Lite kort om den senaste tiden

Nu var det några dagar sen jag skrev. Har väl hänt en del sen dess. I torsdags umgicks jag med Angelica, Victor, Robin och några till. Sen på fredagen, så var jag först med Lina sen träffa jag jesper och hans kompisar. Fredags kvällen kan jag väl sammanfatta som händelserik! :) Igår, lördag, åkte jag ut till Angelica i Stånga. Vi tog bara det lugnt och såg tv och så. Och tog bussen hem idag på kvällen. Och nu på kvällen har jag inte gjort så mycket.

Men nu ska jag sova. Det får bli ett lite mer seriöst inlägg någon annan dag.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Varför denna känsla?..

För höga krav?..

Vet inte hur jag lyckas, jag försov mig i dag igen! Kom tio minuter försent, men det var lugnt. Började dagen med engelska. Trodde att nu var det slut med läxor och prov denna vecka, men nej nej, fick en engelska läxa i dag tills på fredag, ska förbereda en engelska presentation om förlåtelse. Aja, får fixa ihop något i morgon, för idag ska jag göra klart min svenska uppsats. Dagen fortsatte sen med fysik, sen matte. Vid klockan två hade jag utvecklingssamtal. Mina betyg var riktgit bra och allt var bra, det ända jag fick höra var att jag hade typ "för höga krav" på mig. Men jag är medveten om att jag har höga krav på mig själv, men det anser jag bara som en bra sak. De tyckte väl lärarna också, men dom var typ "rädda" att jag hade för höga krav. Annars var allt bra.

Nu ligger jag hemma i min säng och ser tv. Ska kanske umgås lite med Angelica sen efter maten. Sen blir det väl att fixa svenska uppsatsen och kanske börja förbereda engelska presentationen lite. Men nu ska jag se lite tv innan jag tar i tu med svenskan.

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

så är de..

Vem uppfann måndagar?!

Jag gillar INTE måndagar! Så nu vet alla de. Måndagar är sega, långa, krävande och det är extremt långt kvar till helg igen! Denna måndag började med att jag försov mig, som vanligt.. skulle till säve i morse och ha psykologi prov och såklart så funkade inte min cykel och klockan var fem i åtta.. Då är man glad kan jag säga.. Ringer då till pappa som är snäll och skjutsar mig till säve. Kommer ca tio min sent, men dom hade inte börjat med provet än så det var lugnt. Gjorde provet, vilket kändes som om det gick bra. Sen tog jag stadsbussen till cpg. Åt lite mat, sen var det dags för matte. Vi gick då igenom matte provet vi haft. För mig gick det bra, fick tre poäng från fullpott, lite irriterande för om jag fått ett poäng till hade jag fått mvg, och nu fick jag vg+, vilket jag i och för sig är nöjd med! Sen hade jag småföretagande, det gick väl bra, men det är inte så överdrivet skoj, men allt kan inte vara roligt på denna jord! Sen fick jag äntligen gå hem och då var det dags att börja skriva engelska presentationen som ska vara klar på onsdag. Tror jag är klar med den nu, den skulle vara ca 2.5 min vilket min nästan är, saknar typ 20 sekunder, men det får min lärare överleva tycker jag! Sitter just nu och funderar på om jag ska börja med min svenska uppsats eller om jag ska sätta på ett avsnitt av full frys och somna till det. Är grymt trött men måste hinna skriva den uppsatsen, den ska in på torsdag. kommer jag på någon inledning nu så skriver jag ner den, men annars får den vänta  tills i morgon, jag måste få sova lite också tycker jag.. Skolan tar död på MIG!

Men nu ska jag se om min hjärna har något som jag kan fulla mitt papper med annars blir det Full frys sen SOVA!
Byebye
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Varför ska det vara så svårt att förstå?! Självklart vill jag spela, men om plånboken säger nej så gör den vad kan jag göra åt det? ..

Skulle behöva minst en veckas semester känner jag..

Ibland så kan man undra..

