Back to school..

Måndag igen då.. Denna måndag började med trafikkunskapsprov, det gick väl helt okej tror jag. Som vanligt så lyckas jag ändra på ett svar i sista sekunden för att jag tror de är fel sen när jag kollar upp det efteråt så är det första jag svara såklart rätt! Typiskt, att jag aldrig lär mig att de jag svarat från början är det oftast det rätta! Aja.. Nu sitter jag här hemma i min säng och ska snart kolla igen svenskan som jag ska ha prov på sen i eftermiddag.. Sen ikväll blir det antingen träningen eller övningskörning eller både och om det hinns med!

Men nu ska jag kolla igen svenskan innan jag ska se om det finns något gott i kylen man kan peta i sig.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tomt..

1:a advent

Då var helgen slut och om några timmar så ringer min mobil och jag ska upp till skolan, men ännu så sitter jag här med sängen full av skolböcker.. Och kommer inte få sova förän jag gott igen svenskan..

Vad har hänt idag då, förutom pluggande? En hel del faktiskt, började med att en volleyboll match mellan Team Gotland och Södertelge. Tråkigt nog så förlora Team Gotland. Hur dömningen gick kan diskuteras, delvis bra och delvis mindre bra om man säger så. Efter det så åkte man hem år lite efterlängtad mat sen var det dags att gå ner och kolla lite på julmarknaden med Emelie som det var ett bra sen jag träffade! Vi gick runt och kollade lite, och vi lyckades tajma dansen runt granen så självklart så var vi med på det! Sen var det dags för att se dom traditonella raketerna! Sen efter en stund prat med Emelie så var det dags att cykla hem och återgå till pluggandet. Och nu sitter jag här ( eller rättare sagt ligger jag här) i min säng, och vill sååå extremt gärna sova, men har ett papper att gå igenom innan jag får hälsa på John blund!

Imorgon blir det en lite halv jobbig dag, börjar dagen med trafikkunskaps prov, sen genom gång av prov provet i matten, sen prov i svenska!

Men nu ska jag gå igenom det där pappret så jag får sova någon gång!
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hur kunde en människa som sårat en flera gånger trots de ändå göra en glad och på bätte tankar?.. Förstår inte hur det går ihop, men så var det..

Att bygga upp förtroende för någon man ta ett tag, men att skapa motsatsen kan gå betydligt snabbare, så lång tid av uppbyggande av förtroende kan försvinna snabbt om man gör ett stort misstag..


Idag var sängen mitt hem!

Från början var det tänkt att min fredag kväll skulle spenderas frånför mina skolböcker men det blev inte så. Utan jag gick på en kompis från volleybollens leg fest! Hon har precis blivit legitimerad läkare och skulle fira det så där hamna jag. Vid ungefär tolv så tackade jag för mig och gick hem till Lina en stund innan klockan var mycket och det var dags att trampa hem.

Och så kommer vi till denna dag, vad har jag gjort? Jag vaknade vid elva ungefär. Lång kvar och drog mig lite, sen tog jag och läste lite ur körkortboken, eller läste fram till tolv halv ett. Då gick jag upp och åt lite mat, sen ner och plugga igen.. Fram tills halv åtta.. Och nu har jag precis ätit en mycket god tacos och tyckte jag var värd en liten paus så nu sitter jag här och skriver lite, men ska snart återgå till pluggandet igen.. Men om man säger så här så har denna dag varit ganska så enformig, men men ibland ska den vara de också.

Nu ligger boken och blänger på mig så jag får väl öppna den och läsa lite innan jag somnar.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Det skulle varit skoj! Det är aldrig fel att lära känna nya människor!

En helg som är mycket efterlängtad!

Just för tillfälle så består min fritid mycket av plugg och sen lite träning. Har inte tid med så mycket mer, vilket är väldigt trist.. Men när nästa vecka är över då är det lite lugnare igen! Har hela fyra prov och ett läxförhör nästa vecka! Aja, det är bara att göra hårt och tänka positivt, att när nästa vecka är över så är är många av proven över. Sen har jag bara ett prov i veckan vilket är betydligt skönare. Aja, slut snackat om prov.. Idag är det fredag och helg! Inget direkt planerat för helgen vad jag vet, eller en sak vet jag att jag ska döma volleyboll på söndag. Sen blir det nog mest plugg skulle jag tro, men det skulle varit skoj om man hunnit en sväng förbi ishallen, men får se hur det blir med de, måste få med mig någon som vill åka annars är det inte så kul. 
Men nu ska jag gå till matsalen och se om det är någon ätbar mat idag!
Byebye
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hur kan man först säga en sak sen helt plötsligt säga en helt annan som är rena motsatsen!?.. 

