig skoj dag!

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ibland vet man inte vad man ska tro...


Tisdag

Webdesign, religionskunskap och idrott, sen en snabb sväng förbi stan. Sen hem i regnet. Och nu ska jag cykla till snäck med Johanna och fota! Om det inte börjar regna igen.

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Helt plötsligt så hände det något oväntat..

Hemma igen

Kom hem från båten för en stund sen. Dom två matcherna i Södertälje emot södertälge och team valla gick skapligt. Vi spela bra, men dom var bättre så vi förlora, men var nära att vinna två set.

Men nu ska jag sova.
Godnatt

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jag kan också...


Lördag

Vaknade extremt sent i dag, ungefär vid halv två. Tänkte att jag skulle hinna med att göra en del läxor idag, har gjort två stycken. Skulle behöva räkna lite matte också, men det hinner jag nog göra efter maten skulle jag tro. Sen har jag bara varit en sväng på atterdags och köpt drick youghurt till morgon dagen. Packandet inför morgon dagen är nästan klart och självklart så är jag extremt taggad inför match i morgon! Ska sova i bra tid ikväll så jag inte är trött i morgon för jag vet att om jag inte är helt utvilad så spelar jag inge bra. Så det blir nog sängdags för min del vid tio ikväll och upp vad halv sju i morgon.

Men nu ska jag snart äta
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

=´(

Fredag

Började med skola som vanligt, webdesign, religionskunskap och engelska. Sen så gick jag och Emelie ut och fotade lite, gick bland annat ut på vågbrytaren och i innerstan och lite allt möjligt. Sen fick vi för oss att vi skulle fiska så vi gick hem, bytte kläder och hämtade fiskespön och gick ut på vågbrytaren igen. Fiskade någon timme, men när det var mörkt och vi frös så cyklade vi till ica maxi och köpte chips sen cyklade vi hem till mig och såg lite tv och såg på 7th heaven. Sen gick vi ut och cyklade en sväng innan det var dags att bege sig hemåt igen.
Så vid två var jag hemma. Så nu sitter jag här och gör inte alls speciellt mycket.

Morgon dagen, läxor, läxor, läxor och åter läxor skulle jag tro. Och så packa lite också till söndagen. Så på söndag, svenska cupen i södertälje.

Men nu ska jag sova tror jag.
Godnatt

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vad ska man tro liksom?! Såklart man tror det västa när du säger så..


Godnatt

Oj nu är klockan redan tio över tolv! Jag kan väl nästan glosorna, det får gå som det går..
Men nu ska jag sova.

Godnatt allihopa!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ibland vet man inte vad man ska tro på...


Så är det..

Efter att ha haft håla i fem timmar och sen haft matte så kom jag hem vid ungefär halv fyra. Tänkte då att jag skulle vara duktig och läsa lite körkorts teori, läste ungefär 4 sidor sen började mina ögon stänga sig. Jag var inte trött men orkade bara inte ha ögonen öppna, så då tänkte jag jag lägger mig och blundar en stund sen läser jag lite till. Men vad tror ni hände då?! Jo, precis, jag somnar vaknar sen vid halv sex då är det dags att byta om och sen äta lite mat innan träningen börja. Träningen började vid sju. Helt ärligt så gick det helt okej på träningen, känns bra. Träningen skulle egentligen sluta vid kvart över åtta, men herrlaget träna efter så vi stannade kvar och spelade lite match emot dom för att träna lite inför söndag. Trots att vi spela på herrhöjd (2,45 m) så gick det bra, vi kunde inte slå så bra som vi kan på damhöjd med det var bra för att vara på herrhöjd. Så vid halv tio så hade jag tränat klart, cyklade hem och duscha och nu sitter jag här framför datorn med engelska glosorna framför mig som är till imorgon som jag inte riktigt kan än, men får jag kolla på dom lite till så ska jag nog fixa det.

Morgon dagen börjar med ett ämne som har blivit ett av dom ämnena jag tycker är skoj, Webdesign, det går ut på att designa websidor. just nu håller jag på att göra en hemsida med mina egna bilder. Det är riktigt kul att självfå bestäma vad man ska ha för knappar och vilka bilder och texter som ska vara med och hut själva hemsidan ska se ut, helt enkelt något för mig. Sen har jag två ämnen som är lite minde skoj, religionskunskap och engelska..

Men nu ska jag fortsätta kolla på glosorna.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Människor kan förändras snabbare än vad man tror..