Idag, lördag, har jag bara legat i sängen och pluggat och sett film, och bara tagit det lugnt. Jag har även funderat på om det är jag som överdriver eller om jag har delvis rätt, men har inte kommit fram till något.. Känns som om jag hade delvis rätt, men när jag väl tänker efter så övertalar mina tankar mig att det är mitt fel, att det är jag som överdriver.. Men jag vet inte vad jag ska tro..
Film? Kan man ta lärdom från de? Eller är allt i film bara tillgjort? Ibland vill man tro att allt var så lätt som de är i filmer, att trots att allt kanske trasslar till sig i mitten så löser sig allt i slutet, det blir alltid bra. Varför kan det inte stämma med verkligenheten? Men, det borde jag väl fatta, inget kan vara så lätt. Den delen av film kan man nog ta med en nypa salt, visst i bland kan man ha tur, men sån tur tror jag inte på.. Finns säkert någon därute som lyckats, men inte jag, inte hittills i alla fall..
Mina hel knäppa tanker.. jag vet..
Godnatt!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Beger jag för mycket? Förväntar jag mig för mycket?..

Jag lyckades igen..

Hur lyckas jag!? Försov mig även idag! Och i dag började jag inte klockan åtta, utan klockan 11.50! Jag hade tänkt att jag skulle gå igenom Fysiken innan jag cykla till skolan, men det blev inte av, för jag vaknade vid elva. Så det blev bara att klä på sig och göra sig iordning sen cykla till skolan. Jag hann precis itid till provet, och det känns som om det gick bra trots att jag inte hann gå igenom lite innan. Sen hade jag digitalt skapande, gjorde det sista på vår lilla film, sen hann jag också att klippa i hop lite bloopers.

Och nu sitter jag hemma i sängen och ser på tv, men ska snart hämta mina Psykologi böcker och plugga lite innan jag ska träna.

Men nu ska jag återgå till tv tittandet.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tomt..

Lyckades igen..

Och så lyckades man försova sig i dag igen.. Men hann precis i tid till skolan ändå. Började med Engelska. Då såg vi en film, kommer inte ihåg vad den hette, men den var faktiskt bra. Sen hade jag Fysik, då gick vi igenom provprovet, och i morgon är det dags för provet. Sen hade jag matte, hade då de första matte provet i matte D. Det gick helt okej, jag missade 3 poäng, fick 22/25, vilket var ett VG+, ett poäng ifrån MVG. Men jag är nöjd!

Sen har jag badat, pluggat fysik och nu ser jag tv. Men ska snart gå igenom Fysik provprovet igen.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ibland så känner man sig väldigt glad och ibland förvirrad..


Trött!

Hmm.. jag är grymt trött och vill egentligen bara sova. Men måste ännu gå igenom lite till på matten, har prov imorgon. Men efter det så blir det sängen!

Idag har det inte hänt någon speciellt. Haft Digitalt skapande, sen håla i tre och en halv timme sen Idrott. Sen resten av dagen så har jag tittat i matte boken, eftersom jag har första matte D provet imorgon. Håll tummarna för mig imorgon att det går som jag vill! ;)

Men nu ska jag se klart House, sen plugga det sista, sen sova!
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ibland så blir man osäker och vet inte riktigt vad man ska tro?!...


PARTY!

Äntligen helg igen! Igår, Fredag, var en händelserik och kul dag! Dagen började med att ha Engelska, började vid halv tolv och slutade vid halv ett, och då slutade jag för dagen. På Engelskan så skulle vi ha betygsamtal. Dom som inte hade betygsamtal gjorde en frågesport. Och helt plötsligt så går brandalarmet. Det var bara att gå ut och ställa sig i kylan de. Och efter ett tag så visade det sig att en person på skolan råkat luta sig i emot en sån där "brandvarnare". Och det var därför alarmet gick igång. Sen så cyklade jag hem och packade för jag skulle till mamma från pappa. Sen träffa jag Bella en stund och hjälpte henne med hennes matte. Sen gjorde jag mig i ordning inför kvällen. Skulle på fest hos Emelie! Men innan jag skulle till Emelie så var jag med och lämnade min syrra vid flygplatsen. Hon skulle ju åka till Thailand. Så nu sitter hon på planet på väg till Thailand. Hoppas allt går bra för henne! Sen efter det blev det ett snabb besök på Ica maxi, sen skjutsade mamma mig till Emelie! Då blev det lite twister spelande, musik, snack och ölspel! Kvällen hos Emelie blev vädigt lyckad trots att en hylla med en massa glas ramlade i golvet!