Kortspel på fysik lektion?

Onsdag.. Engelska, fysik och matte, det vad var min skoldag beståd av. Fysik lektionen var en aning speciell, halva klassen lyssnar på läraren och gör de uppgifter man skall och ungefär 7 stycken killar i klassen sitter längst ner i klassrummet och spelar "Lodis och president". Såg en aning kul ut, läraren (torbern) står framme vid tavlan och försöker förklara och en del lyssnar medans några är helt inne i sitt kort spelande!

Sen efter jag slutat trampade jag till stan och kollade runt lite, det blev till och med så att min plånbok blev lite  mindre. Köpte en vitt adidas väska och en bh! Sen var det dags att cykla hem och plugga lite, det blev två och en halv timmes körkortplugg!

Men nu ska jag fortsätta med mitt körkort plugg!
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Trevligt trevligt!


Plugg plugg plugg..

Denna morgon så hann jag i tid! Började dagen med webdesign, hade inte planerat inför lektionen så det gick lite segt. Måste öka mitt tempo lite om jag ska få det klart till den 11 december! Aja, bara att jobba på. Sen religionskunskap, såg då på en konstigt film, den var inte särskilt bra. Sen var det idrottsdags, spelade fotboll, innebandy och volleyboll! Den mest varierande och roliga idrottslektionen på länge! Sen var det hem, lämna idrottsväskan, sen cykla till gråbo för att träffa, Lina, Emelie O och sofie. Vi skulle plugga lite trafikkunskap tillsammans, det gick faktiskt förvånadsvärt bra, trodde det skulle bli mest en massa skit snack, men det blev en och en halvs timmes plugg! Ibland så är man lite duktig! Sen skulle jag hem och fortsätta plugga, men hur det gick med det tänker jag inte ens nämna..

Aja, nu ska jag läsa lite ur min engelska bok som jag måste vara klar med om två veckor!
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Snart Jul! =)

Sängen kipnappa mig i morse!

Denna dag började med att jag försov mig! vaknade vi 08.40, började vid 08.00! Gud så duktig jag är ibland! Men kastade på mig kläder och cyklade till skolan, hade trafikkunskap. Efter en massa prat om rondeller, högerregeln, bussregeln, utfartregeln och en massa annat så var det dags att sluta. Sen var det dags för matte, efter en lång genomgång, så var även matten slut, skulle egentligen ha svenska prov då, men läraren var sjuk! Jippie! Så då gick jag och Jenny på stan och kollade lite kläder! Sen vid åtta var det dags för volleyboll träning, det gick väl helt okej.

Och nu har jag varit duktig jag skrivit in en text till webdesignen på datorn så jag slipper göra det i morgon, men snart ska jag leta reda på min säng!
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ibland så har man en anledning till att vara glad! Och ibland har man en anledning till att vara motsatsen! That´s life!


Team Gotland - Lidingö (3-1)!

Mina planer för fredag var egentligen en lugn och skön hemmakväll med idol och kladdkaka, men den blev ändrad! Det blev i stället bio med min syrra och bror! New Moon! Min syrra var så snäll så hon bjöd mig och min bror! Filmen var extremt bra, men hade räknat med ett annat slut, men annars så var den mycket bra! Sen efter bion så sog jag film hemma i min säng och åt mammas goda kladdkaka!

Lördagen, upp vid tio, vara i södervärnshallen vid elva för att döma volleyboll! Matchen började vid tolv, jag skulle döma som andredomare, den var den andra matchen jag dömde som andredomare, det var väl någon miss från min sida, men det är bara att ta med sig och lära sig av de! Lidingö kände att dom kunde små "traka" mig eller vad jag ska kalla det, eftersom jag var tjej. det kom en och annan kommentar från dom, men men inget jag brydde mig speciellt mycket om, gav dom lite blickar ibland bara. Matchen slutade med 3-1 i set till TeamGotland. Men känner att jag börja ha koll på allt nu i alla fall. Blir dömning för mig del nästa helg också, men då på söndag!
Ska man hitta på idag då? Har inget planerat, men skulle behöva plugga lite, så det får väl bli lite plugg sen får jag se vad jag hittar på ikväll, det är ju lördag så något skoj måste jag ju hitta på!

