Borta från stan några dagar

Kom ut till stånga ikväll. ska bo hos angelica tills på söndag. Ikväll har vi varit vid lojsta träsk. Vi tänkte bada men det var en massa folk där så vi fick för oss att gå en sväng runt träsket. Efter en stunds gående så tappade vi bort oss i skogen. Vi gick i lera, äckligt vatten och allt möjligt. Efter kanske en timmes gående i skogen så hittade vi tillbaka. Vi var då blöta och kalla eftersom det börjat regna. Så då åkte vi hem och värmde oss. Och nu sitter vi och ser på film, school of rock! Riktig härlig film!

Imorgon ska jag och angelica åka till rone och se kubb, det är ju kubb vm. Sen på kvällen så är det fide som gäller, spray spelar imorgon! Sen på lördag så ska vi till rone.

Men nu ska jag se klart på filmen.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

I`m happy! =)

Tiden går alldeles för fort..

Tisdag
....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Det är nu den 28 juli, och snart är sommarlovet över. Men det värsta av allt är att snart är det den 4 augusti.. Då flyttar min underbara vän Bella till Österrike... Det är bara en vecka kvar, det känns så overkligt jag kan knappt förstå det.. Om en vecka sitter hon på ett plan på väg långt härifrån och kommer inte att bo på denna ö.. Hon kommer bo långt bort, hon kommer bo i Wien i Österrike.. Kommer bli tomt utan henne det är en sak som är säkert. Volleyboll laget kommer att sakna en mycket bra center spelare, folk kommer sakna att se henne ramla när hon klivit av cykeln (kommer du ihåg dt bella? ), jag kommer sakna att se henne komma trampandes som en galning på cykeln in till stan för att träffa en, kommer sakna hennes besök i min klass på CPG men framför allt kommer jag sakna de stunder vi haft tillsammans, kommer sakna en person som man verkligen kan lita på, och som man alltid har kul tillsammans med! Kommer helt enkelt att sakna dig ISABELLE NYROTH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3<3<3<3

Jag vet du kommer hit på lov och allt sånt, men kommer sakna dig i alla fall!!!! <3<3
Och jag lovar någon gång ska jag komma till Österrike och hälsa på dig! <3




Måndag

kan börja och berätta om helgen som varit. Var på fidepuben på pumpbolaget i fredags. Började fredagen med att bara ta det lugnt, sen gjorde jag och angelicas oss i ordning och sen åkte vi till jessica. Sen kom Emelie dit. Vi gjorde oss i ordning, snackade, sjöng singstar och hade det skoj! Sen vid tio så var det dags att åka till fide. Efter några timmar på fidepuben så åkte jag hem till angelica och sov. Det hände en lite mindre skoj sak på fide, stod ganska så långt fram där alla stod och hoppade som galningar och blev trampad på fötterna ett antal gånger . Folk knuffades en aning och jag blev knuffad så jag ramlade. Men kom som tur var upp igen så helt nertrampade blev jag inte. Det var lite obehagligt, men jag överlevde. Sen på lördagen så tog jag bussen till stan vid halv ett. Sen på eftermiddagen så firade vi pappa som fyllde år. Och i går så var jag barnvakt och sen så tog jag bara det lugnt. Och i dag så har jag varit på stan och sen så har jag spelat volleyboll.

Ursäkta att bilderna från Island games inte kommit upp än, men dom är på väg.

Men nu ska jag gå och se på beck.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Har ett sju sms långt sms i utkastet som var meningen till dig, men det kommer inte längre än till utkastet...

Onsdag

I dag har jag packat till stånga och till när jag ska till pappa. Sen har jag och angelica varit på stan och köpt present till pappa som fyller år på lördag! Grattis till honom! Och nu väntar jag på att Angelica Klintströms mamma ska komma och hämta mig, och sen så åker jag till stånga, och kommer befinna mig där till på lördag kväll tror jag. Hoppar tyvärr volleybollen ikväll eftersom jag åker till stånga, men får spela nästa vecka i stället.