Saknar..

..sommaren! Fick den känslan när jag satt och lyssna på en massa sommarlåtar! Ser jag tillbaka på sommaren som varit så har den varit underbar trots lite små tråkigheter, men dom har man förträngt!


Torsdag

Torsdagen började med klassfoto i hörsalen på komvux vid 08.20. Det gick ganska så snabbt så vid 08.50 var det klart och sen skulle fysiken börja 09.10, trodde jag ja, men läraren var sjuk så jag hade ingen fysik och sen börjar min nästa lektion vid 14.10. Så gick då alltså fem timmars håla, vilket ni nog förstår inte är så jätte lajbans. Så nu sitter jag hemma framför tv:n och hostar. Funderar på om jag ska kolla genom engelska glosorna som är till i mrogon, och kanske göra med engelska projektet och så måste jag egentligen också börja läsa en engelska bok. Men i dag tror jag att jag ska kolla glosorna och börja med engelska projektet och om jag hinner ska jag läsa lite körkortsteori.

Igår, onsdag, var jag ledig, vi hade en så kallad plutdag, det innebär att dom som fått underkänt i något ämne gör en prövning för att få godkänt. Jag tillbringade min lediga dag med Emelie, på dagen gick vi på stan och på kvällen gick Emelie, jag, Jakob ochMikael på bio! Vi såg Sommaren med Göran. Den var faktiskt ganska så skoj, helt värt att se tycker jag i alla fall. Sen efter bion gjorde jag och Emelie mat och sen var det dags att gå hem och sova.

På söndag morgon tar jag och volleyboll laget båten till nynäshamn och sen åker vi till Södertälje för att spela Svenska cupen! För er som är intresserade så är vi sex stycken som åker upp och spelar alltså precis så det blir ett lag, så vi hoppas att alla håller och inte skadar sig för så blir det lite jobbigt. Men det skanog gå bra. Kommer hem sen på söndag natt.

Men nu ska jag kolla engelska glosorna och vara lite duktig.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ser fram emot söndagen!

Söndag

Denna helg har jag spenderat med Emelie! Fredagen var vi ute och fotade i innerstan. Sen på lördagen så träffa vi en massa kompisar! Sen i dag har vi varit ute och gått och bara tagit det lugnt.

Jag har även övningskört, städat och pluggat lite trafikkunskap och svenska.

Orkar inte skriva någe mer just nu.
Men det har varit en härlig helg trots vissa små tråkigheter.

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vet inte varför jag tänker på det hela tiden, men förstår inte varför det är så här? så här konstigt?

Alla har väl rätt att göra mistag, lr?

Nya foton!

Kolla in min fotosida, nya foton!
Tryck på "foton" högst uppe på bloggen!

Fredag

Började denna dag med webdesign, skulle börja lära mig hur man bygger upp en hemsida, vilket var riktigt kul. Jag börjar med en test hemsida och sen när jag väl ska gå så råkar jag trycka på "spara inte" istället för "spara". så på tisdag så måste jag göra om allt igen, men men sånt är livet. Sen var det dags för religionskunskap, inte speciellt kul, men det är okej. Sen Engelska, denna engelska lektion var faktiskt helt okej, jag gillar egentligen inte engelska, men idag så var det helt okej!
Sen så var skoldagen äntligen slut.

Vad händer ikväll då? Fredag kväll? Antingen så kanske man träffar någon kompis eller så blir det nog en hemma kväll framför tv:n skulle jag tro.

Men nu ska jag packa färdigt väskan som jag ska ha med till pappa.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 Jag här rätt att vara i skolan..


Island games 2009 Åland

Lördag 27/6-09


Emelie, Maria, Sofia, Johanna, Bella och Tove väntas på att få gå på gotlandsbåten