Men nu ska jag duscha och sen plugga.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jaha..

Beslutsångest..

Svenska prov
svenska läxa
svenska fördjupning
trafikkunskap
religionskunskap
engelska bok

Hur ska man hinna med allt? Jag slutade vid elva idag, kommer hem och tänker ju kan jag ju hinna med och plugga, men vad gör jag istället. Jag hamnar här, framför datorn! Ska försöka bli klar med lite idag och sen ska jag försöka att hinna övningköra så jag kan hinna få mitt körkort till sommaren, sen vid sju så ska jag på möte med klassen. Sen blir det nog hem och sova, för jag behöver sova några extra timmar känner jag.

Sen var det här med imorgon, sävefesten.. Hmm ska man gå eller ska man vara hemma och se en film och bara ta det lugnt? Försöker komma fram till ett bra val, men hur det går kan ni bara gissa.. Ni som känner mig och min beslutsångest vet nog hur jätte bra det går med mitt beslut.. Aja, får känna efter i morgon om jag är taggad på fest eller film!

Har börjat tänka på vad jag ska läsa efter jag tagit studenten, funderar på att vara tvärtemot (nästan) alla andra och strunta i ta ett sabats år (eller vad det nu heter) och plugga direkt efter jag tagit studenten. Hittar jag något bra jobb innan jag slutat trean så jobbar jag nog ett tag, men har jag inget jobb så tror jag att jag ska plugga vidare direkt. Vad jag har funderat på att plugga och var, har jag inte helt bestämt än, (har ju ett och ett halvt år kvar) men har några små idéer som jag ska kolla lite närmare på.

Ligger nu i min säng och känner att mina religionsböcker stirrar på mig, så ska nog snart ta och öppna dom och vara lite duktig.

Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Life is like a box of chocolates. You never know what you will get"


Ett skratt förlänger livet!

Tvingade mig upp till skolan även denna morgon. Började dagen med webdesign, gick väl helt okej. Sen religion. Sen var skoldagen slut för min del för jag mådde inte helt bra så jag hoppade över idrotten. Gick då hem, såg lite tv, gjorde lite läxor, sen gick jag ut och gick en sväng. Mötte då Mikael på stan! Gick då med honom en timme på stan, en väldigt skoj timme var de, sen vid fem så gick jag hemåt och åt mat och nu ligger jag här i min säng med datorn i knät och läxor runt om mig.. Trots min trött het i dag så har det varit en helt okej dag.

Nu ska jag börja med min svenska fördjupning.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Helt plötsligt så känns det som om allt är på väg att vända! (vilket är en bra sak)

Tiden går för fort, hinner inte med..

Åter en ny skol vecka.. Gud va tiden går fort, hinner knapp med! Aja, gick till skolan trots att jag mådde dåligt igår. Hade webdesign och religion sen gick jag hem för min hals är inte riktgit bra så jag hoppade över idrotten. Så nu sitter jag här, borde äta något, får se om jag hittar något ärbart i kylen. Sen får det bli lite plugg, har så extremt mycket att göra..

Aja, nu ska jag kolla om kylen har något att erbjuda.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Trivs inte...

Hur kan man vara så värdelös?!

Allt jag gör blir bara fel.. Skulle vilja stå på en volleyboll plan och spela för då känns allt bra för just nu är allt motsatsen till bra... Varför kan man inte bara sjunka ner i jorden och försvinna? Det är en egenskap jag skulle vilja ha just nu..

Det var ett jävla gnäll på mig!
Nu ska jag sova, trots att klockan är halv fem...( om jag orkar ta mig till sängen.. )
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ska dra täcket över huvudet...

Fyra ord

....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Född till att misslyckas...