Sen på Lördagen så var jag och Emelie och hjälpte till på kidsvolleybollen. Det gick väl helt okej. Sen cyklade jag hem och bara tog det lugnt. Innan kidsvolleyn så hade jag, Emelie, Mikael, Johan, Erik, och Oskar lite äventyr vid hamnfängelset. Vi skulle in och kolla om en person mådde bra efter fredag kvällen. Efter lite om och men så fixade några att vi kunde gå in bakvägen.

Detta inlägg är skrivet för några dagar sen, därför det står igår och så.

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hmm..


Ibland så blir man lite sur!

Ibland så blir jag lite små sur på blogg.se! Jag hade just suttit och skrivit ett jätte långt inlägg och var precis klar och när jag skulle publicera det så försvann alltihopa! Jag blir såå sur! Får se om jag orkar skriva om det ikväll.

Men nu ska jag gå och hämta en bit av min nybakade kladdkaka!
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hmm...

När vägen är längre än vad man trodde..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tomt..

Trött och... arg...

Känner mig trött och arg.. Hade tänk att bara ligga hemma i sängen i kväll och kanske göra lite läxor. Men nej så blir det tydligen inte för fick sms av min tränare och han sa att vi skulle alla på träningen i dag för att vi skulle ta foto. Vilket jag inte riktigt blev så glad över, men jag får väl pallra mig dit..

Men nu tänker jag dra täcket över huvudet ett tag, tills jag orkar göra något vettigt...
Byebye
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
En stor och tung sten..

Sommar, värme, äventyr...

Brr..! Nu börjar jag bli trött på all kyla och snö! Vill ha sommar, värme och äventyr! Det är ofta nu på vintern jag tänker tillbaka på sommaren, alla minnena och upplevelserna man varit med om, minnen man uppskattar!

Trots kylan och snön så har jag inte bara legat under mina tre täcken, jag har varit duktig och varit i skolan och lärt mig lite vettiga och ovettiga saker. I går, Tisdag, hade jag först Digitalt skapande. Sen den underbara hålan på tre och en halv timme. Men då satt vi i filmsalen och såg The shining. Den var faktiskt bra, trots att jag tyckte slutet kunde ha varit lite mer informationsrikt. Sen hade jag idrottsteori, inget som var extremt lajbans, men det är säkert bra att kunna. Sen var det dags att bege sig hemåt igen. Resten av dagen/kvällen spenderade jag med film och plugg.
Idag, Onsdag, var skolan som vanligt. Började med Engelska, sen Fysik och sist men inte minst Matte. Hände väl inget utöver det vanliga. Sen gick jag hem bäddade ner mig i min underbara säng och pluggade lite Matte, innan jag gick och träffa Emelie och gick på stan och fika med henne! Det blev en MYCKET god kladdkaka! Tack Emelie för den mycket goda kladdkakan du bjöd mig på! =) Sen så tänkte vi fota lite, men då hade mitt objektiv på min kamera "fastnat" igen.. Men pappa kom som räddaren i nöden och fixade det! Sen så efter jag fått lite mat i magen så råkade de bli ungefär tre timmars pluggande, glömde bort tiden lite.. Men jag kom en bit i pluggandet i alla fall!
Och nu börjar jag bli ganska så jätte trött så tror jag slänger på en film och somnar till den!
Byebye
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

När man minst anar det..

En pålitlig och tröstande famn..

Då var det Måndag igen då. Började denna Måndag med att försova mig! vaknade tjugo över sju. Men kom till skolan till tio över åtta så så sen blev jag inte. Hade först Psykologi A. Sen cyklade jag hem och åt lite mat, för jag hade hört att det var soppa i skolan, och det var jag inte så jätte sugen på. Sen var det dags att cykla till skolan igen och ha Matte D, gick väl helt okej. Sen hade jag Småföretagande A. Den lektionen var väl lite mindre skoj..
Jag har också varit duktig och räknat matte i dag, och börjat plugga till Psykologi provet. Och jag är inte klar med duktigheter ännu, jag ska iväg och träna volleyboll snart också! Sen kanske det blir ännu mer plugg om jag orkar. Men ska försöka somna itid ikväll också så jag lyckas komma itid till skolan i morgon.
Men nu ska jag leta reda på mina träningskläder, och göra mig i ordning inför träning!
Byebye
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sängen är en pålitlig och tröstande famn..