Väckar klockan ringde kvart i fem så jag skulle hinna packa klart allting och äta något till tio i sex. Vid tio i sex så kom Bella och hennes mamma och hämtade mig. Sen så bar det av till hamnterminalen. Samlades hela volleyboll gänget och hela gotlandstruppen utanför terminalen. Sen när alla var inräknade och klara så var det dags för incheckning. Väl på på båten så hade vi en tre timmars lång båtresa framför oss. Båtresan började med lite frukost ätande, snack och sen lite kollande på volleyboll inspelning från vår träning, därefter lite analys av vårat spel, vad man skulle tänka på och lite så. Sen gick vi och vilade en lite stund. Sen var det dags för avstigning. Sen skulle vi bege oss till våra två special beställda bussar som skulle ta hela gotlandstruppen (ca 165 personer) till kapellskär. Buss resan dit tog ungefär en och en halv timme, eller två timmar. Efter lite mer av hälften av resan så fick vi ett stopp vid ett café/bensinmack/äffär för att sträcka på benen och fylla våra magar och släcka törsten om det var behövligt. Väl framme vid kapellskär så hade vi ungefär en och en halv timme innan vi skulle gå på vikingline färjan. Den tiden spenderade vi delvis ute i solen, men också inne  i skugan eftersom det var så extremt vamt. Efter buss åkande och väntande så fick vi äntligen komma ombord på båten som skulle ta oss till mariehamn. Båten, som tydligen var en vikningline båt, var stor och svår att hitta på men efter lite letande så hittade soldäck, där vi köpte mat och lyssnade på live musik. Sen så kollade jag och några till även på en trollkarl som uppträdde, han var väl inte den bästa, men barnen verkade i alla fall tycka han var bra. Sen blev det ett litet taxfree besök innan den 2 timmar långa båtresan var över. Sen var det dags att hoppa in i nästa buss osm skulle ta oss till invigningen. Vi kom av båten vid 6 och invigningen började vid halv sju, så vi hade lite bråttom. Och bara för att vi hade bråttom så skulle det så klart vara lite missförstånd i det hela, vi trodde vi saknade en person, men tydligen hade han åka med någon annan i en person bil så vi stod och väntade alldeles i onödan. Men när vi väl fått veta det så åkte vi, vi fick byta om till gotlands overallen i bussen och sedan springa in till invigningen. Vi kommer fram till där alla står upp ställda och se rinte vart gotland ska stå. Vi kollar oss omkring och hör sedan att några skriker "That way Gotland, that way" och pekar längre fram av kön. Vi fortsätter springa, och tillslut så hittat vi gotland gänget och vi hann precis i tid. Sen så var det invigning med presentation av alla öar och sen lite musik och dans och lite av varje. Sen åkte vi till Gröns uddens camping där jag, maria, emelie, tove och sofia skulle bo. Kollade läget där sen så gick vi och kollade läget hos resten av volleyboll gänget sen gick vi tillbaka till vårat tält och innan vi gick och sov så tog jag och Maria ett kvällsdopp, sen så var det dags att sova för vi tjejer skulle spela match klockan 08.45 på söndagen.

Gotlandsbåt bilder, på väg mot nya äventyr!

Ronnys kommentar:

Linnea frågar: "Hur genomskinlig är inte Gotlandstrupptröjan egentligen? Är den verkligen så genomskinlig?"
Ronny säger: "Herregud!!" Och håller händerna för ansiktet.

Ni kanske inte fattar det roliga i det hela, men det var kul i det ögonblicker han sa det.


Söndag 28/6-09

Vaknade vid kvart i sju, åt lite frukost sen bytte om till matchkläder, sen kom janne och hämtade oss och skjutsade oss till Baltic hallen där vi skulle spela. Vår första match spelade vi emot Cayman, det var en riktigt jämn match, men trots att vi kämpade på bra så vann Cayman med 3-1 i set, vi var riktigt nära på att vinna, men det gjorde vi tyvärr inte. Men det var inga sura miner för det, vi var nöjda med våran insats och såg fram emot våran nästa match som var på måndagen. Sen var det dags att se Gotlands herrarna spela. Dom förlorade sin första match med 3-0 i set om jag minns rätt. Sen drog alla ner på stan , vissa gick och åt, men vi kollade bara runt, gick bland annat in på Games street och kollade läget där, men klockan var inte så mycket då, så det var inget drag där än. Vi gick sedan till Övernäsgården där alla andra volleyboll människor bodde. Där lånade jag och Maria Ronnys video kamera och filmade lite, gjorde bland annat några intervjuer med några stycken och frågade dom om deras åsikt om ronny som morfar. Fick en svar på den frågan, men sammanfattningen av det hela blev att Ronny skulle passa myvket bra som morfar, men han skulle vara lite sträng. Intervjuerna kanske snart kommer upp på bloggen. Efter lite filmande så var det dags att sova.


Måndag 29/6-09

Såg herrarna spela, kommer inte ihåg emot vilka, men dom vann i alla fall med 3-1 eller om det var 3-0, kommer inte riktigt ihåg. Sen så var det dags för damerna att spela. Vi spelade emot Jersey, vi spelade bra och vann med 3-1 i set! Sen åt vi, umgicks och badade sen var det dags att sova.