Olycksdagen fredag den 13:de

Min fredag började bra. Hann klar med mitt manus i tid och det blev bra och läraren var nöjd. Sen så kändes de bra i skolan för första gången bra ett tag. Allt gick som på en räls och hade inga speciella hinder. Sen skulle jag hem till Bea på kvällen för att förfesta med Bea, Emelie, Maria och Freja. Förfesten var lyckad och jag hade extremt skoj. Sen på "Fredag den 13:de" festen så började allt bra, men det slutet på den festen var inte så lyckad, men men så blir det ibland, "Shit happens when you party naked" (Siterat från Johanna Broman). Nu tänker ni säkert, Hmm du skrev ju att din fredag den 13:de var lyckad, men slutet verkar ju inte så bra.. Men det var efter tolv som det inte var så bra så olycksdagen för mig var en lyckad dag. Det kanske är så att det är tvärtom för mig, jag har otur alla dagar förutom fredag den 13:de. Börjar fan tro att det är så.. Får väl vänta på nästa fredag den 13:de och se hur den dagen blir.

I dag lördag så åkte jag med båten till fastlandet för att spela volleyboll, idag har vi bara tagit det lugnt och kollat i affärer men i morgon ska det spelas ungefär fem matcher. Ska bli skönt att spela en riktigt match, men släpper alla tankar när man står på planen, känns som en lättnad att stå på planen man får vila från allt som ligger och tynger.. Nu sitter jag på ett hotell rum och sex andra sitter och ser på någon film. Funderar på att sova snart, ska ju upp vid åtta, sen match hela dagen sen båt och kommer hem vid halv tolv.

Aja, nu ska jag kolla lite film innan jag ska krypa ner under täcket och försöka sova.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Försöker komma ihåg och försöker förstå.. Men det går inte så bra som jag skulle vilja att det skulle gå..

Snart fastlandet

En vanlig torsdag med min vanliga håla på tre timmar. Började vid tio med fysik slutade den vid kvart i elva. Sen min håla till två. Hålan spenderade jag med Angelica och Anja. Sen vid två var det dags för matte. Slutade vid halv fyra. Sen hem leta som en dåre efter min matchtröja som sedan visas vara hos min tränare. Sen vid sex så var jag ute och gjorde vägarna osäkra, alltså övningskörde. Sen så var klockan sju och så var det dags för träning. Och nu sitter jag här med läxor upp över örona! Aja, projekter ska in i morgon då blir jag av med det i alla fall.

Imorgon blir det "Fredag den 13:de" fest med Emelie O, Bea och Maria! Sen på lördag morgon åker jag till fastlandet med volleyboll laget. Sen på söndagen blir det volleyboll spelande i södertälje.

Men nu är det dags för trafikkunskaps plugg! Sen packning inför helgen! Jag kommer aldrig få sova..
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aja, jag orkar inte bry mig...


Vanlig dag..

Engelska, håla, matte. Så såg min skoldag ut. Hålan spenderade jag med Mikael! Vi satt och kom på olika saker som var dåliga med vaccinationen, kom på ett antal. Efter man haft matte som var den sista lektionen på dagen var det dags att cykla hem. Nu sitter jag här framför datorn och ska skriva manus, men hamna här istället. Resten av dagen kommer nog gå åt till skrivande, promenad och att bara ta det lite lugnt.

Men nu ska jag skriva manus.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Förstår mig inte på dig..

Tisdag

Hmm.. Träningen igår..? Hur var den?! Vi skulle spela mycket match för att träna inför helgen, vilket vi också gjorde men hur effektiv var träningen? Inte mycket.. Man kan sammanfatta min insats som att jag fick ta på bollen någon enstaka gång sen fick jag stå och förklara rotationer för en person som inte ens ska med i helgen! Så jag har typ gjort lika mycket nytta om jag suttit hemma framför datorn.. Men men.. Får tagga till inför helgen nu i stället!

Tisdag, åter en ny skoldag.. Webdesign började dagen med, ett ämne jag tyker är skoj så det var inte så plågsamt. Sen var det dags för religion, inget favorit ämne precis, men lektionen rann på ganska bra idag trots allt. Sen var det dags för idrottsteori, var ganska skönt för jag var så extremt trött. Och nu har jag kommit hem och sitter här framför datorn.. igen.. Ska snart gå och hämta mitt usb minne och jobba lite, men först ska jag avsluta här. Idag händer det väl inte något överdrivet skoj, jag ska försöka komma ut och gå en sväng, sen blir det väl mest plugg skulle jag tro. Funderar på om jag ska ta promenaden först eller plugg först. Tror det blir promenad först för då piggnar jag till.