Men nu ska jag äta lite och packa det sista.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kan inte säga att jag glömt allt och förlåtit dig än.. Känner mig fortfarande en aning arg och besviken på dig.. Men kan säga en sak, hoppas att du nu beter dig bättre än hur du betedde dig mot mig..


Tisdag

Har varit med min kära vän angelica idag, vi sprang runt på stan, åt glass och gick genom innerstan och kollade läget. Sen gick vi och kollade in hennes place där hon ska bo när skolan börjar igen. En mycket härlig dag! Och nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra, men funderar på att fortsätta med island games inlägget så det blir klart någon gång...

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Fredag =)

Måndag

Och jag kan säga till dom som undrar att Island games bilderna och inlägget om island games är på gång, har lite kvar att skriva och ska lägga in lite fler bilder innan jag publicerar det, men håll ut det kommer snart.

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Brons i dam gruppen i beach dm!


Söndag

Idag har jag varit i Hejde på tårtkalas. Emelie i volleyboll laget gifte sig i går och hade lite tårtkalas i dag, det var trevligt de. Sen så åkte jag, bella, angelica och ramon till los panchos och köpte lite mat. Sen på vägen hem så stannade angelicas bil, såklart! Så jag bella och ramon fick hoppa ut och börja putta. Den fick igång som tur var, sen fick vi skynda oss att hoppa i bilen igen så bilen inte stannade igen. Sen åkte vi hem och åt våran kebab, en mycket gott kebad kan jag säga.

Och nu sitter jag här och skriver. Har mina kusiner här på besök också, väldigt trevligt!
Men nu ska jag äta lite hemma gjord äppelpaj.

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Happy face


Lördag

Har tillbringat den största delen av dagen på tofta och spelat beach dm i volleyboll. Spelade dam med maria, vi kom trea, vilket vi är väldigt nöjda med. sen så spelade jag mix med Elias, vi kom två i vår grupp sen så förlorade vi kvartsfinalen. Så kom till tofta vid tio på morgonen och kom hem vid halv sju ungefär, så ungefär en heldag på tofta. Badade en hel också, eftersom det var så varmt. Vatten temperaturen kan man inte klaga på precis, var ungefär 20 grader i vattnet och 22 grader i luften, riktigt härligt!

Och nu sitter jag här och har lite beslutsångest, om jag ska gå ner på hamnen och träffa en kompis eller inte.. hmm.. Jag får väl grubbla på det en stund till och hoppas jag kommer fram till något bra.

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Trodde aldrig att det skulle kännas så här okej..

Fredag

Idag har jag varit i ljugarn och badat och solat, solen var varm och skön, men vatten temperaturen var inte lika härlig. Var ungefär 16-17 grader, men jag badat ändå. Sen har jag packat, kom till mamma idag. Och nu sitter jag här och gör ingenting. Eller lyssnar på (tvingas lyssna på) några 08:or när dom festar, har två lägenheter bredvid mig som är uthyrda till festande 08:or, men jag plågas inte så mycket av dom.

På tala om 08:or, jag var ju i stockholm igår och shoppade över dagen. Jag skulle kolla om det var "tomt"  i stockholm nu under vecka 29. Jag kan inte säga att det var tomt, men det var betydligt mindre folk i alla fall. Kan bero på annat också, men kan ju delvis bero på vecka 29.

Men nu ska jag kolla om någon är sugen på att gå ut och gå en sväng.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Fortfarande arg...

Stockholm nästa

Nu har jag kommit hem efter en liten promenad med bella vid hamnen. Ska snart gå och sova eftersom jag ska upp vid 5 i morgon bitti för att åka båten till stockholm. Så jag kommer befinna mig i stockholm i morgon, men kommer hem i morgon kväll runt 23.00 eller 00.00. Ska åka upp och göra av med lite pengar, bland annat på lite kläder. Och så ska jag ta reda på om det stämmer det jag hört, att det är "tomt" i stockholm nu under stockholmsveckan. Återkommer med svar när jag kommit hem.