Tisdag 30/6-09

Dagen började med att jag och Maria besökte Lelle, en sjukgymnast som var med från Gotland för att hjälpa till om någon skadade sig eller hade tidigare skador som behövdes kollas på. Sen så gick vi och såg herrarnas match emot Cayman, Gotland vann med 3-1 eller 3-0 i set, kommer inte riktigt ihåg. Sen spelade vi emot Färöarna, vi förlorade då med 3-0 i set. Åkte sen till en annan idrottshall och såg pingis finalerna. Sen drog vi till hesburger (ungefär det samma som macdonalds). Såg sedan en volleyboll match mellan Cayman och Färöarna, Färöarna vann med 3-2 i set. Sen var det dags att sova.

Onsdag 1/7-09

Match emot Menorca klockan 08.45, förlorade med 3-0 i set. Såg sedan herrarna, dom spelade emot Guersey, Gotland vann med 3-0 i set. Sen drog vi och handlade lite frukost till dom kommande dagarna. Sen var det dags att göra sig i ordning för volleyboll partyt. När alla var klara så tog vi bussen till games street sen gick vi till badhusparken där det skulle vara. Fick en tallrik med lite små "pajer/mackor" eller vad man ska kalla det, inte så jätte gott, men vi fick en tårt/kak bit som var ätlig. Sen började uppträdandena, det var en tjej som sjöng abba låtar. Alla bara satt och lyssnade och applåderade. Men så fick cama den briljanta idén att han skulle dansa bugg med någon, och jag blev den "utvalda". Så jag och cama (för er som inte vet vem cama är så är det en som spelar i gotlands volleyboll herrlag) gåt till mitten av dansgolvet och börjar dansa bugg, vi fick då alla blickar på oss, och man såg några glada minner (om dom skrattade för att det var kul eller för något annat vet jag inte, men men..) Men det var ganska så kul tyckte jag i alla fall. Efter att vi gått av golvet vågade sig några andra också upp på dansgolvet. När dj:n började spela så kom det upp fler personer på dansgolvet. Sen kom det en salsa låt, och så började jag och maria göra lite salsa steg, och då kom det två killar som tog tag i oss och började dansa salsa med oss över hela golvet, väldigt skoj faktiskt. Sen vid tolv när volleyboll partyt var slut så gick jag och några till games street och fortsätte att dansa och ha skoj, efter ytterliggare nästan 2 timmars dansande där så gick vi hem och sov.

Torsdag 2/7-09

Denna dag fick vi sova ut, sen tog vi det lugnt och solade och badade. Sen vid 15.30 så var det dags att spela en match emot Greenland. Vi förlorade den matchen, kommer tyävrr inte ihåg vad det blev i set. Sen så såg vi herrarnas semifinal match som var klockan 18.00. Den förlorade dom tyvärr, med 1-3 eller om det var 0-3 i set, kommer inte riktigt i håg. Sen såg vi lite mer volleyboll innan vi gick tillbaka till vårat boende och sov.

Fredag 3/7-09

Fick även denna dag sova ut lite grann. Vi badade och solade lite grann innan vi skulle till hallen och spela match emot Hitra som började klockan 14.30. Matchen emot Hitra vann vi med 3-1 i set. Eftersom vi vann emot dom så kom vi 9:a utav 12 lag. Vann 2 matcher utav 6 stycken, men var nära att vinna två matcher till. Vi var nöjda med vårt spel eftersom vi aldrig spelat någon match tillsammans förut. Efter våran vinst så kände vi att såklart ska vi fira den, så på kvällen drog vi till games street och dansade som galningar! Vi såg även herrfinalen i volleyboll denna dag som spelades emellan Färöarna och Åland, Åland vann.