Så får det bli, promenad sen plugg.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Fastlandet i helgen, ska bli såå extremt skönt att få komma ifrån ön och allt..

En ny vecka med nya tag

Då var det måndag igen då.. Tillbaka till skolan och försökte vara lite duktig. Började dagen med trafikkunskap, inte så överdrivet skoj men det är ju bra. Sen så var det dags för matte, lektionen rann på snabbt som alla matte lektioner brukar göra, kan bero på att jag tycker det är skoj med matte. Sista lektionen på dagen var Svenska.. Ett ämne jag tycker är allt annat än kul, speciellt när vi läser en bok som är en pjäl om Oidipus.. Skulle ha läst till sida 67 och det hade jag ju "gjort", för jag tycker den är så "lätt läst" och "spännande"! (Eller inte!) Men aja, bara att bita ihop och vara glad. Sen så cykla jag hem och tog det lugnt. Tog ett bad för att koppla av lite och nu ska jag snart ta i tu med lite läxor innan det är träningsdags. Ska försöka göra mitt bästa idag på träningen, i dag är blir det mycket match för att träna inför helgen! På tala om träning, jag har blivit en aning lat på senaste tiden, inte bra inte bra.. Nu måste jag skärpa mig! Får börja med mina promenader igen och gå på varje träning!

Men nu ska jag vara duktig och göra lite läxor. Om jag hinner kanske jag går en sväng innan träningen. Men det får tiden avgöra. Nu ska det bli llite manus skrivande för min del.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Skärpning..!


Helgen som varit

Fredagen spenderade jag hemma i min säng och kollade på Step up och Step up 2. Det var riktigt skönt att bara vara hemma och ta det lugnt. Såg film till ungefär halv fyra sen tyckte jag det var dags att sova. Sen på lördagen så åkte jag ut till Vänge med Emelie! Sen åkte vi till Halla, det var fest hos Tonie! Men vid elva så drog jag och Emelie in till stan och gick en sväng genom innerstan och gjorde lite skoj grejer! Sen hitta vi Jimmy och Roland och stod och snacka lite med dom innan det var dags att bege sig hemåt och sova. Och i dag har jag varit och kollat på volleyboll, firat farsdag och så har jag träffat Bella en stund. Hon åker tillbaka till Wien i morgon.. Vilket är väldigt tråkigt, men hon kommer tillbaka till ön till jul!

Men nu ska jag krypa ner i sängen och sova så jag förhoppningsvis orkar upp i morgon.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vissa personer är omöjliga att glömma.. Vissa personer är omöjliga att förstå sig på.. Men vad kan man göra åt saken?!..

Aja.. Inget att göra något åt..

Äntligen helg! Det är en mycket efterlängtad helg, för jag är så extremt trött på skolan.. Idag började vi prata studenten, det är i för sig ungefär två år kvar. Men vi måste börja samla in pengar.. Men just nu vet jag inte om jag är så taggad på studenten.. Eller studenten är jag taggad på, men trivs inte i klassen så det är väl studenten med klassen som jag inte ser framemot just nu.. Aja, hoppas det blir bättre..

Vad händer i kväll då? Typ ingenting, gå och köpa en stor godispåse och gömma mig under täcket..
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hade jag bara haft pengar hade jag åkt ifrån denna ö!!! Men nu har jag ju inte de så jag får väl sitta här..

Undrar om den förändringen skulle förbättra?...

Funderar på vad som skulle fungera.. funderar på att testa det som jag gjorde för något år sen.. Det kan funka..

En blandning av glad och arg..

Började dagen med en seg engelska lektion.. Sen hade jag fysik, sen matte prov.. När jag satt och räkna matteprovet så kändes det som om det skulle gå allt annat än bra.. När jag var klar så rätta min lärare provet på en gång och jag var berädd på att få ett g eller vg men hör och häpna! Jag fick 26 poäng av 30! MVG! Fatta vilken chock jag fick och vad glad jag blev! Sen efter det så skulle jag klippa mig.. När jag satt mig i stolen så kände jag redan då att det inte skulle bli bra! Och så sant som jag trodde när jag var klar klippt så såg min lugg helt åt helvete ut! Det var inte värt 420 kr, jag hade fan gjort det bättre själv! Aja.. när jag kom hem så gick jag direkt och flätade upp min lugg så jag slapp se den, jag kommer fan ha den flätad till luggen växt ut igen!!!!