Men nu ska jag sova.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Skulle egenligen vilja säga några saker till

Onsdag

Har varit på tofta med Bella idag, hur mycket folk som helst där! Och så klart en massa beachvolleyboll spelande där också. Badade, solade och spelade beach volleyboll, en mycket härlig dag. Och nu ska jag snart iväg till beachvolleyboll planerna och spela onsdagsturneringen!

Så nu ska jag gå och fylla vatten flaskan.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Är extremt dans sugen

Tisdag

Kom precis hem från en släkting, han fyllde år så man var tvungen att åka dit och vara lite social. Gårdags kvällen spenderade jag med en massa härliga personer, maria och emma hade fyllt år så dom hade lite grillkväll med lekar, vilket var trevligt. Ska snart äta, troligtvis grillat, sen ska jag ut och övningsköra! Inte på riktiga vägen än, men på en parkering. Sen får jag se vad som händer, kanske träffa en kompis, men det är inget bestämt än.

Ska ännu skriva om veckan på Åland och lägga upp bilder, harinte riktgit hunnit göra det än, men det kommer, jag lovar.

Men nu ska jag ladda in bilder och fixa lite.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Känner mig fri

Torsdag

Jobbade från 11 till 19 idag. Det var extremt mycket folk i dag så jag hade mycket att göra, men jag överlevde dagen i alla fall. Imorgon så börjar jag klockan 6 och slutar 14. Sen åker jag bussen till Stånga vid 14.50. Sen kommer jag inte tillbaka till stan förän på söndag kväll, ska träffa Angelica och en massa annat skoj folk i stånga!

Sen ska jag hem till Maria på Måndag för hon och Emma har fyllt år, så jag har fullt upp dom närmaste dagarna. Men på tisdag så är jag ledig och har inget planerat, men på onsdag eller torsdag kanske jag åker till Stockholm över dagen för att shoppa lite, men det är inget bestämt än.

Men nu ska jag duscha och packa inför morgon dagen.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Fattar absolut ingenting.....

Onsdag

Det har inte hänt så mycket spännande dom 2 sista dagarna. Har jobbat, började igår. Jobbar på bullboden i klinte. Men kommer bara jobba en vecka till att börja med, kanske skall få en vecka till sen senare i sommar. Gick en sväng på stan med Bella och jonas efter jobbet. Sen har jag mest tagit det lugnt.

Men nu måste jag gå
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tillbaka till förvirringen...


Måndag

Idag har jag tvättat och packat. Ska till pappa idag, och kommer nog vara där i ungefär 2 veckor. Ska packa klart nu, sen ska jag hem till pappa och säga hej, sen i väg på tiljans talanger.

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Smile:)


Hemma på gotland igen

Kom hem från Åland idag, efter en lång resa som innefattade 2 timmar båt, sen 2 timmar buss sen 3 timmar båt så var jag hemma. Det var en lång och ganska jobbig resa eftersom jag bara sov 2 timmar natten till i dag, och slapp till och med sova i tält sista natten, se vilken tur man kan ha ibland. Kommer skriva mer om vad som hänt på Åland, men det gör jag en annan dag, för ikväll måste jag sova. Men jag kan säga att det har varit extremt kul, har lärt känna så många nya människor och vi inom volleybollen har kommit varann närmare!

Men nu ska jag snart sova.
Godnatt

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

En helt underbar vecka!


Volleyboll party

Spelade match emot menorca, vilket är ett jättebra lag. Vi jobbade på bra, men dom vann med 3-0 i set. Såg sen herrarnas match, som var emot guernsey, Gotland vann med hela 3-0 iset, vilket innebär att dom kom till semifinal!

Nu sitter jag och ser på tv och väntar på att klockan ska bli åtta så vi kan börja gå till volleyboll partyt. Men nu ska jag vara lite social med dom andra.

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Let´s dance

RSS 2.0