Hejdenberg

Angelica, Fredrik och Linnea (jag)

Mina Syskon!
Om bara några dagar så åker min syrra till Thailand på bartender skola! Kommer sakna dig syster!
Men jag har kvar min bror här på ön, så jag har någon att små bråka med!

Det var bättre förr!

Då var även denna helg slut, och i morgon är det dags för skola igen..

Denna helg har det hänt lite lagom mycket. Fredagen spenderade jag först med Emelie i ishallen, sen efter det så kom Mikael och hämtade oss med hans extremt snygga bil! (Rosa, vit!) Då åkte vi hem till dom innan vi åkte till Mikaels kompis. Hos honom blev det ett par ölspels omgångar. Efter det så gick vi till Max och åt mat. Sen tillbaka till innerstan. Men den kvällen var kul, trots att jag blev en aning arg på en person, men det löste sig sen, så nu är det lugnt!

Lördagen var lite seg. Jag och Emelie satt och såg på Vänner ett bra tag. Sen på kvällen så dömde jag volleyboll. Team Gotland mot Jomala, det blev 3-0 i set. Sen efter det så gick jag och min bror och köpte chips och såg melodifestivalen. Sen såg jag en film, sen somna jag.
Måste bara säga en sak om melodifestivalen, den var bättre förr!
Och i dag, Söndag, har jag bara legat i sängen och tagit det lugnt och kollat lite på matten. Ska snart hoppa i
duschen sen blir det nog en film, sen sova!
Byebye
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Varför har alltid jag sån otur för...?

Noooooo!

Det finns bara två saker att nämna idag. Min MOBIL har gått sönder! Jag skulle bara starta om den och då gick den inte att starta, sjukt konstigt! Men som tur har jag lite gamla mobiler jag kan använda. Och det sista som var värt att nämna var att jag har sjukt mycket träningsvärk efter styrketräningen! Det gör extremt ont att gå!

Nu har jag inge mer att säga, detta blev ett väldigt meningslöst inlägg, men men..
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Min älskade mobil! :(


Kidnappad av sängen!

Lyckades IGEN! Försov mig ett antal minuter, eller rättare sagt 60 minuter! Klockan var då tjugo i åtta och ute var det "snöstorm"! Först tanken var att hoppa över den första lektionen men ringde till min mamma och hon var snäll och skjutsade mig till skolan. Så jag kom till den första lektionen, men tjugo minuter sent, men som man brukar säga, "Bättre sent än aldrig!". Hade Engelska, Fysik och Matte. Hände inte någon överdrivet spännande under skol dagen förutom att jag blev en aning irriterad på några få personer på slutet av skoldagen, men men.. Hör och häpna folket! Jag åkte bussen hem idag! Vilket jag aldrig gör. För er som inte vet så gillar jag inte att åka buss, men idag så hände ett under!

Sen när jag kommit hem började jag fundera på om jag orkade gå på styrketräning eller inte.. Efter lite om och men så beslutade jag mig för att gå dit trots min förkylning och hosta. Och nu kan jag säga att jag har ont i benen och armarna, aja, det ska väl kännas att man har jobbat hårt ;) Är en aning osäker på om jag ska fortsätta, funderar på att börja gymma istället det verkar roligare, men får se hur det blir.

Men nu ska jag äta lite, sen duscha, sen räkna matte, sen ska jag krypa ner i sängen!
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Var det så att det var riktat mot mig så är jag en aning arg på er...

Trött..

Sitter nu hemma inlindad i en filt och ska snart bege mig till skolan igen efter tre och en halv timmes håla, idrott är det sista som står på dagens schema. Tror det blir bugg och chacha dansande om jag inte minns fel.

Är egentligen mest sugen på att bara lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet, är så extremt trött efter helgen som varit. Och så har jag sovit ganska dåligt dom två senaste nätterna också.

Men nu ska jag gå och packa idrotts väskan sen trampa iväg till idrotten.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Känner mig en aning förvirrad just nu.. Förstår mig inte ens på mig själv, det känns som om jag är två personer. Ena delen av mig säger en sak, och den andra säger raka motsatsen. Vad ska man då tro på?

Varför kan man inte styra sina egna tanker för?


RSS 2.0