Ledig i morgon, vi har något som kallas plutdag, det är en dag då dom som har ig i ett ämne gör prövning i ämnet. Så jag får väl vara lite duktig och plugga i morgon för jag har ett manus som ska vara inne om en vecka och jag har knappt börjat. Sen ska jag kanske träffa bella också!

Men nu ska jag göra något nyttigt om jag orkar!
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vad är det för en konstig känsla?! Den går inte att tyda..

Stress stress och åter stress..

Tisdagen började med Webdesign, kom väl igång lite idag i alla fall, vilket känns skönt eftersom det ska vara klart om en vecka. Sen hade jag religionsprov, det gick inte så extremt bra.. Men men.. Ligger nu här i sängen och tar det lugnt, men skulle egentligen behöva räkna lite matte, får göra det snart.. Känns som om jag inte har någon koll på vad jag har att göra för att det är så extremt mycket!

Matteprov
Engelska ord
Manus Webdesign
Svenska fördjupning
Trafikkunskapen
Engelska bok

En sak vet jag i alla fall att jag ska börja med att plugga till matteprovet som är imorgon, sen får jag kolla lite på engelska orden sen manuset.. Vet inte hur mycket jag hinner med idag, men jag måste hinna med matten och engelskan..

Aja, nu ska jag kolla lite på facebook sen ska jag kolla i matte boken..
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sluta göra så jag känner värsta pressen!

En extremt seg måndag..

Började dagen med Trafikkunskap, helt ärligt så var jag extremt nära på att somna då! Men kan man bli annat än trött när man pratar om trötthet?! Jag lyckades i alla fall hålla mig vaken. Sen var det hem och äta lite mat och göra provprovet i matte, och läsa svenska boken innan det var dags att cykla till skolan för att ha matte. Vi gick då igenom provprovet, det var väl inte så extremt lätt, men ska försöka förstå mig på det innan provet som är på onsdag! Sen var det dags för svenska. Det var ungefär lika långtråkigt som vanligt. Hade betygsamtal, och fick då veta att jag la på VG+ men om jag skulle få MVG så var jag tvungen att föra någon typ av fördjupning! Det går typ inte att få MVG utan att göra en fördjupning! Det tycker jag är lite dåligt, han kan ju inte ha en svenska kurs som man måste göra extra arbete för att kunna uppnå MVG!? Eller är det jag har fel?!.. Sen efter betygsamtalet så kom Jenny och sa att jag kunde ta vacinations sprutan om jag ville. Vilket jag gjorde. När jag väl tog sprutan så gjorde det inte ont, men nu känner jag att det spänner i armen och det värker... Inte så kul, men hoppas det går över tills på Torsdag för då ska jag träna. Och nu sitter jag och tycker en aning synd om mig för min arm värker och för att jag inte riktigt har pluggat klart till religionsprovet som är i morgon! Har typ  fyra frågor kvar att lära mig och klockan är nu kvart i tio! Vet inte om jag kommer hinna för jag somnar snart!

Min bästaste EMELIE gick på båten idag och kommer inte tillbaka förän om tre veckor!! :(

Aja, nu ska jag göra ytterliggare ett försök att lära mig de innan jag ska sova.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tänker fortfarande på dig...

Gotland Grand National & Fest

Lördagen började jag med att vara ute på GGN med Emelie och min syster för att fota lite. Fick en del härliga bilder. Efter ungefär tre timmars fotande och kollande så åkte jag hem till Emelie. Vi lagade då mat och duschade och gjorde oss iordning inför kväll. Vid nio kom allt folk hem till Emelie. Vi var väl som mest mellan 15-20 stycken skulle jag gissa på. Men sammanfattningsvis så var det en härlig dag och en lyckad fest!

Idag har jag inte gjort så mycket. Ska plugga eftersom jag har prov i morgon..
Jag får släppa datorn en stund och kolla i mina böcker i  stället.
Byebye

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Skulle vilja träffa dig nu..

RSS 2.0