Lördag 4/7-09

Denna dag hade vi ingen match att spela, men vi såg på dam finalen i volleyboll. Sen så gjorde vi hos iordning och sen gick vi och såg finalen i fotboll mellan Gotland och Åland damer, Åland vann. Sen gick vi tillbaka till övernäsgården för att äta avslutningsmat med hela gotlandstruppen, sen var det dags att bege sig till avslutningen på games street. Nere vid games street så var alla i full gång med att byta tröjor, overaller och pins. Själv så bytte jag två tröjor och en massa pins. Efter allt bytande så var det dags att gå in i party tältet och dansa. Men det regnade så mycket så vi åkte tillbaka till övernäsgården och var där en stund, då klippte vi Catos hår med en kökssax, eller rättare sagt jag började klippa men emelie fick fortsätta för jag var rädd att jag skulle klippa ojämnt. Efter att han blivit klar klippt och alla var i ordning gjorda så gick vi ner till games street och dansade hela kvällen/natten lång. Eller i alla fall fram till klockan två. Sen gick vi hem till friidrottarna från gotland och tänkte ha efterfest, men det blev mer som eftersnack, vilket var väldigt skoj. Satt uppe och snackade till klockan sex på morgonen sen så sov vi två timmar för att få lite sömn så vi skulle orka resa dagen efter.

Söndag 5/7-09

Vaknade klockan åtta, då gick jag och sofia hem från friidrottarna ( hade sovit kvar där på en madrass för att det hade regnat och de tvar väldigt kallt ute och vi skulle ha frysit ganske så mycket om vi sovit i tält). Åt lite frukost, sen så var det dags att packa ner tältet och bege sig till övernäsgården där bussen skulle gå ifrån. När klockan var tio, halv elva kom bussen som skulle ta oss till mariehamn. Sen blev det lite väntande innan man fick gå på viking line, men efter en och en halv timmes väntande så kom vi ombord. På färjan så åt vi mat, sjöng singstar och vilade sen så var den första båtresan över. Sen hade vi en två timmars lång buss resa att åka från kappelskär till nynäshamn. Då satt jag och pratade med sofia och sen så sov jag lite också. Sen på gotlandsbåten hem så satt jag och halv sov nästan hela vägen förutom på slutet så jag, tove och sofia satt och spelade lite kort innan vi skulle gå av.


Man kan säga att det var en händelserik vecka på Åland, vissa badade ofrivilligt i havet, man fick en liten "flyg tur i luften" på dans golvet och jag fick känna mig duktig på engelska och en massa mer som jag lämnar osagt.




Bella = James Bond, Sven = James Bond brud, och Cama i bakgrunden


Johanna, en läkare och "morfar" Ronny


Palma och China

Vi i damlaget står och väntar på att få veta vilken buss vi ska åka till kappelskär, vi frågar en ledare vilken buss vi ska åka, han säger den där och pekar på bussen som står bakom honom, och säger "men ni får vänta på Tommy, så han kan räkna in er". Vi ba, "Tommy, vem är det? Känner vi någon som heter det?" Men sen så kom vi på att just det China heter ju egentligen Tommy!


Viking line färjan på väg till Åland (alla som har vit blå tröjor som det står gotland på är gotlänningar)


Tove inväntar mat!


Maria mycket glad för att få åka till Åland!


Bella laddat inför Island games!


Äter vår efterlängtade mat! Hamburgare och en läsk för 9 euro!


Ett band som spelade på båten, mycket härlig musik, sommarlåtar!
Fast dom fick lite problem med en gubbe som var lite väl drucken, men det löste sig.


Johanna, Bella, Ronny och Simon på Viking line. Väntar på att trollkarlen ska komma och trolla lite.


Herrarna njuter av solen.


Invigningen (på bilden, Gotland)


En bild för att visa att det var jätte mycket folk, dom ni ser på bilden är typ bara en fjärdedel av allt folk!

Mera bilder kommer snart!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

En helt underbar vecka på Åland!




Torsdag

Började med fysik idag. Gick väl bra, fattade tillslut i alla fall. Sen hade jag håla i tre timmar! Lite onöjdigt tycker jag men men .. Gick då en sväng på stan, sen var jag med Emelie tills klockan var två sen var det dags att cykla till skolan igen. Då var det dags för matte c. Och hur gick det? Jo, helt okej. Sen vid tre cyklade jag till Emelie igen. Vi gick på stan en stund. Sen ringde mamma och bad mig köpa ketchup, vilket jag gjorde. Står den utanför Åhlens och snackar med lite folk, det regnar och jag står och håller i min ketchup flaska och helt plötsligt så tappar jag den! Och den öppnar sig så klart så Jakob som står framför mig får ketchup över hela benet! Sen var det dags att åka hem och äta.
Men jag hoppas det går att få bort från hans byxor.

Men nu ska jag bege mig ut i regnet och cykla till Emelie.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ibland får man den känslan och då känns det bara så rätt..

RSS 2.0